Evdeki kötü kokular

sigara kokusu için:bir kaba sünger koyun sirke dökün mutfakta bir köşeye koy ben inanmamıştım ama rahmetli babam çok sigara içiyordu annem ne kadar temizlik yaparsa yapsın çıkmıyordu..o sirke geçirdi kokuyu...içine hapsediyormuş..ayrıca sirke kokmuyor ortalık..kesinlikle tavsiye ederim...babam hep mutfakta içerdi mutfak ta dış kapının karşısıydı...eve girer girmez çok kötü kokuyordu..

tşk ederim arkadaşlar önerileriniz için bayadır siteye giremiyordum o yüzden geç cevap yazdım hepinizden özür diliyorum sirkeyi hiç duymamıştım cnm hemen yarın deneyecegim. umarım bende de işe yarar sana minnettar kalırımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

leyla önerin çok sağol.hemen kalkıp koydum .bu sigara kokusundan bende çok şikayetçiyim.Eşim yazın hep balkonda içer ama kış gelince mecbur mutfakta içiyor .o kadar temizlik yapıyorum yinede ağır bi koku içerde .inş dediğin gibi fayda eder boshayallersmile

evet kızlar işe yarıyor sirke..bir kase içine bulaşık süngeri olur,şu kalın temizlik süngeri de olur koyun.iyice üzüm sirkesi boşaltın bol olsun..10 günde bir falan da sirke ekleyin çünkü sirke zamanla kuruyor..sigara içilen yere yakın koyun..kokuyu absorbe ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…