Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahah sevmeye gelirim sadeceGel benim bebiş e bak bende uyuyum :)) kitap okuyun kahve kitap bayılırım çok özledim![]()
Aynen. Bekarim benHerkesin yaptigi klasik seyler. Film izlemek, kitap okumak, spor yapmak, yuruyuse cikmak, nette takilmak vs. Evli misiniz? Ben evlendim hemen kursa basladim, ikinci universite, sinavlar falan derken cok bos kalmadim yine de insan bazen cok skiliyor. Skilmayan bi insan var mi acaba varsa oyle biri neler yaptigini yazsin.![]()
Bir dil ogrenmeye baslayin mesela. Hem faydasi da olur. Yeni kitaplar, not defterleri falan alip buna gunde bir saatini bile ayirmak insani cok mutlu ediyor gercekten hem is dusunenler icin hem de kendini gelistirmek adina cok iyi oluyor. Ben oyle yapiyordum her gun Ingilizce calisiyordum, kelime ezberliyordum falan. Ara vermistim tekrar basliycam.Aynen. Bekarim ben
Bende birini istiyorum ama yok henüz oyle biriPolis olmayan bir koca bulValla sıkılacak vaktin kalmaz. Bugünlerini mumla ararsın. Kesin çözüm
![]()