Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde yapılacak nişanım için tesettürlü abiye olarak hangisi güzel olur?

tekbirin kaftanlı bir modeli var..ben turkuaz rengini giymiştim..çok şık ve zarif duruyor..ona bakabilirsin..

tekbirin şimdiye kadar çıkardığı tek kaydadeğer modelidir bence.

tekbirin kaftanlı bir modeli var..ben turkuaz rengini giymiştim..çok şık ve zarif duruyor..ona bakabilirsin..

tekbirin şimdiye kadar çıkardığı tek kaydadeğer modelidir bence.

fotosunu ekleyebilir misin canım?
tekbirin 2 şubesinede gittim baktım,düşündüğüm 1 2 model var.
fakat dediğin gibi kayda değer(en azından prestijine yakışan) bi kıyafet yok malesef

Nısanda sıyah gıyılmesı ıstemem ama sıyah cok hosuma gıttı dıgerlerının yanında model olarakta cok asil duruyor

fotosunu ekleyebilir misin canım?
tekbirin 2 şubesinede gittim baktım,düşündüğüm 1 2 model var.
fakat dediğin gibi kayda değer(en azından prestijine yakışan) bi kıyafet yok malesef

internette sadece kırmızı rengi var.. o da pek hoş görünmüyor

olduğundan kötü duruyor..canlısına bir bak derim..

kızlar bugün annemle öngezi yaptık,fikir edineyim diye.çok kıyafet denedim.bunlardan biride bu abiyeydi fakat rengi çok hoş bi yeşildi...ne asker yeşili ne de cartlak yeşil...
çok ağır bi yeşildi.hatta fotoda çektim üzerimdeyken ama bi türlü fotoyu ekleyemiyorum,büyüklüğünden dolayı

aynı modelin kırmızı,moru,gece maviside vardı.ama benim en çok hoşuma giden yeşil oldu.sizce model nasıl?

internette sadece kırmızı rengi var.. o da pek hoş görünmüyorEki Görüntüle 262944

olduğundan kötü duruyor..canlısına bir bak derim..

hatırlıyorum canım bu modeli gerçekten çok hoş fakat bunda hafif bi bindallı havası var,giydiğinde nasıl durdu?
ben dikkatle bakmamıştım bu kıyafete,bi gttiğimde özellikle bakayım hatta deneyeyim

kızlar pc den tekrar çektim fotoyu
gene pc ye yolladım,o yüzden resim tam net olmayabilir ama en azından üzerimde duruşunu görmenizi istedim

hatırlıyorum canım bu modeli gerçekten çok hoş fakat bunda hafif bi bindallı havası var,giydiğinde nasıl durdu?
ben dikkatle bakmamıştım bu kıyafete,bi gttiğimde özellikle bakayım hatta deneyeyim

çok zarif durduğunu söylediler..ben kendimi övmeyeyim di mi ama:)))

içindeki elbise saten..o bile tek başına harika duruyor..arkası hafif kuyruklu bu modelin..uçuşuyor ...özellikle mavi olanı daha güzel duruyor..

maşallah barekallah

bende o modele bakacağım ama hala arayış içindeyim :97:

Kesinlikle 1. Elbise..
Mutluluklar..

Son düzenleme:

kızlar bugün bu abiyeyi denedim bi mağazada.sizce nasıl?

ama bilgisayar alt tarafı almamış : (((

Son düzenleme:
civcivvv bende aynı duruldan muzdaribim. kurban bayramı sonrasına karar verildi nişan 12 si olucak ama ben kafayı yemek üzreyim hiç bişi hazır değilll erkek tarafı alıyo nişanlığı demi adetlerden anlamadığım ne kadar belli oluyo. diktirsem keyfime göre millete acayip olurmu ya bulunduğum yerde tesettürlü abiye kıyafet satan hiç biyer yok çünküüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…