Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde yapılacak nişanım için tesettürlü abiye olarak hangisi güzel olur?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
merhaba kızlar
Allah nasip ederse kurban bayramının 4. günü evde nişanımız olacak.evde yapılacak fakat genede bayağı bi kalabalık olacak,hatta nişan merasiminden sonra sığmayız diye erkekleri komşuya aktaracağız.
ne giyeceğime hala karar vermedim.abartılı modelleri sevmiyorum.
heleki evde yapılacak bi nişan için çok gösterişli bişeye gerek yok kanımca.
elimden geldiğince araştırıyorum.bi kaç model var aklımda.sizce uygun mu evde giymeye?

bunun dışında da bulduklarım var.sık sık eklerim.sizde güzel modeller bulursanız ya da kendi nişan kıyafetinizi eklerseniz çok sevinirim.
birde evde nişan yapanlar,eşarplarını kuafördemi yaptırdı?sanki o da abartı geliyor bana

NOT:bayramın 4. günü nişan olacak fakat ondan 4 5 gün önce isteme olacak.sadece iki aile ve dedeleri bulunduğu bi ev ortamı olacak.
sizce istemede ne giyeyim?

sağolun cevaplarınız için kızlar
renk olarak henüz karar vermedim,koyduğum resimleri model açısından örnek olarak verdim.
daha canlı renkler düşüneceğim;nar çiçeği,turkuaz,mavi....gibi.

aman boşver canım ya ağır ol sen de takma.. insanlara ne kadar mesafeli, umursamaz yaklaşıyorsan o kadar değer görüyoruz maalesef.

aman boşver canım ya ağır ol sen de takma.. insanlara ne kadar mesafeli, umursamaz yaklaşıyorsan o kadar değer görüyoruz maalesef.

:44: :44: :44:
anlamadım canım,yanlış konuya mı yazdın acaba :111:

canımm ilk önce hayırlı olsun insallah bence bunlardan daha güsel babılırsın ben nişan kıyafaetımı ıstanbuldan aldım eger istanbulda outruyosan önerebılırım.ben sal takmıstım bu sene genellikle sal takılıyodu benımde hosuma gıttı zaten elbıseme yakısan o gıbıydı ve evde yaptım.koförde yaplanlar sen istemesende bıraz abartıya kaçabılıyoo.inallah istediğin gıbı bulabılırsın canımm:)))

ben ankarada oturuyorum canım
daha karar veremedim ne alacağıma ama bende seçimimi şaldan yana kullanacağım.
sözlüm çok yakıştırıyor şalı
abiyeme göre güzel bi şal alacağım.eşarbı kuaförde yaptırmak çok itici geliyor bana
nedense hiç sade bi türban modeli yapan kuaför görmedim.hep şatafatlı,abartılı modeller kullanıyorlar o da hiç hoş durmuyor.
muhtemelen bende kendim yapacağım eşarbımı :97:
sakıncası yoksa nişan kıyafetini ekleyeblirmisin?model ve renk konusunda fikir olsun istiyorum.
bide ben abiyemi düz renkten yana tercih edeceğim.haliyle çok boğmaması açısından eşarpta biraz hareketlilik olsun istiyorum.
sözlüm canlı renkler seviyor ve bana çok yakıştırıyor.bende seviyorum ama nişanımda biraz ağır renk olsunda istemiyor değilim
bana kalsa şöyle hafif koyu turkuaz,asker yeşili(çok şık bi yeşil aslında tam asker yeşilide değil) gibi renkler olsun diyorum ama genede açık renk alacağım gibi :97:

canım öncelikle hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

fikrime gelince hiç birini beğenmedim canım nedense internette tesettürlü kıyafet aratınca hep böyle şeyler çıkıyor ama bunlar bizim tarzımız değilki bildiğin arap tarzı kıyafetler. uygun olduğunu düşünmüyorum ben de bu tatlı telaşlarla meşgul olan birisi olarak. bence daha farklı bişeyler olsun. ayrıca başını kendin yap bence kuaförlerinkini çok abartılı ve çirkin buluyorum ben. hele evde. hiç gitmez yani..

yorumun için teşekkür ederim öncelikle
ben bunları fikir olması açısından yükledim.yani illa bu üçünden biri olacak diye düşünmüyorum zaten.
şuan çarşıya çıktıkça bakıyorum,hoş modeller çıkıyor karşıma.fakat hala karar veremedim nasıl bişey almam gerektiğine,minyon tipli olduğum için çok ağır kıyafetlerde yakışmaz diye düşünüyorum.
eşarp içinde kuaför düşünmüyorum zaten,zira banada çok abartılı geliyor,modelleri hiç beğenmiyorum.eşarbımı kendim yapacağım

ikinciyi beğendim ben de ama siyah olmamalı tabii ki

bu arada arkadaşlar eğer sizinde bildiğiniz modeller ya da nişanda giydiğiniz modelller varsa önerebileceğiniz fikir olması açısından paylaşırsnız çok sevinirim

canım acıkcası ben 3. modeli begendim sadece hayırlı ugurlu olsunnn.

bu arada arkadaşlar eğer sizinde bildiğiniz modeller ya da nişanda giydiğiniz modelller varsa önerebileceğiniz fikir olması açısından paylaşırsnız çok sevinirim

Canımm benim arkadaşım diktiyor terziye abiyesini,nişanı olcak yakında,bu aralar dikim çok moda,aklında bi model varsa tasarlayıp diktirebilirsin.

Son düzenleme:
bence evde yapılacak olan bir nişan için abiye kıyafet ve kuaforde yapılan türban abartı oluyor.
Çok şık bir takım etek-ceket giyebilirsin. Ben öyle yapmıştım. Abiye kıyafeti kına gecen de giyersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…