- 8 Aralık 2020
- 27
- 140
- 8
- Konu Sahibi OjeliKadin
-
Oy masallah benim yerime öp lütfen bebişleriMrbhayirli olsun topiginiz. 58.500 kilom hedefim 50-52 bu dansi bana lutfedermisiniz 9 aylik oglum 4.5yasindada kizim var emziriyorum . Pco ve insulinn direncim var sinirlari zorlicam bakalim
Cok tesekkur ederim tamamdir. Ben takip edip yapmaya calisicam ne kdar olursa artikOy masallah benim yerime öp lütfen bebişleritesekkur ederim canımm benim, son kez yiyelim tatlıları börekleriii. Yarın sabahtan basliyoruzzz ben yaptigim videoları atıcammm
Hosgeldin canımmm :) Tesekkur ederizzTakip edeyiiimm. Kilo problemim yok ama cok hareketsizim iyi olur banada. Bol eksiler :))
Tam ben de bunu soracaktım harika müzikleri oluyor...ne dinliyorsun izliyorsun diyecektim...Oy masallah benim yerime öp lütfen bebişleritesekkur ederim canımm benim, son kez yiyelim tatlıları börekleriii. Yarın sabahtan basliyoruzzz ben yaptigim videoları atıcammm
Gangi videodan yapıyoruz
Tamda beni anlatmışsınız pandemiyle evde home ofis çalıştığım için yürüyüşe bile çıkmaya üşenir oldum... En sevdiğim zumba ama ondada istikrarlı değilim konunuzu takipteyim...Merhaba arkadaşlarYarından itibaren evde Zumba ve düzenli beslenme yaparak 65 kilodan düşme sürecimi paylaşıcam. Çünkü artık başlamam gerek biryerden. Hedefim 55-56 arası. Dans etmeyi de seviyorum. Neden duruyorum ki o zaman İsterseniz bana katılabilir ya da beni takip edebilirsiniz
2 senelik konuT
Tamda beni anlatmışsınız pandemiyle evde home ofis çalıştığım için yürüyüşe bile çıkmaya üşenir oldum... En sevdiğim zumba ama ondada istikrarlı değilim konunuzu takipteyim...
Evet malesef şimdi farkettim2 senelik konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?