Evde zayıflamak için hangi egzersiz ?

Syren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
19
9
32
Merhaba kızlar benim yaklasik 7 8 kilo fazlam var isvec diyeti yapmama ragmen veremedim. Spora basladim devam edemedim salonda. Şimdi evde yapiyim diyorum pilates aletlerim de tam takım var ama herkes pilates zayiflatmaz diyor evde ne yapabilirim koşmak çok zor geliyor zaten burda koşabilcegim bir ortam da yakin degil evime. Diyet yapmadan ama yediklerime dikkat ederek (karbondidrat yag az tuketerek sabahlari misir gevregi yiyerek) evde spor yaparsam zayiflarmiyim hangi sporu egzersizi yapmaliyim daha once bu sekilde zayiflayanlar yardimci olursa sevinirim

Leslie ve Zumba öneririm ayrıca YouTube de tonlarca evde egzersiz videosu var jessica simith de çok iyi mesela

Leslie ve Zumba öneririm ayrıca YouTube de tonlarca evde egzersiz videosu var jessica simith de çok iyi mesela
Tesekkur ederim ama internettekilerin işe yaramicagini soyluyorlar çünkü kardiyo yapmak lazım olduğu için kilo verilemeyeceğini duşünüyorlar ben de kararsız kaldim aslinda pilates esyalarimin hepsi var yapmayi da seviyorum ama ise yararmi sizce ?

Nasıl internettekiler işe yaramaz internete de çok güzel kardio videoları var benim bahsettiklerim zaten kardio tarzı sporlar...pilates sıkılaşmak için yapılır fazla kilon varsa önce onlardan kurtulmalısın sonra pilates vs

Siz bisürú egzersiz var diyince ben onları kastettim. Bir de o kardiyolarin faydasini gordunuz mu onu merak ettim. İlla koşmak vs gerekli mi bu beni dusuncem degil insanlarin soyledikleri oldugu icin oyle yazdim ben demiyorum ise yaramicagini sadece siz faydasini gordunuz mu diyorum cunku ben daha once o sekilde kardiyo yapmadim spor salonuna gittim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…