Evde zararlı ot yetiştirme

Ayni evde yasayanlari da mutlaka sorgularlar. Cunku bildikleri halde goz yummus oluyorlar. Ben sizin yerinizde olsam gogsumu gere gere sikayet ederim. Baska birisi sikayet eder de o evden siz de cikarsaniz mesleginiz icin problem olur

Kendinizi düşünün sadece. Bende de benzer model bir baba var. Annemi kurtaracağım diye çekmediğim şey kalmadı en son adama ağzıma geleni saydım (küfür falan değil tabi ki yaptıklarını yüzüne vurdum) , annem karşıma geçip dedi ki “o benim kocam, ben seninle görüşmek istemiyorum” Kocanla sana mutluluklar dedim, neredeyse iki senedir görüşmüyorum hayatıma huzur geldi, gençleştim resmen. Şimdi istiyorsa o adamın borçları için böbreğini satsın umrumda değil.
Alın tayininizi gidin, hayatınıza karıştırmayın, evlenirseniz de muhattap olmayın, rezillik çıkmasından korktuğunuzu bildiği için daha çok eziyet ediyorlar düğün nişan döneminde. Tez zamanda kurtulursunuz inşallah.

Bana göre polis bir şekilde ihbar, dinlemeye takılma ya da farklı yollarla evde böyle bir madde yetiştirilmesi ile ilgili baskın yapsa asıl o zaman sorun yaşarsınız neden haber vermediniz diye.155 i arayıp ihbar ederdim ben olsam

Tüm yorumları okunmadım canım diyen var mı bilmiyorum ama satıcılar ceza alıyor içenler değil yani az bişey yetiştiriyorsa kendim içiyorum diye yırtabilme şansı olabilir sanırım.
Ayrıca şikayet konusunda mahkemede adın saklanır mı bilmiyorum sonuçta polisi gizli numaradan arasan bile onlar senin numaranı adını sanını biliyorlar bir de işler tersine dönüp baban ceza almazsa daha kötü şeylerde olabilir sanırım tabi Avukat değilim sadece duyduklarım bunlar..
Bence sizin bir an ne yapıp ne edip anneni boşandırıp farklı bir eve çıkmanız şart hadi sen memursun evlenceksin vs o kadın ölene kadar o adamla aynı evde eziyet çekmesine izin vermeyin.
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.

O kadar iyi anlamışsınız ki beni çok teşekkür ederim bazen okuyorum burada da nasıl eşler var kurtulamıyor kadınlar burda çözüm arıyorlar bir de burada aşağılanıyorlar vay nasıl bırakıp gitmezsin dye gerçek hayatta her şey öyle yerinden konuşmak gibi kolay olmuyor malesef ve evet bu tarz insanlardan kurtulmanın tek yolu ölmeleri. İnsan babasının ölmesi için dua eder mi ben yıllardır ediyorum biliyorum inancım var ecel değişmez ama belki Allah kurtarır bizi diyorum bir ümit. Ben kardeşlerim bir şekilde kurtuluruz bundan ama annem hep bunun yanında kalacak. Gerçi bazen ona da çok kızıyorum korkaklığıyla adamı dinleye besleye şımarta bu hale getirdi. Çok kararsız kaldım farklı fikirler geldi gidip şikayet etsem bazı üylerin dediği gibi bir şey yapılmazsa... bilemiyorum bilemiyorum...

o adam haric evde kim varsa onlari da al gotur.
Annem gitmez buyursun kalan ömrünü de çürütsün onunla. Kardeşimde evlenir kurtulur. Ben evlilik düşünmüyorum o da ayrı bir hikaye. En kısa zamanda kendi hayatımı kurcam ama. Ben daha çekemem bunu. Dişimi sıkmaktan dişlerim ağrıdı

Daha önce Nereden temin ediyordu kullanmak için ?

Eğer hiç baslamadiysa , kurutmak için elinizden geleni yapın, birde ona başlamasin
Hiç bilmiyorum kendi gibi abuk sabuk arkadaşları var tanımam. Büyük ihtimalle kullanıyor bu ara oruç tutmaya çalıştı beyfendi yeteri kadar içemedi herhalde coşması ondan diye düşünüyorum

Annem kurtulma şansı olan dönemde kurtulmadı şimdi hiç boşanmaz biliyorum. Ona da yapacak bir şeyim kalmadı daha. Ben bu evde durduğum sürece korumaya çalışırım sonrası artık kendi bilir. İçim çürüdü bunlarla

Aynen artık kendimi düşüneceğim bende. Diğer yorumlarda söyledim okudunuz mu bilmiyorum bu adamın bu hale gelmesinin bize bu kadar zulmedebilmesinin yarı sebebi kendi huyuysa yarı sebebi annemin korkaklığı yüz vermesi.

Yanlış bilgiler verilmiş, detaylandırmak istedim. Öncelikle sanırım ektiği şey kenevir, evet şartlar uygunsa balkonda bile yetişebilir. Kişinin bunu kendisi için tek bir bitki ile yetiştirmesi ayrı bir husus bahçelerce ekmesi ayrı bir husus. Kendisi için ektiğini varsayıyorum elbette suç ama arkadaşların dediği gibi infaz aşaması ağır değil. Aftan etkilenmez vs demek gerçekçi değil. Bu suça özel bir kanun maddesi var uyuşturucu madde ticareti yapmak kapsamında değil maalesef. Kullanıcı muamelesi görecek mahkemede de satıcı değilim kullanıcıyım diyecek alacağı ceza miktarı dahi belli ama yazmak istemiyorum. Tedavi denetimli serbestlik ile takibi yapılacak. Ne tutuklanır ne de ağır bir cezaya çarptılır çarptırıldığı cezada dahi infazı ağır olmayan şekilde yapılır. Profesyonel bir uyuşturucu üyesi olmadığını varsayarak yazıyorum. Özetle adamdan bu yolla temelli kurtulmak çözüm değil . Ancak ülkemizde suçların tekerrür etmesi kişilerin uzunca cezaevinde kalmasını sağlayabilir. Yani babanız bugün kenevirden yarın annenizi dövdüğünden yarın ark yaraladığından ceza alırsa uzun vadede kurtulma şansı var. Hoş terbiye de olur belki bir ihtimal. Bu sebeple süreç başlamalı , polise gidin anlatın diyeceğim ama biraz daha beklemekte fayda var. Tüm süreçler yavaşlatılmış durumda şu amin sadece acil elzem durum hariç.

annenizi gel yardim et gel hastayim tasiniyorum ev tutalim esya alalim vs diye diye kendi yaniniza cekin biraz. bakar duzeniniz guzel. basi agrimiyor o adam olmadan. sizin taraf daha tatli gelir. yaklasir size dogru.. babanizin baskisi altindan cikamiyor muhtemelen.

Yemin ederim başlığı görür görmez bunu düşündüm! Bu zaten açık bir ihbar.

Belki hepinizin okulu bitsin, mesleğinizi kazanın diye bekliyordur.

Ben boyle kadinlara cok kiziyorum,babam iyi bir adamdir ornegin,fakat bazi dusuncelerinde en yakininda olan annem,haksizsin demedigi icin sırf,kendini cok hakli görür,itiraz kabul etmez, soylendiginde alinir kuser, kabuguna cekilir.Kadinlar dunyanin onlarin cevresinde donmedigini erkeklere ogretmeliler.

Belki hepinizin okulu bitsin, mesleğinizi kazanın diye bekliyordur.
Hepimiz okuduk koca insanlar olduk. Beklediği bir şey yok malesef kurbanlık koyun gibi kaderine razı arada biz söylenince biraz anlar gibi oluyor ama korkusu evlat sevgisine bile üstün geliyor. Ne yapabilirse sanki bu yaptıklarından yıllardır yaşattığından kötü ne olabilir daha...

Kesinliklee... Ben yıllarca annemi savundum gücüm yettiğince korumaya destek olmaya çalıştım dayandım bir gün bizim için de her şey iyi olacak diye düşündüm ama koca koca insanlar olmuşuz hepimiz mesleğimizi elimize almışız bu adamın yıllardır gram katkısı olmamış evde bir çöpü bile yok aldığı üstüne zararı var hala korkuyorsa siniyorsa bunun yaptıklarına göz yumuyorsa artık suçlu annem. Biz babama muhtaç değiliz o bize muhtaç ama evdeki havayı bir görseniz evin ağası paşası o bunu böyle yapan da annem annemin korkaklığı. Önceden anlardım çocuktuk çaresizdik bir şey gelmiyordu elimizden ama bir yerden sonra insan hayatını eline almalı. Evet bu tarz olaylarda kadınlar da çok suçlu.

Böyleleri imtihan işte... Keşke babam olsaydı diyenler var bir de babam olmasaydı diyenler... Üzüldüm sizin ve annenizin adına.

Böyleleri imtihan işte... Keşke babam olsaydı diyenler var bir de babam olmasaydı diyenler... Üzüldüm sizin ve annenizin adına.
Kesinlikle imtihan hayattaki sınavımız ya da bize verilmiş bir ceza... bazen babası vefat edip kahrolanlar oluyor çevremde ya da burda ne mutlu ki güzel hatırladığı ardından üzüldüğü bir babası var diyorum. Böyleleri de insanlara zulüm olarak yaşıyorlar Demir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…