Evde zararlı ot yetiştirme

Onu ilk ektiğinde düşündük kardeşimle ama çok çakal çamaşır suyu kokusunu alır siz yaptınız der iyice sarar bize dedik. Bir de o zaman söyledim baba biri görür şikayet eder kaldır diye çıkınca kaldırcam dedi şimdi biraz büyüdü ama kaldırmadı bu aralar kudurma döneminde olduğundan hani kaldıracaktın da diyemiyorum ne yapacağım kararsız kaldım

Çamaşır suyu kokar . Zaten sorunluymuş dökecekseniz onu dökmeyin

Kesinliklee... Ben yıllarca annemi savundum gücüm yettiğince korumaya destek olmaya çalıştım dayandım bir gün bizim için de her şey iyi olacak diye düşündüm ama koca koca insanlar olmuşuz hepimiz mesleğimizi elimize almışız bu adamın yıllardır gram katkısı olmamış evde bir çöpü bile yok aldığı üstüne zararı var hala korkuyorsa siniyorsa bunun yaptıklarına göz yumuyorsa artık suçlu annem. Biz babama muhtaç değiliz o bize muhtaç ama evdeki havayı bir görseniz evin ağası paşası o bunu böyle yapan da annem annemin korkaklığı. Önceden anlardım çocuktuk çaresizdik bir şey gelmiyordu elimizden ama bir yerden sonra insan hayatını eline almalı. Evet bu tarz olaylarda kadınlar da çok suçlu.
Kesinlikle.Evimden edindigim tecrubeyle hic bir seyi ertelemem,esime haksiz oldugunda kesinlikle soylerim.Arti cocuklara gerekmedigi yerde cikissa hoop ne oluyoruz derim,ayagini denk alacak kim olursa olsun.Esim cocuklara benden musamahalidir ama bazen yorgunsa filan sabirsiz davranir.Eskiden kadinlar"ben cocuk icin kocamla kötü olmam"derlerdi.Cocuk icin kötü olmayacaksam kim icin olacagim,sanki basa degerlimiz var...

Satıcılık daha büyük sucmus, kendi kullanımı için küçük miktarda yetiştirmesi daha ufak bir cezayla sonuçlanırmış muhtemelen. Satıyor mu bilginiz var mı?

Yaptığı şeyin cezası hapis. Para cezası kesilmez. Ayrıca tüm ev ahalisi onun yetiştirdiğini söylerse yalnızca o ceza alır. Bu duruma bilip göz yummakta suç, ceza almasını göze alıyorsanız ihbar edin.

Satacak kadar çok değil birkaç saksıda bar sadece. Ama anladığım kadarıyla arkadaşlarına götürüyor
Allah akıl fikir versin insallah. Bir şekilde kurtulursunuz umarım bu adamdan. Aramızda avukat falan yok galiba ınternetten bir araştırın veya bir avukata danışın. Ben internetten baktım biraz bunları bulabildim

Allah akıl fikir versin insallah. Bir şekilde kurtulursunuz umarım bu adamdan. Aramızda avukat falan yok galiba ınternetten bir araştırın veya bir avukata danışın. Ben internetten baktım biraz bunları bulabildim
Amin inşallah en kısa zamanda kurtuluruz. Çok teşekkür ederim internetten bende baktım ama bir şey bulamamıştım nasıl baktıysam o halimle 🤦🏻‍♀️

Canım burnumda bardağım dolmuş taşmış şekilde yazıyorum. Umarım birileri yardımcı olabilir. Allah’ın bize bu dünyada resmen ceza olarak gönderdiği bir babamız var. Neler yaptığını saysam döksem mecalim yok ama şu mübarek günlerde yine evde terör estirmeye başladı. Annen boşansın evden gönderin vs o çözümleri çoktan geçtik biz. Karman çorman yazıyorum ama bu adamdan kurtulamıyoruz zulmüne maruz kalıyoruz her geçen gün. Sabır taşı çatladı. Ne kadar zor durumda olduğumu anlayın dye biraz duygu durumumdan bahsettim ki acımasız eleştiriler dalga geçen yorumlar gelmesin. Çünkü görüyorum bazı konularda yeterince zor durumda olan üyelere yardımcı olmak yerine bir de burda lafla vurup cezalandırıp gönderiyorlar. Neyse bu adam bir süredir evde ne olduğunu adını bilmediğim ama zararlı olduğunu bildiğim otlardan yetiştiriyor ve evet biz buna engel olamıyoruz. Merak ettiğim şikayet etsek ev ahalisi hep birlikte bir ceza mi alır yoksa sadece buna mi ceza verilir ya da bir cezası var mı bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da polis olan veya yakınında polis olanlar sorabilir mi? Ev bu adamın üstüne değil. Bir de ben memurum benim mesleğime zararı olur mu?
Can guvenliginizin olmadigini ve evde zararli ot yetistirdigini belirtin. Ya kotuluk yapan degil de magdur olan hakkini aramak istediginde korkuyor nasil bir dunyadayiz kotuler korksun artik

Kesinlikle.Evimden edindigim tecrubeyle hic bir seyi ertelemem,esime haksiz oldugunda kesinlikle soylerim.Arti cocuklara gerekmedigi yerde cikissa hoop ne oluyoruz derim,ayagini denk alacak kim olursa olsun.Esim cocuklara benden musamahalidir ama bazen yorgunsa filan sabirsiz davranir.Eskiden kadinlar"ben cocuk icin kocamla kötü olmam"derlerdi.Cocuk icin kötü olmayacaksam kim icin olacagim,sanki basa degerlimiz var...
Kendileri icin once.bu adamlari.baba yapmayacaklar

Canım burnumda bardağım dolmuş taşmış şekilde yazıyorum. Umarım birileri yardımcı olabilir. Allah’ın bize bu dünyada resmen ceza olarak gönderdiği bir babamız var. Neler yaptığını saysam döksem mecalim yok ama şu mübarek günlerde yine evde terör estirmeye başladı. Annen boşansın evden gönderin vs o çözümleri çoktan geçtik biz. Karman çorman yazıyorum ama bu adamdan kurtulamıyoruz zulmüne maruz kalıyoruz her geçen gün. Sabır taşı çatladı. Ne kadar zor durumda olduğumu anlayın dye biraz duygu durumumdan bahsettim ki acımasız eleştiriler dalga geçen yorumlar gelmesin. Çünkü görüyorum bazı konularda yeterince zor durumda olan üyelere yardımcı olmak yerine bir de burda lafla vurup cezalandırıp gönderiyorlar. Neyse bu adam bir süredir evde ne olduğunu adını bilmediğim ama zararlı olduğunu bildiğim otlardan yetiştiriyor ve evet biz buna engel olamıyoruz. Merak ettiğim şikayet etsek ev ahalisi hep birlikte bir ceza mi alır yoksa sadece buna mi ceza verilir ya da bir cezası var mı bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da polis olan veya yakınında polis olanlar sorabilir mi? Ev bu adamın üstüne değil. Bir de ben memurum benim mesleğime zararı olur mu?

bahsettiğiniz bitkinin fotoğrafını çekip bana yollar mısınız ?

X