canım sana bu konuda yardımcı olabilirim özelden msj attım
bu konuda bende bilgi alabilirmiyim acaba tuğba hanım.......yardımcı olabilirmisiniz.......
adresi öm attım size..........tabiki özelden yazıyorum şimdi.burda reklama girdigi için acık yazamıyorum
merhaba arkadaslar evinizde rahatca eşinize cocugunuza zaman ayırabileceginiz patronunuz olmadan bagımsız kendi işinizi kurabileceginiz iş ögretebilirim.biz esimle yurt dısında yurt içinde bir cok ilde gezerek ögreterek yapıyoruz.ve oldukca kazanclı.ugradıgımız sehirlerde isterseniz birerbir irtibatta kurabiliriz.bilgilendirme için bana mail adresinizi gönderin yada tel ile görüşelim..ugradıgımız sehirlerde yüz yüzede görüşebiliriz(ugradıgımız sehileri size yazarım)
merhaba arkadaslar evinizde rahatca eşinize cocugunuza zaman ayırabileceginiz patronunuz olmadan bagımsız kendi işinizi kurabileceginiz iş ögretebilirim.biz esimle yurt dısında yurt içinde bir cok ilde gezerek ögreterek yapıyoruz.ve oldukca kazanclı.ugradıgımız sehirlerde isterseniz birerbir irtibatta kurabiliriz.bilgilendirme için bana mail adresinizi gönderin yada tel ile görüşelim..ugradıgımız sehirlerde yüz yüzede görüşebiliriz(ugradıgımız sehileri size yazarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?