Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sunu sormak istiyorum hazir konu acilmisken yeni konu acmayim kapatabilirler bizim daha cok var ama yinede ögrenmek istiyorum aklimin bi kösesinde kalsin diye sormak istiyorum askim hep istemeye geldiklerinde kalabalik geleceklerini araba araba geleceklerini söyleyip durur peki öyle olursa istemede kahve yerine cay verilse olur mu yoksa illa kahve mi olcak ? bir de ikramda istemedede mi ayni seyler ikram edilir ???
bende sunu sormak istiyorum hazir konu acilmisken yeni konu acmayim kapatabilirler bizim daha cok var ama yinede ögrenmek istiyorum aklimin bi kösesinde kalsin diye sormak istiyorum askim hep istemeye geldiklerinde kalabalik geleceklerini araba araba geleceklerini söyleyip durur peki öyle olursa istemede kahve yerine cay verilse olur mu yoksa illa kahve mi olcak ? bir de ikramda istemedede mi ayni seyler ikram edilir ???
Forest cim hayırlı olsun canım. Maşallah baya şeyler hazırlamışsınız. Ellerinize sağlık. Nışanlının ailesi nerde oturuyor canım? aynı gün gerimi döndüler..Benim sevgilimde şehir dışında, geldiklerinde kız isteme, nışan aynı güne sığar gibi sanki, senin nasıl olmuştu?:97:
canım seninki de hayırlı olsun inşallah
nişanlımın ailesi 2.5-3 saatlik mesafede oturuyor. Bizde ailelerin tanışması, isteme ve söz aynı gün olmuştutanışma için ayrı, isteme için ayrı gelinsin yorulsunlar istemedim. 2 aya yakın bi süre sonunda da nişan yaptık. nişandan önce bir gün de biz onların memleketine gittik, oturmaya. sözde bana tektaş takılmıştı, nişanda aldık alyanslarımızı.
sizin aileleriniz tanıştı mı peki?
Merhaba kızlar.. 8 Ekimde nişanım var ve sürekli kafe gibi yerler baktım ama son dakika evde yapmaya karar verdim. dışarıda yapmaya değecek kadar kalabalık olmayacağız. 30-50 kişi felan. Evde nasıl olcak bu kadar kalabalık bilmiyorum hiç ama yorumlarınızı okudum 80 kişilik bi söz bile gördümOynamak isteyenler olcak o sayıda insan nasıl oynar aklım almıo henüz :44:
yemek masasına açık büfe gibi kurmak mı iyi fikir yoksa tek tek hazırlayıp elden ele dağıtmak mı? Kurupasta yaş pasta Amerikan salata sosisli milföy ve içecek olarak da meşrubat diyoruz..
sizce evde yaptığınızda bu menü yeterli midir ? ve sayı sizce normal mi ?