Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise Modellerievde olacak nişanım için hangi tarz daha uygun ?
kızlaar nişanlığımı aldım sonunda çok sade bir elbise oldu ama benim içime sindi. sanırım ben hiç abiye falan giyemeyeceğim çünkü bakıyorum bakıyorum ama alamıyorum demek ki tarzım değil bohçam gelsin fotoğrafını çekip gösteririm siz de yorumlarsınız inşallah
kızlaar nişanlığımı aldım sonunda çok sade bir elbise oldu ama benim içime sindi. sanırım ben hiç abiye falan giyemeyeceğim çünkü bakıyorum bakıyorum ama alamıyorum demek ki tarzım değil bohçam gelsin fotoğrafını çekip gösteririm siz de yorumlarsınız inşallah
uzun bir süre forumdan uzak kaldım kızlar internetim yoktu :2: amma velakin nişanlı bir kızcağız olarak geri döndüm heheeeeyt
arkadaşımın çektiği bir fotoyu paylaşacağım.kıyafetim,makyajım,şalım içime sindi,çok mutlu mesut giydim valla bakalım yorumlarınız nasıl olacak :26:
resimdeki şahsen benim oldu oldu nişanlıyım şu an şaka bir tarafa, evimde oldu nişanım ve de mevlid içerikliydi,bundan ötesi hem yakışık olmazdı hem de ben giymezdim zaten. yorum için thanks baby