Evdeki minik toz böcekleri!!!

Sizdeki de bundan mı normalde çok küçükler ama büyüttüm fotoyu bide bu büyümüş hali küçük lerinin rengi daha açık

Peki çözüm buldunuz mu

Geçmiş olsun. Yıllar geçmiş ama kızınız nasıl. İyimi. Alerji testi sonuçları nasıl çıkmştı

Tekrar merhaba evet yazın temmuz ayında taşındım. Kışın yoklar dediğiniz gibi yine yaz geliyor büyük ihtimal çıkacaklar yine. Diatomlu toprağı tekrar deneyeceğim.
Zeynep hanim merhaba, bu sene de tekrar cikti mi bocekler? Bir de diatomik topragin duvarlarda aabit kalmasini nasil sagladiniz acaba? Toz halinde oldugu icin sursem bile yere dusuyorlar duvarlarin heryerine surup orda sabit kalmasini basaramadim?

merhaba baygonun hangi ilaciydi acaba kullandiginiz?

Selamlar ilacı bende öğrenebilirmiyim bende bir sene oldu taşınalı banyo ben mutfakta gördüm k-orthine ve crysamed kullandım ölen öldü düşenler de ilaç etkisiyle yine ölüyor, ben fark edeli 4 gün oldu ama çok hızlı yayıldılar ev istifa şuan 5 yaşında kızım var ev büyük herşey eşya kıyafet, yorumları okudukça kendimi umutsuz hissediyorum

Merhaba bu toprağı sulandırarak da kullanmak mümkünmüş bunu da söyledimi acaba firma

Selamlar ilacı bende öğrenebilirmiyim bende bir sene oldu taşınalı banyo ben mutfakta gördüm k-orthine ve crysamed kullandım ölen öldü düşenler de ilaç etkisiyle yine ölüyor, ben fark edeli 4 gün oldu ama çok hızlı yayıldılar ev istifa şuan 5 yaşında kızım var ev büyük herşey eşya kıyafet, yorumları okudukça kendimi umutsuz hissediyorum

BEnde de bu böcekten var ve çok umutsuz hissediyorum kendimi. Bir firma eğer evde rutubet varsa Asla bitmez bu böcek dedi Benim de banyo da var rutubet ilaç sıkınca ölüler aşağı düşüyor

Şöyle soyleyeyim..dün biraz dışarı çıktım.bir kuruyemişciye girdim su almak icin.orada bir kadın bunlardan dertleniyordu.. sonra ogluma yatak bakmak icin mobilyaciya girdim.yatagin icinde gördüm.tipkisinin aynisi..nerde olsa tanirim..sonra kayinvalideme gittim ve onda da vardi mutfakta ve anladim ki herkeslerde var kimi farkinda kimi degil.nem alma cihazlari veya rutubet onleyici tabletler var.biz banyoya ve gardolaba koyduk.hos biraz gec oldu ama..keske bastan farketseydim..nerdeyse 9 aydir uğraşıyorum .soyle bisey.
Haa çok mu faydasi oldu derseniz..yani yeni aldik deniyoruz.bildigim haznesi boyuna su doluyor.. ama yaz boyu gardolap yikadim.bebegimin 40 i çiktigindan beri ugrasiyorum benim de canim çıktı artik takatim.kalmadi..acaba ben mi cok takiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200922-143127_Chrome.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 230
  • Screenshot_20200922-143059_Chrome.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 226
Annem yeni taşındı ondan öncesinden kira da kalmıştı giriş kat nem rutubet herşey vardı ama bir tek böcek yoktu şimdi aynı eşyalar yeni yapılan Eve geldi hala tek böceği yok Benim de baharatım bile böcek yapar 6 Sene önce de başıma geldi 3 kez ilaçlandı firma artık ilaçlama yapamayız çünkü böcekler bağışıklık kazanır demişlerdi ama ozmanda çok yıpranmıştım takıntı haline geliyor herşeyi lamba ile incelerim

Bu böceğin yuvası yeri bulunmazsa bitmez. Bende gecen yıl Temmuz da taşındım ev sahibi hiçbirşey yaptırmıyor banyo rutubet mutfak dolapları altları çürük, nasıl kalkacam bunun Altından bilemiyorum taşınmak da çözüm değil

Merhaba. Taşındınız mı,taşınınca kurtuldunuz mu acaba?Neler yaptınız taşınırken kurtulduysanız?

Lütfen yardım edin,minik bebeğim var

Merhaba. Taşındınız mı,taşınınca kurtuldunuz mu acaba?Neler yaptınız taşınırken kurtulduysanız?
Taşındım ve ne zahmetlerle ne emeklerle herşeyi iğneden ipliğe yıkadım poşetledim memlekete gittim ben oradayken yine ilaçlamış eşim evi geldim düzenlemeye başldm elbise poşetlerinden yavru olanlardan gördüm tabi o sırada sinir krizi geçirdim ağldm zırldm ama ne fyda artk tkmmya çalışıyorum yoksa zarar görüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…