• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde yapılacak isteme-söz-nişan için bu kıyafetler uygun mu?

sule_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
160
4
118
Trabzon
merhaba arkadaşlar kısmet olursa mayıs sonu gıbı isteme söz nişan bir arada evde olacak.çünkü uzaktan gelecekler.sizce bu kıyafetlerden hangisi uygun bana fikir verir misiniz
1- $2787-dress-by-sherri-hillalt2.jpg

2- $2840-dress-by-sherri-hill.jpg $2840-dress-by-sherri-hillalt1.jpg

3- $2957-by-sherri-hill.jpg $2957-by-sherri-hillalt1.jpg $2957-by-sherri-hillalt2.jpg $2957-by-sherri-hillalt3.jpg $2957-by-sherri-hillalt4.jpg

4- $21032-by-sherri-hill.jpg $21032-by-sherri-hillalt1.jpg

5- $21144-by-sherri-hill.jpg $21144-by-sherri-hillalt1.jpg

ben en çok 5 i begendım siz ne denersiniz:16:

bende hepsini çok beğendim canım ama bana biraz açık geldiler sanki... ama aralarında bi seçim yapcak olsam bende 5 i seçerdim:D hayırlı uğurlu olsun inş

gerçekten hepsi birbirinden şık ev olucak söz nişan içinde gayet ideal bence evde bile olmuş olsa biraz gösterişli olunması lazım bence ama benimde fikrim en son resimdeki çok harika :31:

evet boyları bıraz kısa ama dıktırırsem biraz daha uzatabilirim.isteme olunca genelde daha klasik gıyerler bunları cok begendım ama kararsız kaldım :1:

cnm hiç abartıymıs falan dıye dusunme bır kere oluyor sonucta ne ıstıyosan onu gıy ben 5 i begendim

sonuncusuna bayıldım ben de böyle bişi istiyorum ya nerden alıcaksın bunu internettense hangi adresten özel msjla link atar mısın

1 hariç hepsi hoş en çokta 5 i beğendim ama sırt dekolteleri çok fazla geldi bana..

Evde olucagı için klasik olması şart degil ama bu elbiseler biraz dekolteli :) eşinle başbaşa yemege giderken daha uygun geldi bana veya bir akraba dügünüde

kızlar sırt dekoltesı bana da bıraz fazla geldı. kendi sitelerinde biraz pahalı dıktırecegım ıcın dekoltelerı azaltmayı dusunuyorum

Ayy canım aynı kaderi paylaşıyoruz bızde haziran gibi düşünüyoruz ve uzaktan gelecekler git gel olmasın diye de hepsini aradan çıkarcaz bende karar veremıyorum sımdıden basladım kıyafetlere bakmaya :9:5. resimdeki gayet hoş eminim sana da cok yakışır :nazar:

hepsi çok şık ama sırt dekolteleri çok fazla gibi ,bende en sondakini çok beğendim rengi ve modeli süper.

Canım bencede 5 çok güzel 2 de güzel ama sırt dekolteleri gerçekten fazlaymış ama çok hoş elbiseler :34:

Nerden buldun bunları sırt dekoltesizi var mı acaba?:44:

ben 2yi çok beğendim ön tarafı çok güzel duruyor ama aileler olacağı için sırt açık oda tadilatla halledilebilir belki mutluluklar :))

Ayy canım aynı kaderi paylaşıyoruz bızde haziran gibi düşünüyoruz ve uzaktan gelecekler git gel olmasın diye de hepsini aradan çıkarcaz bende karar veremıyorum sımdıden basladım kıyafetlere bakmaya :9:5. resimdeki gayet hoş eminim sana da cok yakışır :nazar:

tesekkur ederım cnm sen bulabıldın mı pekı elbıse

Canım bencede 5 çok güzel 2 de güzel ama sırt dekolteleri gerçekten fazlaymış ama çok hoş elbiseler :34:

Nerden buldun bunları sırt dekoltesizi var mı acaba?:44:
misses dressy diye bir siteydı galıba cnım ben 5. n-modelın sırt dekoltesız halını yaptırmaya karar verdım tabı baska bır elbıseye asık olmazsam :D

Back