O kadar iyi anlamışsınız ki beni çok teşekkür ederimYahu bitkiyi neden kurutmaya calisiyorsunuz birakin buyusun artik ne pislik ektiyse. Uzaktan bir telefonla ihbar edilirse en azindan ellerinde kanit olur atarlar iceri. Katilleri evet aftan filan cikardilar ama bu isten yatanlari genelde cikarmiyolar.bizim eski sokakta bir evde uc kardes ucu ayri pislikti o esleri o anneleri Allahim neler cektiler hergun dayak siddet kufur hakaret. Her pazar sokakta kavgalarina sahit oluyorduk. Burda bosanin kurtulun diyenler basina gelmesin anlayamassiniz. Boyle adamlardan ölmekten baska turlu kurtulamiyorsunuz. En sonunda biri bu 3 kardesi torbaciliktan attilar iceri. Yillardir icerdeler. Hatta bu aflar cikinca eski sokkatan birilerini aradim o pislikkler ciktimi diye biri cikmis sadece. Oda besinci yilinda dusunun. Tabi bunlarin dosyada kabarikti. Allah islah etsin tez zamanda sizi kurtarsin. Boyle insanlarin ölmesi herkes icin hayirli ben artik boyle dua ediyorum. ALLAHa havale edip yanina alsin diyorum ki herkes kurtulsun bir pislikte bir pislik.
Annem gitmez buyursun kalan ömrünü de çürütsün onunla. Kardeşimde evlenir kurtulur. Ben evlilik düşünmüyorum o da ayrı bir hikaye. En kısa zamanda kendi hayatımı kurcam ama. Ben daha çekemem bunu. Dişimi sıkmaktan dişlerim ağrıdıo adam haric evde kim varsa onlari da al gotur.
Hiç bilmiyorum kendi gibi abuk sabuk arkadaşları var tanımam. Büyük ihtimalle kullanıyor bu ara oruç tutmaya çalıştı beyfendi yeteri kadar içemedi herhalde coşması ondan diye düşünüyorumDaha önce Nereden temin ediyordu kullanmak için ?
Eğer hiç baslamadiysa , kurutmak için elinizden geleni yapın, birde ona başlamasin
Annem kurtulma şansı olan dönemde kurtulmadı şimdi hiç boşanmaz biliyorum. Ona da yapacak bir şeyim kalmadı daha. Ben bu evde durduğum sürece korumaya çalışırım sonrası artık kendi bilir. İçim çürüdü bunlarlaTüm yorumları okunmadım canım diyen var mı bilmiyorum ama satıcılar ceza alıyor içenler değil yani az bişey yetiştiriyorsa kendim içiyorum diye yırtabilme şansı olabilir sanırım.
Ayrıca şikayet konusunda mahkemede adın saklanır mı bilmiyorum sonuçta polisi gizli numaradan arasan bile onlar senin numaranı adını sanını biliyorlar bir de işler tersine dönüp baban ceza almazsa daha kötü şeylerde olabilir sanırım tabi Avukat değilim sadece duyduklarım bunlar..
Bence sizin bir an ne yapıp ne edip anneni boşandırıp farklı bir eve çıkmanız şart hadi sen memursun evlenceksin vs o kadın ölene kadar o adamla aynı evde eziyet çekmesine izin vermeyin.
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.
Aynen artık kendimi düşüneceğim bende. Diğer yorumlarda söyledim okudunuz mu bilmiyorum bu adamın bu hale gelmesinin bize bu kadar zulmedebilmesinin yarı sebebi kendi huyuysa yarı sebebi annemin korkaklığı yüz vermesi.Kendinizi düşünün sadece. Bende de benzer model bir baba var. Annemi kurtaracağım diye çekmediğim şey kalmadı en son adama ağzıma geleni saydım (küfür falan değil tabi ki yaptıklarını yüzüne vurdum) , annem karşıma geçip dedi ki “o benim kocam, ben seninle görüşmek istemiyorum” Kocanla sana mutluluklar dedim, neredeyse iki senedir görüşmüyorum hayatıma huzur geldi, gençleştim resmen. Şimdi istiyorsa o adamın borçları için böbreğini satsın umrumda değil.
Alın tayininizi gidin, hayatınıza karıştırmayın, evlenirseniz de muhattap olmayın, rezillik çıkmasından korktuğunuzu bildiği için daha çok eziyet ediyorlar düğün nişan döneminde. Tez zamanda kurtulursunuz inşallah.
annenizi gel yardim et gel hastayim tasiniyorum ev tutalim esya alalim vs diye diye kendi yaniniza cekin biraz. bakar duzeniniz guzel. basi agrimiyor o adam olmadan. sizin taraf daha tatli gelir. yaklasir size dogru.. babanizin baskisi altindan cikamiyor muhtemelen.Annem gitmez buyursun kalan ömrünü de çürütsün onunla. Kardeşimde evlenir kurtulur. Ben evlilik düşünmüyorum o da ayrı bir hikaye. En kısa zamanda kendi hayatımı kurcam ama. Ben daha çekemem bunu. Dişimi sıkmaktan dişlerim ağrıdı
Yemin ederim başlığı görür görmez bunu düşündüm! Bu zaten açık bir ihbar.Yavrum sen ne yapıyorsun!
buraya yazarak bir çeşit ihbarda bulunuyorsun zaten
Araştır sonra yaz dile getir
Burası halka açık bir platfrom
Yani her halükarde yasal olmayan bir durumu yazıyor ihbar ediyorsun
Sonra suçlunun yanıda cezalandırılırmıyım diye soruyorsun
Yani adresini bulmak çok zor değil
Belki hepinizin okulu bitsin, mesleğinizi kazanın diye bekliyordur.Annem kurtulma şansı olan dönemde kurtulmadı şimdi hiç boşanmaz biliyorum. Ona da yapacak bir şeyim kalmadı daha. Ben bu evde durduğum sürece korumaya çalışırım sonrası artık kendi bilir. İçim çürüdü bunlarla
Ben boyle kadinlara cok kiziyorum,babam iyi bir adamdir ornegin,fakat bazi dusuncelerinde en yakininda olan annem,haksizsin demedigi icin sırf,kendini cok hakli görür,itiraz kabul etmez, soylendiginde alinir kuser, kabuguna cekilir.Kadinlar dunyanin onlarin cevresinde donmedigini erkeklere ogretmeliler.Aynen artık kendimi düşüneceğim bende. Diğer yorumlarda söyledim okudunuz mu bilmiyorum bu adamın bu hale gelmesinin bize bu kadar zulmedebilmesinin yarı sebebi kendi huyuysa yarı sebebi annemin korkaklığı yüz vermesi.
Hepimiz okuduk koca insanlar olduk. Beklediği bir şey yok malesef kurbanlık koyun gibi kaderine razı arada biz söylenince biraz anlar gibi oluyor ama korkusu evlat sevgisine bile üstün geliyor. Ne yapabilirse sanki bu yaptıklarından yıllardır yaşattığından kötü ne olabilir daha...Belki hepinizin okulu bitsin, mesleğinizi kazanın diye bekliyordur.
Kesinliklee... Ben yıllarca annemi savundum gücüm yettiğince korumaya destek olmaya çalıştım dayandım bir gün bizim için de her şey iyi olacak diye düşündüm ama koca koca insanlar olmuşuz hepimiz mesleğimizi elimize almışız bu adamın yıllardır gram katkısı olmamış evde bir çöpü bile yok aldığı üstüne zararı var hala korkuyorsa siniyorsa bunun yaptıklarına göz yumuyorsa artık suçlu annem. Biz babama muhtaç değiliz o bize muhtaç ama evdeki havayı bir görseniz evin ağası paşası o bunu böyle yapan da annem annemin korkaklığı. Önceden anlardım çocuktuk çaresizdik bir şey gelmiyordu elimizden ama bir yerden sonra insan hayatını eline almalı. Evet bu tarz olaylarda kadınlar da çok suçlu.Ben boyle kadinlara cok kiziyorum,babam iyi bir adamdir ornegin,fakat bazi dusuncelerinde en yakininda olan annem,haksizsin demedigi icin sırf,kendini cok hakli görür,itiraz kabul etmez, soylendiginde alinir kuser, kabuguna cekilir.Kadinlar dunyanin onlarin cevresinde donmedigini erkeklere ogretmeliler.
Kesinlikle imtihan hayattaki sınavımız ya da bize verilmiş bir ceza... bazen babası vefat edip kahrolanlar oluyor çevremde ya da burda ne mutlu ki güzel hatırladığı ardından üzüldüğü bir babası var diyorum. Böyleleri de insanlara zulüm olarak yaşıyorlar Demir gibiBöyleleri imtihan işte... Keşke babam olsaydı diyenler var bir de babam olmasaydı diyenler... Üzüldüm sizin ve annenizin adına.