Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nerden geldiğini bilmiyorum. Çok korkuyorum. Dediğinizi uygulayacağımNerden gelmiş? Alaturka tuvalet veya klozetten geliyorlar genelde. Klozete bolca çamaşır suyu dökün, gece ustüne ağirlık da koyun gelemesin.
Korkunç bir ölüm şekli lütfen kimseye bunu önermeyin. Hiçbir canlı bu şekilde bir ölüm haketmezBiraz tulum peyniri fena olmaz
O kadar kat cikmis hayvan
Saka bi yana yapiskanli tuzaklar kesin cozum ama o zaman da hayvana yazik oluyor malesef
Agir bisey o yaBiraz tulum peyniri fena olmaz
Saka bi yana yapiskanli tuzaklar kesin cozum ama o zaman da hayvana yazik oluyor malesef
Iyi ki yazdiniz bende simdi konu sahibine link atiyordumKorkunç bir ölüm şekli lütfen kimseye bunu önermeyin. Hiçbir canlı bu şekilde bir ölüm haketmez
Apartmanın 4 katında ( en üst kat) oturuyorum. Evimde fare olduğunu az önce gördüm. Evimde suana kadar hiç görmemiştim. Fareden nasıl kurtulabilirim. Bi yardim edin kizlar
Önermişsiniz ya işte link atmaya gerek mi var ?Iyi ki yazdiniz bende simdi konu sahibine link atiyordum
Tovbe est
Supurgeyle.kovalamasi icin hayvanin ortalarda geziniyo olmasi lazimBence süpürgeyle kapıdan kovun gitsin o. Bizim binada kalorifer dairesinde sıçan fareleri oluyor, onların öyle yukarı çıktığı olmuyor. Yazlıkta da görmüştüm, böyle su giderlerine yakın yerde minik fındık fareleri oluyor ama binalara girmiyorlardı. Sen onu süpürgeyle kovala, kapıdan çıksın.
Haşere ilaçlama firmasını arayın bence, uygun fiyatlı olursa sizin için, ilaçlama yaptırın evi. En temiz ve kökten çözüm bu.
Apartmanın 4 katında ( en üst kat) oturuyorum. Evimde fare olduğunu az önce gördüm. Evimde suana kadar hiç görmemiştim. Fareden nasıl kurtulabilirim. Bi yardim edin kizlar
Supurgeyle.kovalamasi icin hayvanin ortalarda geziniyo olmasi lazim
OnermedimÖnermişsiniz ya işte link atmaya gerek mi var ?
Inşallah kurtulurumKapan var zehir var bildiğim kadarıyla ay inşallah kurtulursunuz
Evime bi daha gelsin istemiyorum. Dediginiz yöntemi araştıracağım. Yapacağım birşeyse hemen yaparimÖldürmeden kurtulmanın yolları var. İnsancıl fare kapanı diye aratırsanız YouTube da bile çıkar sonra bir tarlaya bırakabilirsiniz
Sadece tulum.peyniriyle değil 4 kat cıktı diye yorgunluk kahvesi de yapam bari.Biraz tulum peyniri fena olmaz