Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

cvep adını bilmiyorum ama benzer bir çiçek kayınvalidemde var tek fark çiçekleri kırmızı cam kenarında duruyor sabah güneşi alıyor sadece ve çok su istemiyor diye biliyorum

Son düzenleme:
su perisi bende vardı öyle bir kılıç artık saksıdan dolup taşmaya başlamıştı korkudan değiştiremiyordum saksısını sonunda değiştirdim sonuç dersen kılıcım artık yok
bikaç kök kurtarabildim ama onlarda aylardır hiç büyümüyorda çoğalmıyorda
küstürdüm sanırım(

Yaman benimde cicekler salonda ve klimayi castiriyoruz,sadece direk klimanin karsisina koymadim onun haricinde zarari olmuyor her yil ayni benim.Biraz fazla susuyorlar sadece

Yaman benimde cicekler salonda ve klimayi castiriyoruz,sadece direk klimanin karsisina koymadim onun haricinde zarari olmuyor her yil ayni benim.Biraz fazla susuyorlar sadece

teşekkür ederim cnm saol bende öyle yaparım

çok üzüldüm cnm yaa
bendede var kılıç çiçeği ama daha küçük

tşk ederim canım saksısını nasıl değiştiririm diye düşünüyorum

saksıyı değiştirmeyim o zaman ama kökler dışarı çıkıyo gibi

Bence saksını degiştrirken fazla ugraşmadan hatta plastikse saksısı saksıyı kesip çıkartın direk topragıyla beraber yenı saksıya koyun kenarlarınıda toprakla doldurun bence.

Bence saksını degiştrirken fazla ugraşmadan hatta plastikse saksısı saksıyı kesip çıkartın direk topragıyla beraber yenı saksıya koyun kenarlarınıda toprakla doldurun bence.

yaza değiştiririm saksı plastik değil ama olsun inş küsmez

Kızlaaarrrrr
dÜn lale aldım ızmırlıler bılır hısar camının ordan
2 kÜÇÜkte saksı tam ekme zamanıymıŞ Şubat gıbıde Çıkar dedı satıcı
bılgınız olsun sızde ekınn

burdada satılmaya başladı lale soğanları çok güzel çiçekler laleler cidden asil duruyorlar

superisi saksıyı değiştirirken su işini abartmışım ben sakın bu hataya düşme

superisi annede menekşeler kadar güzel :) maşallah diyelim

Buarada eşim yeni bir çiçek almış bana ismini bilmiyorum ama bir ara eklerim fotosunu

menekselerin yaparak cikaranlarini eklicektim buraya,
simdi iki tanesi daha cikmaya baslamis, bes tane oldu tutan.
onlarda ciksinlarda hepsini beraber ekliyem artik....

egeli35 : kendi çirkin ama çiçeği süperrrrrrrrrrr

çok ayıp!
yaptığınız düpedüz terbiyesizlik sizi şiddetle kınıyorum...
sizi uyarıyorum seviyenizi koruyun lütfen!

su perisi anneciğinde çiçeğide çok güzel hatta öyle güzelki kıyafeti ile çiçeği uyum sağlamış..
benim gibi çiçek sevdalısı annenin ellerinden öpüyorum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…