E eskiciii Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2013 70 2 36 İstanbul 11 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 90papatya #21 Merhaba, benim evde birkaç kumaş ve tamirlik elbiselerim var, Ümraniye, kadiköy, ataşehir etrafında olup basit elbise ve tamir işlerini bilen uygun fiyata yapabilecek bayanlar var mı?
Merhaba, benim evde birkaç kumaş ve tamirlik elbiselerim var, Ümraniye, kadiköy, ataşehir etrafında olup basit elbise ve tamir işlerini bilen uygun fiyata yapabilecek bayanlar var mı?
S sema26eses Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Kasım 2013 8 0 286 34 Eskişehir 16 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 90papatya #22 Çalışma saatleri sana uygun , evinden çıkmadan da para kazanabilecegin iş arıyorsan bana ulaş . elimden gelen yardımı yaparım
Çalışma saatleri sana uygun , evinden çıkmadan da para kazanabilecegin iş arıyorsan bana ulaş . elimden gelen yardımı yaparım
S sema26eses Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Kasım 2013 8 0 286 34 Eskişehir 18 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi 90papatya #23 malesef özelden mesaj yazma hakkım yokmuş buyüzden siz bana iletişim bilgilerinizi yazarsanız ben size ulaşabilirim
malesef özelden mesaj yazma hakkım yokmuş buyüzden siz bana iletişim bilgilerinizi yazarsanız ben size ulaşabilirim