Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde yapılacak nişanım için tesettürlü abiye olarak hangisi güzel olur?

canımm cokk saolll ben istanbuldan almıştımmm.eger bence fırsatın varsa gıt derımm ben izmirde yasıyorummm burda bulamıyacahgım dıye oraya gıttı insallahh bulursun ıstedıgın gıbıı:))

anladm canm senn nişanın olmaz abinin düğününe olur artık aklnda bulunsun yinede

canm yenimoda diye bi sitede güzel elbiseler var HAS LİBAS markası bak o siteye üye ol 110 tldeki elbiseler 49 tlye indirime girmiş beden ölçülerine göre alblrsn ordanda 4gn sonra klkıcak siteden acele et bedenleri bitebilir orda göğüs kalça ölçülerinin fln hepsi yazıo sende ölçersn ona göre sipariş verrsn canm ama dediğim gibi acele et istersen üye olmakla uğraşmıyım dersn bnde verebilirim şifremi öle bakarsn

anladm canm senn nişanın olmaz abinin düğününe olur artık aklnda bulunsun yinede

abimin düğünü lokal gibi olacak,orası için tam uygun bi kıyafet tam aradığım gibi
hem o zamana vaktimde olur,diktirebilirim sanırım
peki sadece bu fotolara bakarak dikebilir mi terziler :44:

o siteye bende üyeyim canım
hemen bakıyorum
çok teşekkür ederim

canım baktımda onlar daha çok isteme günüme uyacak kıyafetler.nişandan 3 4 gün önce bi kez daha dedelerle istenecek o gün için düşüneceğim ama nişan için biraz daha tüllü müllü olması lazım

canımm cokk saolll ben istanbuldan almıştımmm.eger bence fırsatın varsa gıt derımm ben izmirde yasıyorummm burda bulamıyacahgım dıye oraya gıttı insallahh bulursun ıstedıgın gıbıı:))

ben ankaradayım canım
sözlüm erzurumda çalışıyor,alışveriş için bile 2 günlüğüne zor gelecek,hepsini o geldiğinde almam lazım :26:
haliyle önden bi araştırmayapıyorumki ne alacağıma nereden alacağıma bir an önce karar vereyim.
bide çok seçiciyim ben,şimdi gezip gezip bişey beğenemeyip onlarıda bezdirmek istemiyorum

evde dediğin için dha sade modeller bktm ama buda olmadı sanırım:) işine yaricksa kaçırma derim ttlm evet ikiside çok güzl

evde dediğin için dha sade modeller bktm ama buda olmadı sanırım:) işine yaricksa kaçırma derim ttlm evet ikiside çok güzl

canım nişanım evde olacak ama bayağı kalabalık olacağım.benim 4 amcam,3 halam,1 dayım,2 teyzem ve onların eşleri çoukları olacak,bi o kadarda sözlümün tarafından var.
bide sözlümde bende 5 er tane samimi arkadaşlarımızı ve bi kaç komşumuzu çağıracağız.evimiz geniş Allah'tan.merasimden sonra bayanlar bizim evde duracak oyun falan oynanacak,erkeklerde komşuya alınacak.
yani ev nişanı ama rahat 60 kişiyi geçecek misafirler.o yüzden ne salon abiyeleri kadar abartılı ne de çok sade olsun istiyorum.
kafamda tasarladığım,bolresi olmayan kendinden uzun kollu,canlı renkte,kabarık olmayan fakat tüllü,abartısız süsü olan(ince taşlarla süslenmiş) bi kıyafet arıyorum :26:

hımm anladımm canımm insallah istediğin g9ıbı bulursun canımm:)))

evde olacak bir nişan için baştaki elbise çok güzel ve sade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…