Evdeki fareden kurtulmak için ne yapabilirim

Evde fare miiiiiii bayilicammmmmmm
Uyurken kulağımı kemirirse diye dusunmekten gram uyuyamazdim
Bence o kendi isteğiyle çıkana dek başka bir yerde kalın

Findik faresi kanalizasyonda gezmez ki

Böyle fındık faresi gibi, koyu grimsi renkte, küçük, cılız fareler var. Onlar böyle pis suların olduğu yerlerden çıkıyor. Konu sahibinin evindeki galiba bu pis suların olduğu yerden çıkan farelerden. Lağam faresi kocaman bir şey onu evde görse, burada konu açamazdı. Kocaman popolu yağlı bir şey onlar.

Apartmanın 4 katında ( en üst kat) oturuyorum. Evimde fare olduğunu az önce gördüm. Evimde suana kadar hiç görmemiştim. Fareden nasıl kurtulabilirim. Bi yardim edin kizlar
Yapıltırıcı satılıyor eczanede yanına da yiyecek koyunca hemen yapışıyor

Biraz tulum peyniri fena olmaz
O kadar kat cikmis hayvan
Saka bi yana yapiskanli tuzaklar kesin cozum ama o zaman da hayvana yazik oluyor malesef
Fare olarak dünyaya gelmeyi seçme şansı olmayan bir canlıya bu şekilde ölümü reva görmek çok korkunç. Konu sahibi bence en güzel çözüm kedi sahibi olmak, kedinin kokusuna dahi gelmiyorlar.

2 3 ay önce eve doğalgaz borularini döşediler. Bircok yeri kirip doktuler borularin oldugu yerler acik kaldi ordan geldi gibi.
Bu fare fındık faresinin tosunu gibiydi cılız değildi.
Bayerin tabletleri var onlardan alın kolaylıklar diliyorum
Teşekkür ederim. Yarın alıp uygulayacağım.

Fare olarak dünyaya gelmeyi seçme şansı olmayan bir canlıya bu şekilde ölümü reva görmek çok korkunç. Konu sahibi bence en güzel çözüm kedi sahibi olmak, kedinin kokusuna dahi
Ben hayvanları uzaktan seviyorum. Evimde besleyemem. Çocukluk travmam var

Fare olarak dünyaya gelmeyi seçme şansı olmayan bir canlıya bu şekilde ölümü reva görmek çok korkunç. Konu sahibi bence en güzel çözüm kedi sahibi olmak, kedinin kokusuna dahi gelmiyorlar.
Bir fareden kurtulmak için kedi mi sahiplenilir Allah aşkına kedi köpek bakma gönülden isteyerek olur,ayrıca kedi fareyi yerse yada parçalarsa da mikrop kapabilir ona da yazık

Zehirli yiyip biryerde ölüyorlar ya sonra bulamıyorsun,en iyisi yapıştırıcı ondan kurtulamıyor
Zehiri yapıştırıcıyı kullanamam gibi. Oğlum var 7 yaşında birazcıkta meraklı. Yapıştırıcıyı once kendine yapıştırır.

Az once ogluma soyledim evimizde fare var diye. Oda diyor ki anne evde hiç hayvan beslememi izin vermiyorsun ( çocukluk travmadan dolayı korkuyorum) fareyi evcillestirelim onu besleyelim diyor.

Oglumun hayvan sevgisi zarar vermeden fareyi evden kovmam lazim. Bi çözüm

Bir fareden kurtulmak için kedi mi sahiplenilir Allah aşkına kedi köpek bakma gönülden isteyerek olur,ayrıca kedi fareyi yerse yada parçalarsa da mikrop kapabilir ona da yazık
Kedi olan eve fare zaten gelmez biraz anlayarak okuyun kedi olan sokak da da fare olmaz mesela? Eğer sevgisi gönlü ve niyeti varsa alır bakar zaten. Siz bana hayvan sevgisi dersi verecek son insansınız fareye reva görüp çırpındıkça kolunu bacağını koparacak yapışkanı önermenizden belli! Lütfen alıntılamayın beni muhattap olmak istemiyorum.

Kedi olan eve fare zaten gelmez biraz anlayarak okuyun kedi olan sokak da da fare olmaz mesela?
Bizim eski mahallede kedi kadar fareler vardi kedi boyutunda yani lagim fareleri
Kediler korkup kacarlardi farelerden
Arkadaslar sanki idam karari vermisim de tez kellesi vurula demisim gibi amma tepki gosterdiniz yav
Oyle bi yontem de var malesef yazik oluyor dedim
Hala kedi onerenler var
Acin bakin videolari bile var kedili eve de fare giriyor kedi korkup kaciyor vs. her kedi tehdit olusturmuyor fareye
Ayrica kedi tutup fareyi yese doganin kanunu mu diyeceksiniz yani cozum yonteminizi anlayamadim

Muhatap olmak istemiyorsan cevap yazmasaydın,asıl sen bana hayvan sevgisi öğretecek son kişisin,kediler hakkında bilgi verecek son kişi bile değilsin,seviyesiz seninle muhatap olan mı oldu ki yazıma cevap verip sonra da beni alıntılama bilmem ne

Siz anlayarak okuyun önce,konu sahibi travmam var deyip kedi alamam diyor defalarca,hala kedi olan eve gelmez yazmışsınız anladık orasını,bir kez girmiş bir minik fare için kedi mi sahiplenecek dedim bu benim fikrim size ne oluyo yazıma zıplayıp sonra da bana cevap yazma diyorsunuz yahu yazmasaydın çok mu meraklıyım senin gibi cahille atışmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…