• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde olacak nişanım için hangi tarz daha uygun ?

kızlar ben komik bir şey yaptım sanırım :9: arkadaşımla parkta keyif çayı içerken hadi gel nişanlık için uğrayalım bizim mekana dedim.hani bir tanıdığımızın gelinlik dükkanı var demiştim.girdim içeri.ve beni kalbimden vuran bir gelinlik gördüm. ilk defa gelinlik giydim gözlerim doldu müthiş bir duyguymuş ve direkt ayırttım. nişanlığım yok ama gelinliğim var şu an ve resmen yoldan geçerken aldım :52:
nişanım 26 ağustos,nikahım da 23 eylül,tarihler kesinleşince ve de çok hızlı olunca ben sıralamada cozuttum sanırım :52:
ama olsun gelinlik işi tamamdır. nişanlık için de özel dikim olabilir. şu iki modeli soracağım fiyat olarak ne kadara geliyor diye. 1.si ilk paylaştıklarımdan 4.resim sizlerin de desteğiyle :9:
ikincisi de şu:
$529224_424588620913388_1710153763_n.jpg $483948_425218720850378_1446823840_n.jpg $179565_425709447467972_259425087_n.jpg $599345_424749224230661_1422715174_n.jpg
etek kısmı nişanım evde olacağı için değişebilir belki.
ya da dikimle hiç uğraşmadan malum tesettür mağazalarından abiye kıyafetlere bakabilirim benim işim belli olmaz :51:

1 ve 2 sırdan gündelik gibi duruyor.

evde de olsa cok agır olmucak sartlar güzel bisey gıymen gerekir.

bende 4 numara güzel gibi duruyor..

kızlar ben komik bir şey yaptım sanırım :9: arkadaşımla parkta keyif çayı içerken hadi gel nişanlık için uğrayalım bizim mekana dedim.hani bir tanıdığımızın gelinlik dükkanı var demiştim.girdim içeri.ve beni kalbimden vuran bir gelinlik gördüm. ilk defa gelinlik giydim gözlerim doldu müthiş bir duyguymuş ve direkt ayırttım. nişanlığım yok ama gelinliğim var şu an ve resmen yoldan geçerken aldım :52:
nişanım 26 ağustos,nikahım da 23 eylül,tarihler kesinleşince ve de çok hızlı olunca ben sıralamada cozuttum sanırım :52:
ama olsun gelinlik işi tamamdır. nişanlık için de özel dikim olabilir. şu iki modeli soracağım fiyat olarak ne kadara geliyor diye. 1.si ilk paylaştıklarımdan 4.resim sizlerin de desteğiyle :9:
ikincisi de şu:
Eki Görüntüle 466882 Eki Görüntüle 466881 Eki Görüntüle 466880 Eki Görüntüle 466883
etek kısmı nişanım evde olacağı için değişebilir belki.
ya da dikimle hiç uğraşmadan malum tesettür mağazalarından abiye kıyafetlere bakabilirim benim işim belli olmaz :51:

Güzel hoş ama sence bıraz agır degıl mı
etegıyle oynasan da üst kısmı fazla işlemeli degil mi ?

diktiricek misin bu modeli ??

diğerleride güzel ama 4 numara nişan için daha çok yakışır bence

hepsi çok güzel ama 1 ve 2 ye bayıldım resmen ağzım açık kaldı muhteşem kombinlemişler sanada çok yakışacağını umuyorum canım ikisini çok beğendim

hepsi çok güzel ama 1 ve 2 ye bayıldım resmen ağzım açık kaldı muhteşem kombinlemişler sanada çok yakışacağını umuyorum canım ikisini çok beğendim
çok teşekkürler canım :34:

insan kararsız kalıyor böyle durumlarda,bakalım mutlu sonu hangi elbiseyle yaşayacağım :9:

1 ya da 4 olsun.Ama insan hayatta birkez evleniyor nişanın her zamankinden biraz farklı olmalı Mutluluklar dilerim.

1 ya da 4 olsun.Ama insan hayatta birkez evleniyor nişanın her zamankinden biraz farklı olmalı Mutluluklar dilerim.

teşekkürler canım :34: modelleri fikir edinmek için ekledim. tarz olarak 4.ye benzer alacağım inşaallah. bi iki haftaya kadar halletmem lazım nişan hazırlığını :44:

4 numara güzel ve eminönünde falan rahat bulursun (istanbuldaysan) bir de en son paylaştığın yeşil kıyafet güzel ama etekleri düz olmalı bence de ...

4 numara çok hoşmuş hatta sonradan yayınladığından daha güzel bence
bende kapalıyım ve nişanım evde olmuştu normal pantolon uzun ceket takım almıştım sonradan da giyebiliyim diye
allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim :34::34:

4 numara güzel ve eminönünde falan rahat bulursun (istanbuldaysan) bir de en son paylaştığın yeşil kıyafet güzel ama etekleri düz olmalı bence de ...
gebzedeyim canım,pendiğe falan gideceğim bakalım,inşaallah bulurum güzel şeyler. yeşil kıyafet hoş ama kısa bir sürede dikimdi şuydu buydu uğraşmak istemiyorum artık :34:

kıyafete bayıldım,rengine de,feci güzelmiş canım :16:

4 numara çok hoşmuş hatta sonradan yayınladığından daha güzel bence
bende kapalıyım ve nişanım evde olmuştu normal pantolon uzun ceket takım almıştım sonradan da giyebiliyim diye
allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim :34::34:

amin sağolasın canım benim :34:

ben de takım alayım dedim,sonradan fikir değiştirdim elbise alacağım inşallah :16:

Back