Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yadadim bu sorunu gunduz cikaramazsin ama sunu bil insana hicbir zarari yoktur girdigi odanin kapisini kapat hava kararinca o odanin camlarini tulunu ac o kendi cikar
Sadece isirmasina gerek yok bulaşması için. Yarasalardaki kuduz mikropları havada aerosol olarak asılı kalıp size solunum yoluyla da bulaşabilir, veya etrafa salya vb. Sıvı bıraktıysa ve ona değip yutarsanız, yaranıza temas ederse de bulasabilir. Ben olsam her ihtimale karşı aşı olurdum.
Bende karşılaştım bi kere. misafirlge gitmiştik odanın penceresi açık kalmış. girmiş bi yere tünemiş. ben girdim içeri lambayı açmamla havada uçuşması bir oldu kaçtı çıktı pencereden. odanın kapısını kapalı bırakıp pencereyi açın o gider büyük ihtimalle
Ben de yaşadım bu durumu. Gündüz imkanı yok öyle saklaniyorki bulunmuyor ne ses ne soluk tunuyor bir yere geceyi bekliyor. Gece evde uçar durur o zaman Heryeri açın çıkarsa ancak gece çıkar.
Ay bi kere annemlerdeyken girmiş mutfak Kapısı'ndan içeri fare gibi küçücük duruyor bi köşede uçunca kanatlarını açıp büyüyor dikkat et bir Köşeye galan girmiş olabilir annem mutfağın kapısını kapattı uzun saplı fırça ile zorla mutfağın balkon Kapısı'ndan dışarı Attı ve hemen kapıyı kapattı dolabın ğstüne altına köşelere iyi bak oralarda olabilir bide dikkat et aniden uçup saldırmasın
Hayatta en korktuğum hayvan yarasadır karsima ayı çıksa bu kadar korkmam heralde. Bide küçücük görünürler ama uçarken kocaman oluyorlar ayyyyyy için ürperdi. Bencede ancak gece cikar
Şimdi hiç uğraşma, çok zor yakalaman.. Gündüz olunca bir yere konuyor ve dokunsan dahi uçmuyor. Bize de girmişti, gece yakalayamadık, gündüz duvara tünemişti, alıp attık.
Yalnız ona çıplak elle dokunmayın ne olur ne olmaz. Benim kuzenimin evine girmişti DR aşı yapmıştı dokunarak bile geçebilir demiş. Hepsine aşı yapmıştı