Merhaba Denizsuyu,
Yazını okuyunca benimle aynı derdi paylaştığını gördüm. 1,5 sene önce ilk kez evimde rastlayınca daha doğrusu bu minicik hareket eden beyaz şeyleri görünce çıldırmıştım! Hemen böcek ilaçlama çağırdım. Fakat ilaçlama şirketide ne olduğunu bilmiyordu... yani kimse bu böcek için evini ilaçlatmadı yada o kadar küçük ki kimse farketmedide ilaçlatmadı.
Sanıyorum sende benim gibi dikkatlisin ve gözüne çarpıyor. Acaba başka evlerde de var mı? Koyu zemin mobilya üzerinde görmek daha kolay, fakat gerçekten çok dikkatli bakmak lazım. Çok ağır yürüyen ve uçamayan bu şeyler bazen o kadar çok olabiliyor ki!
Geçen sene ilk kez banyomda hasır sepetimde farkettim... sonra yatak odama gardrobuma yayıldılar.. elbiselerimin üzerinde dolaşıyorlardı.. Çıldırmıştım.
Gerçekten bu toz böceği mi, rutubet, küf böceği mi, kış böceği mi ben hangi isim vereceğimi bilemiyorum??? Mite desem mite gözle görülmüyor ki!!! Anlamış değilim...
Lütfen kızlar sizde evinizde bir inceleme yapın, var mı yok mu, bu böceği bilen gören, nasıl kökü kururtulur anlayan var mı?
:gitme: