- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.871
- 133
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Kahveyi ben de abarttım fakat sigara korona virüsünün seyrini daha da kötüleştiriyor içmemeye çalışın.Habıre sigara ve kahve ıcıyorum.
Doğacak bebeğimin giysilerini yıkayıp ütüleme, yerleştirme..İyi günler. Çoğunluğumuz evdeyiz malum. Evde neler yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz?
Çalışmaya alışan biri olarak evde durmak zor biraz. Siz neler yapıyorsunuz?
ben evde olduğum zaman bir veya 2 nescafe içiyorumHabıre sigara ve kahve ıcıyorum.
İnşallah. Habıre dıs fırcaliyorum dıs minelerime zarar verdıgıme de emınımKahveyi ben de abarttım fakat sigara korona virüsünün seyrini daha da kötüleştiriyor içmemeye çalışın.
Ben tezimi yazıyorum izin bana fırsat oldu resmen. Datacamp ve edx'den online eğitimler alıyorum. Bu kötü günleri böylece fırsata çevirebiliriz. Nişanlım da evde işleri de o yapıyor. Rahatım bol bol çalışıyorum. Ama sıkıldım yanii tabii çabuk geçer inşallahh
Benim de ellerim yara oldu yıkamaktan. Umarım sağlık sistemi ve ekonomi çökmeden kontrol altına alınır.İnşallah. Habıre dıs fırcaliyorum dıs minelerime zarar verdıgıme de emınım
Yuzumu yıkamaktan cildim kurudu. Ellerim de catladı
Allah saglıkla kurtulmak nasip etsin herkese ne dıyelım ♥
Öğretmenler verdi ama akademisyenlere yok. Ogrencilerimiz tatil biz gidiyoruz.Öğretmenler de öğrenciler gibi ara verdi okula
Öğretmenler verdi ama akademisyenlere yok. Ogrencilerimiz tatil biz gidiyoruz.
[/QUOT
Haberim yoktumantığı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?