• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde olacak nişanım için hangi tarz daha uygun ?

kızlaar nişanlığımı aldım sonunda :9: çok sade bir elbise oldu ama benim içime sindi. sanırım ben hiç abiye falan giyemeyeceğim çünkü bakıyorum bakıyorum ama alamıyorum demek ki tarzım değil :9: bohçam gelsin fotoğrafını çekip gösteririm siz de yorumlarsınız inşallah :34:

kızlaar nişanlığımı aldım sonunda :9: çok sade bir elbise oldu ama benim içime sindi. sanırım ben hiç abiye falan giyemeyeceğim çünkü bakıyorum bakıyorum ama alamıyorum demek ki tarzım değil :9: bohçam gelsin fotoğrafını çekip gösteririm siz de yorumlarsınız inşallah :34:
Merakla bekliyoruz :1:

Hayırlı olsun en kısa zamanda ekle, merak ettik :) Sürpriz yapıp 4ü m aldın yoksa :51:

uzun bir süre forumdan uzak kaldım kızlar internetim yoktu :2: amma velakin nişanlı bir kızcağız olarak geri döndüm heheeeeyt :16:
arkadaşımın çektiği bir fotoyu paylaşacağım.kıyafetim,makyajım,şalım içime sindi,çok mutlu mesut giydim valla :16:bakalım yorumlarınız nasıl olacak :26:
$3.jpg

resimdekiyse nişanlılık için bence olmamış. ama içine sindiyse bilemem

resimdeki şahsen benim :33:oldu oldu nişanlıyım şu an :34:şaka bir tarafa, evimde oldu nişanım ve de mevlid içerikliydi,bundan ötesi hem yakışık olmazdı hem de ben giymezdim zaten. yorum için thanks baby :34:

Back