Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

Simdi de kaktüslerim...

[/URL][/IMG]

Benim sevgili orkidelerim...3 senedir durmadan aciyorlar...Bakmaya doyamiyorum ...
[/URL][/IMG]

nida'çığım çiceklerin çok güzeller mahşallah nazar değmezin
bende çok seviyorum çicek yetiştirmeyi ama evim pek güneş olmıyor güneşinde çiceklere faydası var tabi
ve ben çok üzgünüm 2 gündür yetiştirdiğim çiceklerimden biri (küstüm çiceğim)kurudu
ne üzüldüm
bebişinde çok tatlı rabbim analı babalı büyütsün

cnm küstüm çiçeğini 2 kez aldım 2 sindede öldü yetiştiremedim bende
ama orkideler harika ya mşlh

cnm petunya harika netten baktım şimdi iyi fikir valla saol
ama ekme zamanı varmıdır onları
tohumla mı oluyoo

Kizlar cok tesekkür ederim güzel iltifatlariniz icin opuyorumnanaktan

Orkidelerime hafta da 1 defa ve her birine 1 türk kahvesi fincani kadar su veriyorum...
Bu arada lütfen direkt günes almayan bir yerde orkidelerinizi yetistirin, güneste orkideler mahvoluyorlar...
Bir de orkideler 6- 7 ay kadar acmaya ara verip dinlenme evresi yasarlar...Yani uzun süre acmiyorlar diye üzülmeyin...Cok su vermeyin...Tatile gitseniz bile orkidelerinizi baskalarina teslim etmeyin ,susuz uzun süre kalabilirler...

bilğilendirdiğin için teşekkürler arkadaşım
gerçekten çok güzel çiceklerin neyse bende güneş yok tm benlik desene orkide yetiştirmek içina.s

Kizlar 1 senedir acmayan degisik bir cins orkidem var, sinir etti beni yerini degistirdim, bir baktim gecen gün tomurcuklanmis , acar acmaz fotografini koyarim...

kizlar 1 senedir acmayan degisik bir cins orkidem var, sinir etti beni yerini degistirdim, bir baktim gecen gün tomurcuklanmis , acar acmaz fotografini koyarim...

ayy ne güzel yaa
bendemi alsam napcam baksana çok güzeller yaaa

bende çok araştırma yapmıştım bunun sebebinin çok fazla sulanmasından çiçeğin toprağında mantar oluşumuna sebep olduğunu anlamıştım..
sulamaya bir süre ara verdim topak hava alması açısından bir çubuk yardımıyla eşeledim ve sorun ortadan kalktı..
bu mantar çiçeklere zarar veriyor ayrıca...

benim çiçeklerdede var minik mantar gibi şeyler
kahve tonlarında
bende toprağı bi eşeleyeyyim ozaman

yaprakları döküldüğü için tek gorunuyor ,bütün yapraklar cıktıgı zaman küçük ağaç gibi görünüyor :)
adını bilmiyorum :)

''ficus benjam natasja'' ismi ,küçük ağacım benım ,cok aşırı büyümüyor..

bu ıkısı benım en sevdıgım cıceklerım..

japon şemşiyem var o da buyudu baya :)

foto boyutu buyuktu baya,küçültünce görüntü kalıtesı de düştü :)

hayır acmıyor canım.sürekli yeni yapraklar cıkıyor..dallanıyor..dalları kalın oluyor..

Menekseleri gördüm aklim kaldibenneyaptımki
benimkiler kis uykusuna yatti sanirsam, hec bir tikirti yok:sm_confused:
bu sabahda yapraklardan biri kirilmis, sanirsam benim sipa kirdi emin degilim ama:1ninca:
aksam sapasaglam duruyodu, sabah kirilmisdi:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…