canım acıkcası ben 3. modeli begendim sadece hayırlı ugurlu olsunnn.
Canımm benim arkadaşım diktiyor terziye abiyesini,nişanı olcak yakında,bu aralar dikim çok moda,aklında bi model varsa tasarlayıp diktirebilirsin.
bence evde yapılacak olan bir nişan için abiye kıyafet ve kuaforde yapılan türban abartı oluyor.
Çok şık bir takım etek-ceket giyebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Abiye kıyafeti kına gecen de giyersin...
1.asil duruyor cnm
merhaba kızlar
Allah nasip ederse kurban bayramının 4. günü evde nişanımız olacak.evde yapılacak fakat genede bayağı bi kalabalık olacak,hatta nişan merasiminden sonra sığmayız diye erkekleri komşuya aktaracağız.
ne giyeceğime hala karar vermedim.abartılı modelleri sevmiyorum.
heleki evde yapılacak bi nişan için çok gösterişli bişeye gerek yok kanımca.
elimden geldiğince araştırıyorum.bi kaç model var aklımda.sizce uygun mu evde giymeye?
Eki Görüntüle 253203 Eki Görüntüle 253202 Eki Görüntüle 253201
bunun dışında da bulduklarım var.sık sık eklerim.sizde güzel modeller bulursanız ya da kendi nişan kıyafetinizi eklerseniz çok sevinirim.
birde evde nişan yapanlar,eşarplarını kuafördemi yaptırdı?sanki o da abartı geliyor bana
NOT:bayramın 4. günü nişan olacak fakat ondan 4 5 gün önce isteme olacak.sadece iki aile ve dedeleri bulunduğu bi ev ortamı olacak.
sizce istemede ne giyeyim?
canım aslında güzel olurdu ama benim ona ayıracak pek zamanım yok malesef
öğrenciyim ben.
bayramda nişanım var ve bayramdan 5 gün sonrada vizelerim.haliyle bayramdan önce sıkı bi çalışma temposuna gireceğimki aradan çıksın.
terziye model verip,sürekli prova yaptıracak pek vaktim yok
Canım 1 haftada dikerler okadar uzun sürmez dikimi.bilmiyorum ki nerde satılıyor.Sana yolladıklarım da dikim.
ben ankarada oturuyorum canım
daha karar veremedim ne alacağıma ama bende seçimimi şaldan yana kullanacağım.
sözlüm çok yakıştırıyor şalı
abiyeme göre güzel bi şal alacağım.eşarbı kuaförde yaptırmak çok itici geliyor bana
nedense hiç sade bi türban modeli yapan kuaför görmedim.hep şatafatlı,abartılı modeller kullanıyorlar o da hiç hoş durmuyor.
muhtemelen bende kendim yapacağım eşarbımı :97:
sakıncası yoksa nişan kıyafetini ekleyeblirmisin?model ve renk konusunda fikir olsun istiyorum.
bide ben abiyemi düz renkten yana tercih edeceğim.haliyle çok boğmaması açısından eşarpta biraz hareketlilik olsun istiyorum.
sözlüm canlı renkler seviyor ve bana çok yakıştırıyor.bende seviyorum ama nişanımda biraz ağır renk olsunda istemiyor değilim
bana kalsa şöyle hafif koyu turkuaz,asker yeşili(çok şık bi yeşil aslında tam asker yeşilide değil) gibi renkler olsun diyorum ama genede açık renk alacağım gibi :97:
Eki Görüntüle 256470 Eki Görüntüle 256471 buda eşarp ve dantel süsü olarak başına bağlaman için canm Eki Görüntüle 256472
ben bayılıyorum bu kıyafete bende abimn düğününde bunu diktirmeyi düşünüorum sen terzi için pek vaktm yok demişsin ama bu elbisenn satışı 2.124 tl
sadece bi fikir olmasıiçin ekledim
Eki Görüntüle 258072 tek resımle bunu buldum canım ınsalah sanan fıkır olabılırrr:))
2.diyorum tatlım allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?