çok teşekkür ederim canım
daha hayırlıları sana nasip etsin Rabbim
canım öncelikle hayırlı olsun
çok hoş olmuşsun
böyle bi kıyafet bende çok düşündüm,çünkü ben biraz basenliyim,siyah kapatır diye düşündüm fakat seninki gibi önü bu kadar hoş olan bi model bulamadım hep klasik,üstü düz renk olanlardan vardı ve günlük elbise gibi duruyordu.sen nereden aldın canım?
canım gerçekten çok şahane bi elbise,çok ağır duruyor.ecde yapılacak nişan için çok şık kaçmazmıki :44:
benden 5 ay sonra abimin ve kaynımında düğünü olacak,orda giymek için harik,nişan içinde çok güzel ama dediğim gibi diktirmekle uğraşacak pek vaktim yok
ama elbiseyede içim gitti
anladm canm senn nişanın olmaz abinin düğününe olur artık aklnda bulunsun yinede
canm yenimoda diye bi sitede güzel elbiseler var HAS LİBAS markası bak o siteye üye ol 110 tldeki elbiseler 49 tlye indirime girmiş beden ölçülerine göre alblrsn ordanda 4gn sonra klkıcak siteden acele et bedenleri bitebilir orda göğüs kalça ölçülerinin fln hepsi yazıo sende ölçersn ona göre sipariş verrsn canm ama dediğim gibi acele et istersen üye olmakla uğraşmıyım dersn bnde verebilirim şifremi öle bakarsn
Eki Görüntüle 258167 Eki Görüntüle 258166 Eki Görüntüle 258168 Eki Görüntüle 258169 Eki Görüntüle 258170
bak canm modellerde bunlar hepsinin fiyatı 49 tl hiçte abartı değiller
canımm cokk saolll ben istanbuldan almıştımmm.eger bence fırsatın varsa gıt derımm ben izmirde yasıyorummm burda bulamıyacahgım dıye oraya gıttı insallahh bulursun ıstedıgın gıbıı:))
evde dediğin için dha sade modeller bktm ama buda olmadı sanırım:) işine yaricksa kaçırma derim ttlm evet ikiside çok güzl
ben ankaradayım canım
sözlüm erzurumda çalışıyor,alışveriş için bile 2 günlüğüne zor gelecek,hepsini o geldiğinde almam lazım :26:
haliyle önden bi araştırmayapıyorumki ne alacağıma nereden alacağıma bir an önce karar vereyim.
bide çok seçiciyim ben,şimdi gezip gezip bişey beğenemeyip onlarıda bezdirmek istemiyorum
merhaba kızlar
Allah nasip ederse kurban bayramının 4. günü evde nişanımız olacak.evde yapılacak fakat genede bayağı bi kalabalık olacak,hatta nişan merasiminden sonra sığmayız diye erkekleri komşuya aktaracağız.
ne giyeceğime hala karar vermedim.abartılı modelleri sevmiyorum.
heleki evde yapılacak bi nişan için çok gösterişli bişeye gerek yok kanımca.
elimden geldiğince araştırıyorum.bi kaç model var aklımda.sizce uygun mu evde giymeye?
Eki Görüntüle 253203 Eki Görüntüle 253202 Eki Görüntüle 253201
bunun dışında da bulduklarım var.sık sık eklerim.sizde güzel modeller bulursanız ya da kendi nişan kıyafetinizi eklerseniz çok sevinirim.
birde evde nişan yapanlar,eşarplarını kuafördemi yaptırdı?sanki o da abartı geliyor bana
NOT:bayramın 4. günü nişan olacak fakat ondan 4 5 gün önce isteme olacak.sadece iki aile ve dedeleri bulunduğu bi ev ortamı olacak.
sizce istemede ne giyeyim?
hımm anladımm canımm insallah istediğin g9ıbı bulursun canımm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?