Evde zararlı ot yetiştirme

Çamaşır suyu kokar . Zaten sorunluymuş dökecekseniz onu dökmeyin

Kesinlikle.Evimden edindigim tecrubeyle hic bir seyi ertelemem,esime haksiz oldugunda kesinlikle soylerim.Arti cocuklara gerekmedigi yerde cikissa hoop ne oluyoruz derim,ayagini denk alacak kim olursa olsun.Esim cocuklara benden musamahalidir ama bazen yorgunsa filan sabirsiz davranir.Eskiden kadinlar"ben cocuk icin kocamla kötü olmam"derlerdi.Cocuk icin kötü olmayacaksam kim icin olacagim,sanki basa degerlimiz var...

Satıcılık daha büyük sucmus, kendi kullanımı için küçük miktarda yetiştirmesi daha ufak bir cezayla sonuçlanırmış muhtemelen. Satıyor mu bilginiz var mı?

Yaptığı şeyin cezası hapis. Para cezası kesilmez. Ayrıca tüm ev ahalisi onun yetiştirdiğini söylerse yalnızca o ceza alır. Bu duruma bilip göz yummakta suç, ceza almasını göze alıyorsanız ihbar edin.

Satacak kadar çok değil birkaç saksıda bar sadece. Ama anladığım kadarıyla arkadaşlarına götürüyor
Allah akıl fikir versin insallah. Bir şekilde kurtulursunuz umarım bu adamdan. Aramızda avukat falan yok galiba ınternetten bir araştırın veya bir avukata danışın. Ben internetten baktım biraz bunları bulabildim

Allah akıl fikir versin insallah. Bir şekilde kurtulursunuz umarım bu adamdan. Aramızda avukat falan yok galiba ınternetten bir araştırın veya bir avukata danışın. Ben internetten baktım biraz bunları bulabildim
Amin inşallah en kısa zamanda kurtuluruz. Çok teşekkür ederim internetten bende baktım ama bir şey bulamamıştım nasıl baktıysam o halimle

Can guvenliginizin olmadigini ve evde zararli ot yetistirdigini belirtin. Ya kotuluk yapan degil de magdur olan hakkini aramak istediginde korkuyor nasil bir dunyadayiz kotuler korksun artik

Kendileri icin once.bu adamlari.baba yapmayacaklar

bahsettiğiniz bitkinin fotoğrafını çekip bana yollar mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…