Evde zararlı ot yetiştirme

Bu kadar saçma bir şeyi sadece biz yaşarız diyordum konuyu görünce şaşırdım. Biz de babamla aynı durumu yaşadık çamaşır suyu döktük dibine üstüne de kaynar su yetişmedi hiçbiri. Bence şikayet ederseniz daha çok başınıza bela olur bu adam. Ciddi bir ceza almaz zaten sonra da şikayet ettiniz diye size sarar. Bitkiyi öldürmeye çalışın. Bu arada biz babamı başka bir nedenden dolayı şikayet etmiştik ve can güvenliğimiz yok şikayetimiz gizli kalmalı demiştik babam karakola gittiği gibi bizim şikayet ettiğimizi söylemişlerdi. Kadını kimse korumuyor ne yazık ki, şikayet etmeyin deme nedenim bizim başımıza geldiği için.

Yani şimdi baya serpilmiş otlar başta yapsaydık iyi olurdu da bu aşamada yapınca bizim yaptığımızı anlayıp bize sarmasın diyorum. Of öyle zor bir durum ki dediğiniz gibi karakol bile koruyamıyorsa işimiz Allah’a kaldı. şu günlerde bu adam yüzünden hayırlı dua edemez oldum

Allah yardımcın olsun.Sadece baban ceza alırmış. Suç sahsidir

Asıl yanlışa göz yumarsanız hatalı olursunuz bence. Olay sizin üstünüze de kalabilir ne olacağı belli olmaz. Bence şikayet etmeniz daha doğru olur, bilemedim. Allah yardımcınız olsun.

Sizin için google yaptım sandığım bitkiyse toprağını kurutmanız gerekiyor

1 lt su + 200gr tuz

veya
peroksit

dökebilirmişsiniz. Peroksit beyazlatıcı, ağartıcı biliyorsunuz eczaneden alabilirsiniz.

Çoooook teşekkür ederim çamaşır suyundan daha iyi olur kokusu olmaz en azından

Bildiğim bir yöntem daha var, kaynar su. Kaynar suyu bitkinin köküne döküceksiniz gayet hızlı bir yöntem.

Umarım kısa zamanda öldürür kurtulursunuz Merak ettim yaparsanız sonucu yazın lütfen

Ç

Son düzenleme:
Sizin için google yaptım sandığım bitkiyse toprağını kurutmanız gerekiyor

1 lt su + 200gr tuz

veya
peroksit

dökebilirmişsiniz. Peroksit beyazlatıcı, ağartıcı biliyorsunuz eczaneden alabilirsiniz.
Tuz beyazlik yapar Miss,peroksitte topragi agartmasin?Baslari belaya girer busbutun.

Bildiğim bir yöntem daha var, kaynar su. Kaynar suyu bitkinin köküne döküceksiniz gayet hızlı bir yöntem.

Umarım kısa zamanda öldürür kurtulursunuz Merak ettim yaparsanız sonucu yazın lütfen
Bitkiyi normal karsiliyormus gibi de yapmalilar ek olarak,off ne zor isler,uzuldum gece gece...

Tuz beyazlik yapar Miss,peroksitte topragi agartmasin?Baslari belaya girer busbutun.

Yapar tabi kız ama tuzlu suyu sabah erkenden adam uyanmadan dökerlerse bence adam ihtimal vermez, anlamaz ne olduğunu. Bitkinin ölmeye başladığını anlayınca da iş işten geçmiş olur diye düşündüm. Planım böyle

Yahu bitkiyi neden kurutmaya calisiyorsunuz birakin buyusun artik ne pislik ektiyse. Uzaktan bir telefonla ihbar edilirse en azindan ellerinde kanit olur atarlar iceri. Katilleri evet aftan filan cikardilar ama bu isten yatanlari genelde cikarmiyolar.bizim eski sokakta bir evde uc kardes ucu ayri pislikti o esleri o anneleri Allahim neler cektiler hergun dayak siddet kufur hakaret. Her pazar sokakta kavgalarina sahit oluyorduk. Burda bosanin kurtulun diyenler basina gelmesin anlayamassiniz. Boyle adamlardan ölmekten baska turlu kurtulamiyorsunuz. En sonunda biri bu 3 kardesi torbaciliktan attilar iceri. Yillardir icerdeler. Hatta bu aflar cikinca eski sokkatan birilerini aradim o pislikkler ciktimi diye biri cikmis sadece. Oda besinci yilinda dusunun. Tabi bunlarin dosyada kabarikti. Allah islah etsin tez zamanda sizi kurtarsin. Boyle insanlarin ölmesi herkes icin hayirli ben artik boyle dua ediyorum. ALLAHa havale edip yanina alsin diyorum ki herkes kurtulsun bir pislikte bir pislik.

Yavrum sen ne yapıyorsun!
buraya yazarak bir çeşit ihbarda bulunuyorsun zaten
Araştır sonra yaz dile getir
Burası halka açık bir platfrom
Yani her halükarde yasal olmayan bir durumu yazıyor ihbar ediyorsun
Sonra suçlunun yanıda cezalandırılırmıyım diye soruyorsun
Yani adresini bulmak çok zor değil

caktirmadan bitkinin dibine camasir suyu gibi detarjan gibi bir seyler dokun.. yavas yavas ölsün. bu bizim evde yetismiyor deyip vazgecer. ama o surecte ses cikarmayin ki uyanmasin sizden bilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…