Evde vakit geçirmek icin

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.683
4.088
173
Kızlar sürekli evdeyim sıkılıyorum vakit gecirmek icin yapilacak bir sey var mi?

Herkesin yaptigi klasik seyler. Film izlemek, kitap okumak, spor yapmak, yuruyuse cikmak, nette takilmak vs. Evli misiniz? Ben evlendim hemen kursa basladim, ikinci universite, sinavlar falan derken cok bos kalmadim yine de insan bazen cok skiliyor. Skilmayan bi insan var mi acaba varsa oyle biri neler yaptigini yazsin. :işsiz:

Herkesin yaptigi klasik seyler. Film izlemek, kitap okumak, spor yapmak, yuruyuse cikmak, nette takilmak vs. Evli misiniz? Ben evlendim hemen kursa basladim, ikinci universite, sinavlar falan derken cok bos kalmadim yine de insan bazen cok skiliyor. Skilmayan bi insan var mi acaba varsa oyle biri neler yaptigini yazsin. :işsiz:
Aynen. Bekarim ben

Aynen. Bekarim ben
Bir dil ogrenmeye baslayin mesela. Hem faydasi da olur. Yeni kitaplar, not defterleri falan alip buna gunde bir saatini bile ayirmak insani cok mutlu ediyor gercekten hem is dusunenler icin hem de kendini gelistirmek adina cok iyi oluyor. Ben oyle yapiyordum her gun Ingilizce calisiyordum, kelime ezberliyordum falan. Ara vermistim tekrar basliycam.

Polis olmayan bir koca bul :KK70: Valla sıkılacak vaktin kalmaz. Bugünlerini mumla ararsın. Kesin çözüm :KK8::KK70:

Back
X