Evdeki fareden kurtulmak için ne yapabilirim

Alp_BuRc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
933
4.703
Apartmanın 4 katında ( en üst kat) oturuyorum. Evimde fare olduğunu az önce gördüm. Evimde suana kadar hiç görmemiştim. Fareden nasıl kurtulabilirim. Bi yardim edin kizlar

Öldürmeden kurtulmanın yolları var. İnsancıl fare kapanı diye aratırsanız YouTube da bile çıkar sonra bir tarlaya bırakabilirsiniz

Biraz tulum peyniri fena olmaz
O kadar kat cikmis hayvan
Saka bi yana yapiskanli tuzaklar kesin cozum ama o zaman da hayvana yazik oluyor malesef
Korkunç bir ölüm şekli lütfen kimseye bunu önermeyin. Hiçbir canlı bu şekilde bir ölüm haketmez

Apartmanın 4 katında ( en üst kat) oturuyorum. Evimde fare olduğunu az önce gördüm. Evimde suana kadar hiç görmemiştim. Fareden nasıl kurtulabilirim. Bi yardim edin kizlar

Bence süpürgeyle kapıdan kovun gitsin o. Bizim binada kalorifer dairesinde sıçan fareleri oluyor, onların öyle yukarı çıktığı olmuyor. Yazlıkta da görmüştüm, böyle su giderlerine yakın yerde minik fındık fareleri oluyor ama binalara girmiyorlardı. Sen onu süpürgeyle kovala, kapıdan çıksın.

Haşere ilaçlama firmasını arayın bence, uygun fiyatlı olursa sizin için, ilaçlama yaptırın evi. En temiz ve kökten çözüm bu.

Bence süpürgeyle kapıdan kovun gitsin o. Bizim binada kalorifer dairesinde sıçan fareleri oluyor, onların öyle yukarı çıktığı olmuyor. Yazlıkta da görmüştüm, böyle su giderlerine yakın yerde minik fındık fareleri oluyor ama binalara girmiyorlardı. Sen onu süpürgeyle kovala, kapıdan çıksın.

Haşere ilaçlama firmasını arayın bence, uygun fiyatlı olursa sizin için, ilaçlama yaptırın evi. En temiz ve kökten çözüm bu.
Supurgeyle.kovalamasi icin hayvanin ortalarda geziniyo olmasi lazim

Bu arada konu sahibi, canım seni çok soğukkanlı gördüm. Ben evde fare görsem, çoktan evden koşarak 5 km uzaklaşmış olurdum. Siz buraya konu açmışsınız, şaşırdım.

Kapan var zehir var bildiğim kadarıyla ay inşallah kurtulursunuz 😬
Inşallah kurtulurum
Öldürmeden kurtulmanın yolları var. İnsancıl fare kapanı diye aratırsanız YouTube da bile çıkar sonra bir tarlaya bırakabilirsiniz
Evime bi daha gelsin istemiyorum. Dediginiz yöntemi araştıracağım. Yapacağım birşeyse hemen yaparim
Biraz tulum peyniri fena olmaz
O kadar kat cikmis hayvan
Saka bi yana yapiskanli tuzaklar kesin cozum ama o zaman da hayvana yazik oluyor malesef
Sadece tulum.peyniriyle değil 4 kat cıktı diye yorgunluk kahvesi de yapam bari.
Mesajınızla biraz gülümsedim sagolun

X