aman boşver canım ya ağır ol sen de takma.. insanlara ne kadar mesafeli, umursamaz yaklaşıyorsan o kadar değer görüyoruz maalesef.
canımm ilk önce hayırlı olsun insallah bence bunlardan daha güsel babılırsın ben nişan kıyafaetımı ıstanbuldan aldım eger istanbulda outruyosan önerebılırım.ben sal takmıstım bu sene genellikle sal takılıyodu benımde hosuma gıttı zaten elbıseme yakısan o gıbıydı ve evde yaptım.koförde yaplanlar sen istemesende bıraz abartıya kaçabılıyoo.inallah istediğin gıbı bulabılırsın canımm:)))
canım öncelikle hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
fikrime gelince hiç birini beğenmedim canım nedense internette tesettürlü kıyafet aratınca hep böyle şeyler çıkıyor ama bunlar bizim tarzımız değilki bildiğin arap tarzı kıyafetler. uygun olduğunu düşünmüyorum ben de bu tatlı telaşlarla meşgul olan birisi olarak. bence daha farklı bişeyler olsun. ayrıca başını kendin yap bence kuaförlerinkini çok abartılı ve çirkin buluyorum ben. hele evde. hiç gitmez yani..
ikinciyi beğendim ben de ama siyah olmamalı tabii ki
bende 2. ve 3.yü beğendim ikiside çok hoş
bu arada arkadaşlar eğer sizinde bildiğiniz modeller ya da nişanda giydiğiniz modelller varsa önerebileceğiniz fikir olması açısından paylaşırsnız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?