Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle hayırlı olsun rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin inş. denemiş olduğunuz yeşil elbisenin fiyatını öğrenebilirmiyim?
merhaba kızlar
Allah nasip ederse kurban bayramının 4. günü evde nişanımız olacak.evde yapılacak fakat genede bayağı bi kalabalık olacak,hatta nişan merasiminden sonra sığmayız diye erkekleri komşuya aktaracağız.
ne giyeceğime hala karar vermedim.abartılı modelleri sevmiyorum.
heleki evde yapılacak bi nişan için çok gösterişli bişeye gerek yok kanımca.
elimden geldiğince araştırıyorum.bi kaç model var aklımda.sizce uygun mu evde giymeye?
Eki Görüntüle 253203 Eki Görüntüle 253202 Eki Görüntüle 253201
bunun dışında da bulduklarım var.sık sık eklerim.sizde güzel modeller bulursanız ya da kendi nişan kıyafetinizi eklerseniz çok sevinirim.
birde evde nişan yapanlar,eşarplarını kuafördemi yaptırdı?sanki o da abartı geliyor bana
NOT:bayramın 4. günü nişan olacak fakat ondan 4 5 gün önce isteme olacak.sadece iki aile ve dedeleri bulunduğu bi ev ortamı olacak.
sizce istemede ne giyeyim?
civcivvv bende aynı duruldan muzdaribim. kurban bayramı sonrasına karar verildi nişan 12 si olucak ama ben kafayı yemek üzreyim hiç bişi hazır değilll erkek tarafı alıyo nişanlığı demi adetlerden anlamadığım ne kadar belli oluyo. diktirsem keyfime göre millete acayip olurmu ya bulunduğum yerde tesettürlü abiye kıyafet satan hiç biyer yok çünküüüü
1 ve 3 güzel canım. 1 daha sade ve hoş 2 daha süslü ağır ve hoş
çok teşekkür ederim canım,Rabbim sanada hayırlı kısmetler nasip etsin![]()
canım o elbiseye 325 dedi ama ciddi düşünüyorsanız bişeler yaparız demişti,muhtemelen 250 ye falan bırakır.
ben aynı modelin nar çiçeğini almaya karar verdim![]()
güzel bi model nar çiçeği eminim daha da hoştur herşey gönlünce olsun bu arada ben de 1 yıllık evliyim bi akrabamızın düğününde bu tarz bi model düşünüodum fiyat olarak ta uygunmuş bende alırsam yavruağzı tonlarında istiorum.. İnş nişanın çok güzel geçer canım![]()