evdeki kolon için yardıma ihtiyacım var

ozlem_1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
10
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ev yaptırıyorum ve evdeki kolon beni çok rahatsız edio.benim koltuklarım sütlü kahve masam venge kolonu komple kahve krem cam mozaik döşetsem nasıl olur.yada başka önerileriniz varsa yardım lütfen...

bence çok güzel olur. hem şimdi çok moda bu cam mozaik örme olayı. bir akrabamızın evinde de aynı olay oldu ve onlarda cam mozaik dözettiler. çok güzel olmuştu

evet gerçekten can sıkıcı bir durum.kolon hangi şekilde bilmiyorum ama silindir şeklindeyse buraya dediğiniz gibi cam mozaik yaptırmak,farklı bir renge boyatmak,mobilyalarla uyumlu bir duvar kağıdı ya da desenler yapıştırmak dışında bir şey yapılabilir mi bilmiyorum.yok silindir değil de prizma şeklindeyse; buraya farklı olarak uzun bir ayna yapıştırmak(ışığı yansıtıp mekana aydınlık vederinlik verir ),çok dar raflardan ekleyip üzeine çerçeveler yerleştirmek de mümkün olabilir.aklıma gelen ihtimaller bunlar.bakalım arkadaşlardan güzel fikirler gelir diye düşünüyorum.kolay gelsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…