• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde yarasa vaaar yardım edin

tugbayy

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
610
71
18
35
Arkadaşlar evde yarasa var nasıl çıkar gece bekledık çıkmadı gündüz Nasıl cıkarcam yardım lütfen

Bende yadadim bu sorunu gunduz cikaramazsin ama sunu bil insana hicbir zarari yoktur girdigi odanin kapisini kapat hava kararinca o odanin camlarini tulunu ac o kendi cikar

Sizi isirmamasina dikkat edin. Bazi yarasa turleri kuduz tasiyicisidir.

Kalın bir bezle tutup atabilirsiniz yerini biliyorsanız.
Olmadı pencereyi açın o çıkar kendiliğinden.

şehir merkezinde olurmu bu mahluklar tırsarım ben birazcıkda :KK17:

Sadece isirmasina gerek yok bulaşması için. Yarasalardaki kuduz mikropları havada aerosol olarak asılı kalıp size solunum yoluyla da bulaşabilir, veya etrafa salya vb. Sıvı bıraktıysa ve ona değip yutarsanız, yaranıza temas ederse de bulasabilir. Ben olsam her ihtimale karşı aşı olurdum.

• Beğen
Reactions: K_G
Ya gece farkettik kızımı ısırmış olabılır mı acaba onun besıgının altından çıktı heryerı alt üst ettık yok ölmüş olabılır mı

Bende karşılaştım bi kere. misafirlge gitmiştik odanın penceresi açık kalmış. girmiş bi yere tünemiş. ben girdim içeri lambayı açmamla havada uçuşması bir oldu kaçtı çıktı pencereden. odanın kapısını kapalı bırakıp pencereyi açın o gider büyük ihtimalle

Ben de yaşadım bu durumu. Gündüz imkanı yok öyle saklaniyorki bulunmuyor ne ses ne soluk tunuyor bir yere geceyi bekliyor. Gece evde uçar durur o zaman Heryeri açın çıkarsa ancak gece çıkar.

Biz salonda otururken girdiler

Işığı televizyonu kapattık biri çıktı diğeri kapıyı bulamadı giden geri geldi diğerini alıp balkon kapısından çıktı

Misafir de vardı kalabalıktı

Ay bi kere annemlerdeyken girmiş mutfak Kapısı'ndan içeri fare gibi küçücük duruyor bi köşede uçunca kanatlarını açıp büyüyor dikkat et bir Köşeye galan girmiş olabilir annem mutfağın kapısını kapattı uzun saplı fırça ile zorla mutfağın balkon Kapısı'ndan dışarı Attı ve hemen kapıyı kapattı dolabın ğstüne altına köşelere iyi bak oralarda olabilir bide dikkat et aniden uçup saldırmasın

Ayyyyy inanamaiyorum ya korktum valla inşallah böyle bi durumla karşılaşmamış
Sizde umarım bi sorun çıkmadan kurtulursunuzzzz

Hayatta en korktuğum hayvan yarasadır karsima ayı çıksa bu kadar korkmam heralde. Bide küçücük görünürler ama uçarken kocaman oluyorlar ayyyyyy için ürperdi. Bencede ancak gece cikar

Kiziniza asi yaptirin bence mutlaka hic riske atmaya degmez tetanoz asisi 3 yil koruyor zaten insalalh bisey olmamistir

Şimdi hiç uğraşma, çok zor yakalaman.. Gündüz olunca bir yere konuyor ve dokunsan dahi uçmuyor. Bize de girmişti, gece yakalayamadık, gündüz duvara tünemişti, alıp attık.

Yalnız ona çıplak elle dokunmayın ne olur ne olmaz. Benim kuzenimin evine girmişti DR aşı yapmıştı dokunarak bile geçebilir demiş. Hepsine aşı yapmıştı

Back
X