- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.278
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Ben de sabah kızımı kreşe bıraktım,eve dönmedim.Gitmek istemedim,çok moralim bozuk gerçekten.Geceleri çıkıyorlar ortaya, evimizin yeri, manzarası her şeyi çok güzeldi ama ben taşınıcam burdan diye çığlıklar basıyordum böcek derdinden dolayı. İlaçlattığımızdan beri rahatız yalan yok öyle böcek görmez olduk ama ağaçlık alanda olduğumuzdan sinek derdi bitmiyor. o kadar iyi anlıyorum ki sizi dün eve çekirge girdi eşimde yanımda yok telefonda zırladım kendisine. En son ışıkları kapatıp çıktım dışarı kendi kendine gitmiş çünkü ben savaş verirken hıçkırarak ağlıyordum
Hamam böceğidir o,benimde eski evimde vardı kurtulamadım taşındım allah yardım etsinSabah namaza kalktım,sonrasında su içeyim diye mutfağa girdim.Işığı açmamla,böceği görmem bir oldu.
Bugün ev sahibiyle konuşacağım ya,gerçi ne diyeceksemHamam böceğidir o,benimde eski evimde vardı kurtulamadım taşındım allah yardım etsin
Ben söylemiştim bizim evdede var dedi:))Bugün ev sahibiyle konuşacağım ya,gerçi ne diyeceksem
İnsanlardaki rahatlığı anlayamıyorum gerçekten.PesBen söylemiştim bizim evdede var dedi:))
Ama kardeşinizin dediği doğru eski yeni ev farketmez her evde olabiliyor.Babamların evde vardı hap aldım şimdi yoklar bir bakın isterseniz.Bugün ev sahibiyle konuşacağım ya,gerçi ne diyeceksem
Böcekler kızınızı mı yiyecekGece uyurken kızımın odasına giderler diye çok korkuyorum
Nasıl hap? Nerden alabilirim?Ama kardeşinizin dediği doğru eski yeni ev farketmez her evde olabiliyor.Babamların evde vardı hap aldım şimdi yoklar bir bakın isterseniz.
Sineklik var zaten ama bugün gördüğüm böcek büyüktüLavabolardan kostik dökmustuk biz öyle çözülmüştü. Tüm pencerelerde de sineklik olsun.
Çok haklısınız ama hijyen takıntım var.Böcek görünce sanki çok pismişim gibi hissediyorumBöcekler kızınızı mı yiyecek
Kimse böcekten hoşlanmaz ama abarttınığınız kısmına bende katılıyorum.
Farkli çözümler bulmaya çalışacaksınız.
Evden taşınmanız yakın zamanda mümkün değilken yaşanmaz hale getirmek için kafanızda her şeyi büyütüyorsunuz gibi.
Böyle günler geçmez o evde benden söylemesi.
Sizin kadar merhametli olmak isterdimCamlara tel taktırın. Evimizin yanı tarla. Geçen sineklik olmayan camı açtım. Kocaman böcek. Eşim onları öldürdüğü için kıyamadım. Aldım elime bezi tuttum. Eşime camı açtırdım. Atarken zeki böcek uçuyormuş. Az daha tekrar açık olan camdan girecekti. Tam zamanında yakaladık
Böcek fobiniz olduğunu düşündüm. Yenmeye çalışın. Böcek kardeşler her yerde
Sineklik var ama bence bugün gördüğüm böcek giderden geliyorduLavabolardan kostik dökmustuk biz öyle çözülmüştü. Tüm pencerelerde de sineklik olsun.
Marketlerde eczanelerde var 3 aylık hap oluyor hamam böceği için derseniz verirlerNasıl hap? Nerden alabilirim?