• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde yapılacak nişanım için tesettürlü abiye olarak hangisi güzel olur?

Canımm benim arkadaşım diktiyor terziye abiyesini,nişanı olcak yakında,bu aralar dikim çok moda,aklında bi model varsa tasarlayıp diktirebilirsin.

canım aslında güzel olurdu ama benim ona ayıracak pek zamanım yok malesef :50:
öğrenciyim ben.
bayramda nişanım var ve bayramdan 5 gün sonrada vizelerim.haliyle bayramdan önce sıkı bi çalışma temposuna gireceğimki aradan çıksın.
terziye model verip,sürekli prova yaptıracak pek vaktim yok :59:

1.asil duruyor cnm

bence evde yapılacak olan bir nişan için abiye kıyafet ve kuaforde yapılan türban abartı oluyor.
Çok şık bir takım etek-ceket giyebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Abiye kıyafeti kına gecen de giyersin...:3:

benimki evde olacak fakat bayağı kalabalık olacak.erkekler komşuda bayanlar bizde olacak.takımda çok sıradan kaçar diye düşündüm.
zaten alacağım abiye kabarık bişey olmayacak,mümkün olduğunca sade ve şık olsun istiyorum.
türban modelini kendim yapacağım çünkü o konuda hemfikirim kuaförler çok abartıyorlar,heleki ev ortamı için çok abartılı kaçar.o yüzden eşarbımı kendim yapacağım

merhaba kızlar :71:
Allah nasip ederse kurban bayramının 4. günü evde nişanımız olacak.evde yapılacak fakat genede bayağı bi kalabalık olacak,hatta nişan merasiminden sonra sığmayız diye erkekleri komşuya aktaracağız.
ne giyeceğime hala karar vermedim.abartılı modelleri sevmiyorum.
heleki evde yapılacak bi nişan için çok gösterişli bişeye gerek yok kanımca.
elimden geldiğince araştırıyorum.bi kaç model var aklımda.sizce uygun mu evde giymeye?

Eki Görüntüle 253203 Eki Görüntüle 253202 Eki Görüntüle 253201

bunun dışında da bulduklarım var.sık sık eklerim.sizde güzel modeller bulursanız ya da kendi nişan kıyafetinizi eklerseniz çok sevinirim.
birde evde nişan yapanlar,eşarplarını kuafördemi yaptırdı?sanki o da abartı geliyor bana :59:

NOT:bayramın 4. günü nişan olacak fakat ondan 4 5 gün önce isteme olacak.sadece iki aile ve dedeleri bulunduğu bi ev ortamı olacak.
sizce istemede ne giyeyim?

ben ilk resime bayıldımm.. hem bence bunları giymen için evdi,salondu gibi düşünmee.. bu senin nişanın..

canım aslında güzel olurdu ama benim ona ayıracak pek zamanım yok malesef :50:
öğrenciyim ben.
bayramda nişanım var ve bayramdan 5 gün sonrada vizelerim.haliyle bayramdan önce sıkı bi çalışma temposuna gireceğimki aradan çıksın.
terziye model verip,sürekli prova yaptıracak pek vaktim yok :59:

Canım 1 haftada dikerler okadar uzun sürmez dikimi.bilmiyorum ki nerde satılıyor.Sana yolladıklarım da dikim.

Canım 1 haftada dikerler okadar uzun sürmez dikimi.bilmiyorum ki nerde satılıyor.Sana yolladıklarım da dikim.

hmmmm :44:
bi bakayım o zaman,eğer hazır giyimde istedğim modeli bulamazsam,mecbur diktireceğim :31:

$FY_AB_01_C.jpg Eki Görüntüle 256471 buda eşarp ve dantel süsü olarak başına bağlaman için canm Eki Görüntüle 256472
ben bayılıyorum bu kıyafete bende abimn düğününde bunu diktirmeyi düşünüorum sen terzi için pek vaktm yok demişsin ama bu elbisenn satışı 2.124 tl:53:
sadece bi fikir olmasıiçin ekledim:34:

Son düzenleme:
ayriyetten aynı dantelde birde eldivenleri var canım hem abartısız hemde çok şık bence:1:

Son düzenleme:
ben ankarada oturuyorum canım :59:
daha karar veremedim ne alacağıma ama bende seçimimi şaldan yana kullanacağım.
sözlüm çok yakıştırıyor şalı :69:
abiyeme göre güzel bi şal alacağım.eşarbı kuaförde yaptırmak çok itici geliyor bana :19:
nedense hiç sade bi türban modeli yapan kuaför görmedim.hep şatafatlı,abartılı modeller kullanıyorlar o da hiç hoş durmuyor.
muhtemelen bende kendim yapacağım eşarbımı :97:
sakıncası yoksa nişan kıyafetini ekleyeblirmisin?model ve renk konusunda fikir olsun istiyorum.
bide ben abiyemi düz renkten yana tercih edeceğim.haliyle çok boğmaması açısından eşarpta biraz hareketlilik olsun istiyorum.
sözlüm canlı renkler seviyor ve bana çok yakıştırıyor.bende seviyorum ama nişanımda biraz ağır renk olsunda istemiyor değilim :59:
bana kalsa şöyle hafif koyu turkuaz,asker yeşili(çok şık bi yeşil aslında tam asker yeşilide değil) gibi renkler olsun diyorum ama genede açık renk alacağım gibi :97:

canımm k.bakma uzun zamandırr nete cokk gıremıyodum yenı okudum en kısaa zaamnandaa eklıcem resmıı temamm:)))

$DSC03275.jpg tek resımle bunu buldum canım ınsalah sanan fıkır olabılırrr:))

Eki Görüntüle 256470 Eki Görüntüle 256471 buda eşarp ve dantel süsü olarak başına bağlaman için canm Eki Görüntüle 256472
ben bayılıyorum bu kıyafete bende abimn düğününde bunu diktirmeyi düşünüorum sen terzi için pek vaktm yok demişsin ama bu elbisenn satışı 2.124 tl:53:
sadece bi fikir olmasıiçin ekledim:34:

canım gerçekten çok şahane bi elbise,çok ağır duruyor.ecde yapılacak nişan için çok şık kaçmazmıki :44:
benden 5 ay sonra abimin ve kaynımında düğünü olacak,orda giymek için harik,nişan içinde çok güzel ama dediğim gibi diktirmekle uğraşacak pek vaktim yok :59:
ama elbiseyede içim gitti :59:

Eki Görüntüle 258072 tek resımle bunu buldum canım ınsalah sanan fıkır olabılırrr:))

canım öncelikle hayırlı olsun :16:
çok hoş olmuşsun :69:
böyle bi kıyafet bende çok düşündüm,çünkü ben biraz basenliyim,siyah kapatır diye düşündüm fakat seninki gibi önü bu kadar hoş olan bi model bulamadım hep klasik,üstü düz renk olanlardan vardı ve günlük elbise gibi duruyordu.sen nereden aldın canım?

Back