Pink_Flamingo ♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥ Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.061 619 8 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #1 Sizinde evde yürüyüş yada spor yaparken sürekli gözünüz saate gidiyormu?? Bunun için ne yapıyosunuz müzik dinliorum belki kendimi spora kaptırırım diye bakmamaya çalısıorum ama yine olmuyo yardım edermisiniz??
Sizinde evde yürüyüş yada spor yaparken sürekli gözünüz saate gidiyormu?? Bunun için ne yapıyosunuz müzik dinliorum belki kendimi spora kaptırırım diye bakmamaya çalısıorum ama yine olmuyo yardım edermisiniz??
Cokopremses Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 2.605 2.746 8 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #2 Koşu bandında sıkılıyorum ben de. Evde değil spor salonunda da vakit geçmiyordu. Evde TV karşısında falan yürürsen
Koşu bandında sıkılıyorum ben de. Evde değil spor salonunda da vakit geçmiyordu. Evde TV karşısında falan yürürsen
Pink_Flamingo ♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥ Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.061 619 8 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #3 Hımm bende koşu bandında sıkılıyorum salonda sanki daha iyiydi zaman hemen geçiyordu ama bakalım bide tv karsısında deneyim
Hımm bende koşu bandında sıkılıyorum salonda sanki daha iyiydi zaman hemen geçiyordu ama bakalım bide tv karsısında deneyim
Pink_Flamingo ♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥ Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.061 619 8 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #4 Cokopremses .!.: Koşu bandında sıkılıyorum ben de. Evde değil spor salonunda da vakit geçmiyordu. Evde TV karşısında falan yürürsen Genişletmek için tıkla... Hımm bende koşu bandında sıkılıyorum salonda sanki daha iyiydi zaman hemen geçiyordu ama bakalım bide tv karsısında deneyim
Cokopremses .!.: Koşu bandında sıkılıyorum ben de. Evde değil spor salonunda da vakit geçmiyordu. Evde TV karşısında falan yürürsen Genişletmek için tıkla... Hımm bende koşu bandında sıkılıyorum salonda sanki daha iyiydi zaman hemen geçiyordu ama bakalım bide tv karsısında deneyim
Cokopremses Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 2.605 2.746 8 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #5 Prensessssss06 .!.: Hımm bende koşu bandında sıkılıyorum salonda sanki daha iyiydi zaman hemen geçiyordu ama bakalım bide tv karsısında deneyim Genişletmek için tıkla... Sevdiğin bir programı falan açarsın belki daha çabuk geçer vakit
Prensessssss06 .!.: Hımm bende koşu bandında sıkılıyorum salonda sanki daha iyiydi zaman hemen geçiyordu ama bakalım bide tv karsısında deneyim Genişletmek için tıkla... Sevdiğin bir programı falan açarsın belki daha çabuk geçer vakit
Pink_Flamingo ♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥ Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.061 619 8 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #6 Şimdi denicem başlayım yürüyüşe nettende bişey açıp izleyim bakalım umarım olur
K Karanfil_kokuyor B.k 71 G.k 69.5 H.k 65 Kayıtlı Üye 31 Mart 2011 1.570 1.352 29 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #7 Bende evde yürüyüs yapıyorum ama hiç sıkılmıyorum müzik.dinliyorum. ama benimde kızım.uyanıp.duruyo
Pink_Flamingo ♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥ Kayıtlı Üye 4 Aralık 2017 1.061 619 29 Aralık 2017 Konu Sahibi Pink_Flamingo #8 ciwan_annesi .!.: Bende evde yürüyüs yapıyorum ama hiç sıkılmıyorum müzik.dinliyorum. ama benimde kızım.uyanıp.duruyo Genişletmek için tıkla... Hmm ben çok sıkılıyorum ya müzik yer hareketleri yaparken iyi oluyorda
ciwan_annesi .!.: Bende evde yürüyüs yapıyorum ama hiç sıkılmıyorum müzik.dinliyorum. ama benimde kızım.uyanıp.duruyo Genişletmek için tıkla... Hmm ben çok sıkılıyorum ya müzik yer hareketleri yaparken iyi oluyorda