- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.308
Ben o odaya toma haric giremem. Supurgeyle falan mumkun degil.Bence fareyi gördüğü odanın kapısını çoktan kapatmıştır. Ordan bir şekilde kovalar diye düşündüm ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o odaya toma haric giremem. Supurgeyle falan mumkun degil.Bence fareyi gördüğü odanın kapısını çoktan kapatmıştır. Ordan bir şekilde kovalar diye düşündüm ben.
Zaten konu acacak kadar relaxsiniz bende espri yapam bari didimInşallah kurtulurum
Evime bi daha gelsin istemiyorum. Dediginiz yöntemi araştıracağım. Yapacağım birşeyse hemen yaparim
Sadece tulum.peyniriyle değil 4 kat cıktı diye yorgunluk kahvesi de yapam bari.
Mesajınızla biraz gülümsedim sagolun
Fındık faresi gibi birseyLagim faresi mi bu tarla faresi mi?
korkum var ama evi fareye birakmamBu arada konu sahibi, canım seni çok soğukkanlı gördüm. Ben evde fare görsem, çoktan evden koşarak 5 km uzaklaşmış olurdum. Siz buraya konu açmışsınız, şaşırdım.
Fındık faresi gibi birsey
korkum var ama evi fareye birakmam
Findik faresi kanalizasyonda gezmez kiFındık faresi ise tuvaletten gelmiştir. Bence ilaçlama yaptırıp, evi iyice temizleyin.
Findik faresi kanalizasyonda gezmez ki
Yapıltırıcı satılıyor eczanede yanına da yiyecek koyunca hemen yapışıyorApartmanın 4 katında ( en üst kat) oturuyorum. Evimde fare olduğunu az önce gördüm. Evimde suana kadar hiç görmemiştim. Fareden nasıl kurtulabilirim. Bi yardim edin kizlar
Zehirli yiyip biryerde ölüyorlar ya sonra bulamıyorsun,en iyisi yapıştırıcı ondan kurtulamıyorKapan var zehir var bildiğim kadarıyla ay inşallah kurtulursunuz
Benim kedilerim de görse fareden kaçarKEdi desem
Gerçi benim bir kedim var değil fare zor yürüyor
Miskin şey
Fare olarak dünyaya gelmeyi seçme şansı olmayan bir canlıya bu şekilde ölümü reva görmek çok korkunç. Konu sahibi bence en güzel çözüm kedi sahibi olmak, kedinin kokusuna dahi gelmiyorlar.Biraz tulum peyniri fena olmaz
O kadar kat cikmis hayvan
Saka bi yana yapiskanli tuzaklar kesin cozum ama o zaman da hayvana yazik oluyor malesef
2 3 ay önce eve doğalgaz borularini döşediler. Bircok yeri kirip doktuler borularin oldugu yerler acik kaldi ordan geldi gibi.Böyle fındık faresi gibi, koyu grimsi renkte, küçük, cılız fareler var. Onlar böyle pis suların olduğu yerlerden çıkıyor. Konu sahibinin evindeki galiba bu pis suların olduğu yerden çıkan farelerden. Lağam faresi kocaman bir şey onu evde görse, burada konu açamazdı. Kocaman popolu yağlı bir şey onlar.
Teşekkür ederim. Yarın alıp uygulayacağım.Bayerin tabletleri var onlardan alın kolaylıklar diliyorum
Ben hayvanları uzaktan seviyorum. Evimde besleyemem. Çocukluk travmam varFare olarak dünyaya gelmeyi seçme şansı olmayan bir canlıya bu şekilde ölümü reva görmek çok korkunç. Konu sahibi bence en güzel çözüm kedi sahibi olmak, kedinin kokusuna dahi
Bir fareden kurtulmak için kedi mi sahiplenilir Allah aşkına kedi köpek bakma gönülden isteyerek olur,ayrıca kedi fareyi yerse yada parçalarsa da mikrop kapabilir ona da yazıkFare olarak dünyaya gelmeyi seçme şansı olmayan bir canlıya bu şekilde ölümü reva görmek çok korkunç. Konu sahibi bence en güzel çözüm kedi sahibi olmak, kedinin kokusuna dahi gelmiyorlar.
Zehiri yapıştırıcıyı kullanamam gibi. Oğlum var 7 yaşında birazcıkta meraklı. Yapıştırıcıyı once kendine yapıştırır.Zehirli yiyip biryerde ölüyorlar ya sonra bulamıyorsun,en iyisi yapıştırıcı ondan kurtulamıyor
Kedi olan eve fare zaten gelmez biraz anlayarak okuyun kedi olan sokak da da fare olmaz mesela? Eğer sevgisi gönlü ve niyeti varsa alır bakar zaten. Siz bana hayvan sevgisi dersi verecek son insansınız fareye reva görüp çırpındıkça kolunu bacağını koparacak yapışkanı önermenizden belli! Lütfen alıntılamayın beni muhattap olmak istemiyorum.Bir fareden kurtulmak için kedi mi sahiplenilir Allah aşkına kedi köpek bakma gönülden isteyerek olur,ayrıca kedi fareyi yerse yada parçalarsa da mikrop kapabilir ona da yazık
Bizim eski mahallede kedi kadar fareler vardi kedi boyutunda yani lagim fareleriKedi olan eve fare zaten gelmez biraz anlayarak okuyun kedi olan sokak da da fare olmaz mesela?
Arkadaslar sanki idam karari vermisim de tez kellesi vurula demisim gibi amma tepki gosterdiniz yavFare olarak dünyaya gelmeyi seçme şansı olmayan bir canlıya bu şekilde ölümü reva görmek çok korkunç. Konu sahibi bence en güzel çözüm kedi sahibi olmak, kedinin kokusuna dahi gelmiyorlar.
Muhatap olmak istemiyorsan cevap yazmasaydın,asıl sen bana hayvan sevgisi öğretecek son kişisin,kediler hakkında bilgi verecek son kişi bile değilsin,seviyesiz seninle muhatap olan mı oldu ki yazıma cevap verip sonra da beni alıntılama bilmem neKedi olan eve fare zaten gelmez biraz anlayarak okuyun kedi olan sokak da da fare olmaz mesela? Eğer sevgisi gönlü ve niyeti varsa alır bakar zaten. Siz bana hayvan sevgisi dersi verecek son insansınız fareye reva görüp çırpındıkça kolunu bacağını koparacak yapışkanı önermenizden belli! Lütfen alıntılamayın beni muhattap olmak istemiyorum.
Siz anlayarak okuyun önce,konu sahibi travmam var deyip kedi alamam diyor defalarca,hala kedi olan eve gelmez yazmışsınız anladık orasını,bir kez girmiş bir minik fare için kedi mi sahiplenecek dedim bu benim fikrim size ne oluyo yazıma zıplayıp sonra da bana cevap yazma diyorsunuz yahu yazmasaydın çok mu meraklıyım senin gibi cahille atışmayaKedi olan eve fare zaten gelmez biraz anlayarak okuyun kedi olan sokak da da fare olmaz mesela? Eğer sevgisi gönlü ve niyeti varsa alır bakar zaten. Siz bana hayvan sevgisi dersi verecek son insansınız fareye reva görüp çırpındıkça kolunu bacağını koparacak yapışkanı önermenizden belli! Lütfen alıntılamayın beni muhattap olmak istemiyorum.