Evdeki Cehennem moralimi, özgüvenimi Mahvetti !!

teşekkür ederim saolun o da beni seviyor kendince. evet çok şey de yaptı inkar edemem ama psikolojik bakıman bana zarar verdii veriyor farkında bile değil. sadece bir çocuğu doyurup okula göndermek değil çocuk büyütmek ama bunu anlayamıyor.

ilkokul 3'teyken dedem "okuyan kızlar o..pu oluyor" diye okuldan almış kız evlat diye ezilmiş. kardeşleri de ezmiş dövmüşler miras vermemişler. kardeşleri konusuna kompleksl. zaten genç yaşta dedem kocaya vermiş kocada da kaynana görümceler ve eltiler (6 tane eltisi var) ezmiş çok hatta dayak yermiş sık sık. sonra 2 sene önce ölümcül hastalık geçirdi zaten doktor içine atmaktan dedi. böyle işte (

abimle ballı kaymaklar aralarından su sızmıyor. devamlı abimi övüyor. en son son model televizyon aldı, başka şeyler daha aldı abim ve çok kıymet veriyor abime abimin aldığı hediyeleri bana kakıyor
Geçmişte kendi çektiği acıların bedelini sana ödetiyor. Bir nevi kayınvalide sendromu. Yarın gelinine de sana davrandığı gibi davranır. Annen iyi niyetli bir kadın değil. Sana hakaret ettikten sonra yemek getirmesi onu iyi değil, tutarsız, ruh sağlığı bozuk bir insan yapar. Hatta kırılmazsan psikopat diyeceğim. Sen annenin nefret ettiği kadın benliğisin. Sindirmiş ama farkındasın. Hedefi koymuşsun; evden ayrılmak. Canın sıkkın da olsa, omuzların da düşse ilmek ilmek işle hayatına ve o evden ayrıl.

Annenize de üzüldüm şimdi.yetiştirme tarzı demek ki geçmişten gelen bir durum.galiba o da kolay şeyler yaşamamış.geçmiş olsun o zaman.psikoloğa götürme şansınız yok mu.belki iyi gelir.

Annenize de üzüldüm şimdi.yetiştirme tarzı demek ki geçmişten gelen bir durum.galiba o da kolay şeyler yaşamamış.geçmiş olsun o zaman.psikoloğa götürme şansınız yok mu.belki iyi gelir.

2 yıl önce hastalığa yakalanınca hastalık için gitmişti birkaç defa. Benim lafımla gideceğini hiç sanmıyorum ben ne önersem ciddiye almaz, öyle bir huyu var.

Insan kizina nasil patlak fahise gibi laflari yakistirir
Anneniz kafayi yemis, ciddiye almayin ve acilen ayri eve cikin.
O beddualar da tutmaz.
Anneannemde cok beddua edermis anneme, hatta engelli cocugun olsun bile demis deli kadin
Ama annem hep der, hicbiri tutmamis dediklerinin cunku haksiz bedduaymis.
Kendi burnu da malesef b.ktan cikmaz, hep kendine doner, korkmayin oyuzden

Ne yaparsa yapsin o senin annen canim atsan atamazsin satsan satamazsin. Saygini bozma baska eve cik arada bir gorusursun senin icinde annen icinde daha iyi olacaktir. Hem 30 31 yas evlilik icin gec kalinmis bir yas degil ne guzel isin var kariyerin var herseyin hayirlisi olsun

Senden almışım burnumu da zekamı da diyin.Fitil oldum burda.Bu ne yaa!!!

Şuan başka eve çıkmak zor olabilir. Tavsiyem en azından bikac aylığına çalışan yurtlarına çıkın. Zamanla kafa dengi biri olursa ayrı eve beraber çıkabilirsiniz. Ama şuan tek başınıza ev tutsanız zorlanabilirsiniz.

Biliyormusun benim annem de boyleydi...
Ben bi yere cikip da gidemiyordum...resit bile degildim...sonra evlendim ,ara ara boyle devam ediyordu...sonra basina biseyler geldi...gecen laf arasinda ozur diledi hemde durup dururken...cunku su an oyle bir konumda ki ....halimden anladi...gecen gunleri unutuldu mu?unutuldu...hatta su an senin konunla epey eskilere gittim ama keske yasanmasaydi keske onu boyle hatirlamasaydim...
Bence evden git...hayatina bak
Olan sadece ruhuna oluyor
Sen onun cop kutusu degilsin

Sukur ki calisiyorsunuz ve gunun belli saatlerinde cekmek zorunda kaliyorsunuz ki bu bile zor geliyor hakli olarak. Kesinlikle ayri ev size cok iyi gelecektir hem evden uzaklasinca kiymetinizi anlayacaklardir eminim

Bu nasil anne ya demeyin
bende haksiz yere cahil bi komsunun doldurmasi yuzunden 17 yasimda sokak ortasinda annemden tokat yeyip o lafi duymustum ve cinnet gecirmistum halada icimde yaradir ama buyudukce annemin oyle bi ortamda buyudugu icin boyle davrandigini zorda olsa kaniksadim
konu sahibi yalniz degilsin anneni hasta kabul et ve uzulme sakin

Allah yardımcın olsun Şaşırıyorum böyle şeylere arkadaşımın annesi bu tarz bi insandı kıza çok çektirdi evlendi yine annesi aynı ahlaktaydı mesafe koydu çok gidip gelmiyo sabret inşallah hayırlı kapılar acılır

Simdi annene gore her doguran, anne vasfini alan cennete direk gidiyor. Oyle mi peki? Degil cnm. O cennetlik anneler sifatini almak kolay degil.

Emek ister annelik, sevkat ister, hosgoru ister, kiymet ister, sadakat ister, her dustugun de evladinin yaninda olmak ister, evladima gelmesin bana gelsin demek ister, gun gelir evladinin canina can vermek ister.

Eeeee sor bakim bunlarin hangisi var annende.

Sen de kotu soz soylemissin tmm yanlis ama ilk once ondan dokulmus bu pis sozler.

Tv de cocuklarina eziyet eden anneleri gordugumuzde vayyy be ne cennetlik anne deriz bizde, annene gore tabi.

Nişanıda annem yüzünden attık derseniz şaşırmam. Çok zor işiniz.

onu demesem de ilişkime çok burnunu soktu.mesela kavga ettik sözlümle diyelim, yüzüm asık, beni didik didik ederdi öğrenene kadar. anne çık odamdan konuşmak istemiyorum derdim gitmez anlatacaksın diye bağırırdı. ben de sinirden çığlık atar kriz geçirirdim kaç defa.

nette sözlümle konuşurduk bazen,sözlüm bir şaka yapar ben anlardım. annem kapıdan dinlerdi hep. sözlümün şakasını ciddiye alır "sana bunu dedi" diye 100 bin defa söylerdi en sonunda ben öfkeden bağırır sinir krizi geçirirdim.

Üniversitedeyken ilk senemde Hüseyin diye bir çocuktan çıkma teklifi almıştım. İlk teklifimdi. Yarıyıl tatilinde eve gitmiştim ve salak gibi anneme açık ettim bunu. Annem tatil boyunca bunu didikledi, ağzını her açtığında Hüseyin çıkma teklifi dedi. Kadın resmen aldığım teklifi takıntı yapmıştı. O yarıyıl tatilinde de sinir krizi geçirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…