Evde yapacak bi is arıyorum bilenler yardımcı olabilir mi?

Brcu_uzun

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2019
54
8
25
Hanimlar merhaba biz esimin ailesiyle beraber yaşıyorduk ve artk ayrılmaya karar verdik ama cok iyi ayrılmıyoruz esimin isi de bir de babasi ve abisiyle dogal olarak isi de ayırıyoruz yani esimin isi yok su an ve kiraya çıkıyoruz ben de esime destek olmak istiyorum evime yardımcı olmak istiyorum bunun icin evde yapılacak paketleme vs gibi isler var ama guvenecek bi yer yok boyle bildiginiz bi yer var mi lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim

Yemeğinizi satabileceğiniz veya sipariş alabileceğiniz cep telefonu uygulamaları var. Ben kullanıyorum günde aşağı yukarı 20TL kazanıyorum. Ayda 600-700 lira geçiyor elime üstelik siparişler hariç. Yemeğin resmini çekip listeliyosunuz isteyen iletişime geçip alıyor. Deneyin derim. Mesaj atanlara yazarım reklam olmasın.

Merhaba size hem beraber hem de kendinizin kazanacagi güzel bı işimiz. Var çevrenizde duymussunuzdur Farmasi sipariş girerek hem hediyelerimiz hem de ekip kurarak seviye yükseltip aylık kazancınızı arttirabilecegimiz güzel bir iş imkanımız var evde oturup isteodginiz zaman çalışabilirsiniz ekibime gelirseniz sevinirim işi size ogretebilirix kaznca eğitimlerimiz ürün eğitimlerimiz her ay yapılıyor dönüş yaparsanız sevinirim kazanip kazandırıyoruz ❤️

X