kızlar ben komik bir şey yaptım sanırım arkadaşımla parkta keyif çayı içerken hadi gel nişanlık için uğrayalım bizim mekana dedim.hani bir tanıdığımızın gelinlik dükkanı var demiştim.girdim içeri.ve beni kalbimden vuran bir gelinlik gördüm. ilk defa gelinlik giydim gözlerim doldu müthiş bir duyguymuş ve direkt ayırttım. nişanlığım yok ama gelinliğim var şu an ve resmen yoldan geçerken aldım
nişanım 26 ağustos,nikahım da 23 eylül,tarihler kesinleşince ve de çok hızlı olunca ben sıralamada cozuttum sanırım
ama olsun gelinlik işi tamamdır. nişanlık için de özel dikim olabilir. şu iki modeli soracağım fiyat olarak ne kadara geliyor diye. 1.si ilk paylaştıklarımdan 4.resim sizlerin de desteğiyle
ikincisi de şu:
etek kısmı nişanım evde olacağı için değişebilir belki.
ya da dikimle hiç uğraşmadan malum tesettür mağazalarından abiye kıyafetlere bakabilirim benim işim belli olmaz
nişanım 26 ağustos,nikahım da 23 eylül,tarihler kesinleşince ve de çok hızlı olunca ben sıralamada cozuttum sanırım
ama olsun gelinlik işi tamamdır. nişanlık için de özel dikim olabilir. şu iki modeli soracağım fiyat olarak ne kadara geliyor diye. 1.si ilk paylaştıklarımdan 4.resim sizlerin de desteğiyle
ikincisi de şu:
etek kısmı nişanım evde olacağı için değişebilir belki.
ya da dikimle hiç uğraşmadan malum tesettür mağazalarından abiye kıyafetlere bakabilirim benim işim belli olmaz