Evdeki fazlalıkları boşaltıyorum:Öncelik Konsol,,Gümüşlük,Koşu Bandı vs...

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Arkadaşlar,boya,badana öncesi fazla eşyaları evden uzaklaştırmak istiyorum artık.Boş yere yer kaplıyorlar.Babamların evindede yer olmadığı için aldıkları salon takımını bizim eve koydular fakat ne onlar geri alabildi,ne de ben kullanacak durumdayım.Zaten ev küçük,kısa süre için odanın birine koyduk fakat artık düzene sokmak istiyorum orayı...

İlk satış konum için,Haydi Bismillah :)

$konsol.jpg

$gümüþlük.jpg $gmþ..jpg

$çift gmþ..jpg

Koşu Bandını satıp satmamak konusunda çok kararsızdım,çünkü toplasan belki 3-4 kere üzerine çıkmışımdır.Yepyeni olduğu için satmaya kıyamadım,bugün yürürüm yarın yürürüm diye diye kenarda eskiyip kalacak.Resmini tam çekemedim,eşimin yardımı gerekiyor açmam için ama internetten treadmill 515 N diye bakarsanız özelliklerinide resminide görebilirsiniz.

$koþu bandý.jpg

İstanbul'dan alacak olanlar için kargoyla,havaleyle uğraşılmasına gerek yok,uygun bulunan bir günde eşim arabayla getirip bırakabilir...

Aslında birde store ve zebra perdeler var bir sürü,eşim fabrikasında olduğu için elinde kalanlar,ya da bizim sürekli değiştirdiğimiz perdeler de bir köşede duruyor.Ancak burada bunları paylaşmamın kurallara aykırı olduğu söylendiği için paylaşamıyorum malesef...

Şimdilik bunları koydum,daha resmini çekip koyacağım bir çok farklı gruptan şeyler var.Sadece mobilya değil...

Son düzenleme:
Kosu bandinin fiyati ne kadar canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar,boya,badana öncesi fazla eşyaları evden uzaklaştırmak istiyorum artık.Boş yere yer kaplıyorlar.Babamların evindede yer olmadığı için aldıkları salon takımını bizim eve koydular fakat ne onlar geri alabildi,ne de ben kullanacak durumdayım.Zaten ev küçük,kısa süre için odanın birine koyduk fakat artık düzene sokmak istiyorum orayı...

İlk satış konum için,Haydi Bismillah :)

Eki Görüntüle 1135839

Eki Görüntüle 1135841 Eki Görüntüle 1135840

Eki Görüntüle 1135845

Koşu Bandını satıp satmamak konusunda çok kararsızdım,çünkü toplasan belki 3-4 kere üzerine çıkmışımdır.Yepyeni olduğu için satmaya kıyamadım,bugün yürürüm yarın yürürüm diye diye kenarda eskiyip kalacak.Resmini tam çekemedim,eşimin yardımı gerekiyor açmam için ama internetten treadmill 515 N diye bakarsanız özelliklerinide resminide görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1135846

İstanbul'dan alacak olanlar için kargoyla,havaleyle uğraşılmasına gerek yok,uygun bulunan bir günde eşim arabayla getirip bırakabilir...

Aslında birde store ve zebra perdeler var bir sürü,eşim fabrikasında olduğu için elinde kalanlar,ya da bizim sürekli değiştirdiğimiz perdeler de bir köşede duruyor.Ancak burada bunları paylaşmamın kurallara aykırı olduğu söylendiği için paylaşamıyorum malesef...

Şimdilik bunları koydum,daha resmini çekip koyacağım bir çok farklı gruptan şeyler var.Sadece mobilya değil...

satabilirsin canım yasak değilki sıfır ürün satmak yasak sadece sen eskilerini satıyosun uymayanlrı satıyosun hepmz öyle yapıyoruz

satabilirsin canım yasak değilki sıfır ürün satmak yasak sadece sen eskilerini satıyosun uymayanlrı satıyosun hepmz öyle yapıyoruz

Kesinlikle,benim düşüncemde bu yönde.Ancak dürüstlük adına söylemiş bulunduğumdan dolayı eşimin fabrikada olduğunu,ticari olarak düşünüldü herhalde.

Ancak burada herkes ufak çaplıda olsa ticaret yapıyor değil mi? ;)

Kesinlikle,benim düşüncemde bu yönde.Ancak dürüstlük adına söylemiş bulunduğumdan dolayı eşimin fabrikada olduğunu,ticari olarak düşünüldü herhalde.

Eşin fabrikada çalışıyomuşya o yüzden direk sıfır ürün gibi gözükmüş canım evde kullanmadıklarınızı falan koy sen eve takıp değiştirdiğin perdeleri falan onlar ikinci el sonuçta

Canım özel mesajla mail adresimi gönderdim oradan görüşebilirmiyiz.

Kızlar kusura bakmayın,bilgisayar çok yavaş,cevap yazamadım bir türlü...

Yoğun istek üzerine kendi perdelerimin resmini çekebildim ancak.Diğerleri malesef poşetlere sarılı,kirlenmesin diye.Tek başımada resmini çekemiyorum tek tek açıp.

Salondaki perdem şu sıralar moda olan İstanbul desenli zebra;

$CAM00202.jpg

Yatak Odası,Kırmızı Pileli Zebra

$CAM00200.jpg

Diğer Oda çift mekanizmalı,altta store,üstte tek kat zebra

$CAM00201.jpg

Mutfak perdesini balkondada perde olduğu için düzgün çekemedim ama buradaki perdenin aynısı.

$485471_661963213824260_1219264725_n.jpg

Hatırladığım kadarıyla İstanbul desenli olan perdenin Paris olanı var.Gümüşlüğü çekerken yanında lila rengi storelarda çıkmış bu arada :1:

Yoğun istek üzerine kendi perdelerimin resmini çekebildim ancak.Diğerleri malesef poşetlere sarılı,kirlenmesin diye.Tek başımada resmini çekemiyorum tek tek açıp.

Eki Görüntüle 1136199

Eki Görüntüle 1136200

Eki Görüntüle 1136201

Mutfak perdesini balkondada perde olduğu için düzgün çekemedim ama buradaki perdenin aynısı.

Eki Görüntüle 1136198

Hatırladığım kadarıyla İstanbul desenli olan perdenin Paris olanı var.Gümüşlüğü çekerken yanında lila rengi storelarda çıkmış bu arada :1:

fiyatlar ne canım ve boyutları

Eki Görüntüle 1136199

Eki Görüntüle 1136200

Eki Görüntüle 1136201

Eki Görüntüle 1136198

İstanbul desenli olan ne kadar ve boyutları nedir??

Eki Görüntüle 1136199

Eki Görüntüle 1136200

Eki Görüntüle 1136201

Eki Görüntüle 1136198

bende ölçü ve fiyat alabilirmiyimm...

_eftelya_,
eşiniz perde fabrikasında çalışıyor değil mi? Bana eve perdeler getirdiğini söylemiştiniz, sonuçta o perdeler sıfır olduğu için bende olmaz demiştim değil mi? Peki size başka ne demiştim, şayet size onay verirsek sıfır ürün satan diğer arkadaşlara haksızlık olur, bu sorumluluğun altına giremeyiz, bölüm kuralları belli demiştim.
Burdaki üyeler istese eşiniz fabrikadan yine perde getirebilir, bu imkanı var, peki o zaman bu ticaret midir değil midir?

O zaman biz niye x marka kozmetik firmasından ürün alıp ürünleri elinde kalan üyeleri, dükkan kapatan üyeleri sıfır ürün temin ediyor diye ihtar edip topiklerini kapatıyoruz?
Madem kurallara uyulmayacak bize niye soruyorsunuz ki? Gidin maliyeye sorun, bakalım onlar ne diyecek evde kozmetik, tekstil ürün satışlarına.

Buranın amacı evinizde olan ikinci el ürünler için. Bugün burda sıfır ürün satanlar maliye tarafından tespit edilse alacakları para cezaları belli, üstelik re'sen de işyeri açılışı yapılıyor, 2. Ellerin en azından birazda olsa çıkar yolu var ama sıfır ürünlerin affı yok, biz hem kurallar hemde vergi yasalarına dikkat etmenizi istiyoruz, daha ne yapalım, uyarmasak sorumlu bile tutulmayız çünkü bizlik birşey yok lakin biz yine de sonradan sorun yaşamayın diye uyarıyoruz.

Çok özür dilerim ama evden sıfır satış yaptığı için evine maliyeden kağıt gidip ceza ödeyenleri okumadıkça iyi niyetimizi anlamayacaksınız.

O arkadaşlar bu yazımı okursa lütfen sıfır ürün satışında ısrar edenlere neler olduğunu yazsınlar, belki o zaman çabamız anlaşılır.

Bir vergici olarak size cevabım şudur, öncelikle ister evinizden isterseniz bir işyerinden satış yapın farketmez her halükarda vergiye tabisiniz. Hatta bazı sitelerde kişiler satış yapmaktadırlar. Eğer yaptığınız bu satışlar (site kendinize ait olmasada) eğer devamlılık arz ediyorsa vergiye tabi olursunuz. Vergiye tabi olmak için aylık kazancınızın bir önemi yoktur.
Maliye tarafından sosyal medya dikkatli takip edilmektedir. Sonucunda yapacağınız şey bir mükellefiyet tesisinden ibarettir.
Böylece içiniz daha rahat olur, çünkü geriye dönük yapılacak cezalar yüklü olabilir.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=609280&page=3

Back