Evde telefonla konusamamak?

bonibon12

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
498
981
323
İstanbul
Kizlar selam
Sevgiliniz ailesiyle yasiyosa sizinle telefonda konusma konusunda cekingen oluyo mu? Mesela konusmak istediginde disari cikmasi veya konusmak icin disari cikcagi zamani beklemesi gibi bi durumla karsilasaniniz var mi?
Ben de ailem sebebiyle rahat konusamiyorum tabi ama erkek olunca durum farkli olur diye dusunurdum hep
Benimki 26 yasindaydi ailesiyle yasiyodu, ve evdeyken telefonla konusmak istemezdi.. Sizce bu normal bi durum mu?

Evet evet, çok var bunlardan. :) Bi arkadaşımın sevgilisini babası ararmış saat 20:00 de hadi uyumaya gel geç oldu diye. Bana kabul edilebilir bişey gibi gelmiyor. Ben içimden geldiği zamanlarda sevgilimi arayamayacaksam, konuşamayacaksam telefon numarasının bende ne işi var? Ailesinden çekinmesi, yanlarında konuşamaması normalde, başka bi odaya geçsin konuşsun. Sonuçta ailesi oğullarının kız arkadaşı var diye ona kızacak değiller.

Evet evet, çok var bunlardan. :) Bi arkadaşımın sevgilisini babası ararmış saat 20:00 de hadi uyumaya gel geç oldu diye. Bana kabul edilebilir bişey gibi gelmiyor. Ben içimden geldiği zamanlarda sevgilimi arayamayacaksam, konuşamayacaksam telefon numarasının bende ne işi var? Ailesinden çekinmesi, yanlarında konuşamaması normalde, başka bi odaya geçsin konuşsun. Sonuçta ailesi oğullarının kız arkadaşı var diye ona kızacak değiller.

Kesinlikle ayni fikirdeyim bu durum bana itici gelmisti acaba bu model yaygin mi diye merak etmistim, yorumun gayet aciklayici oldu sagol:)

Erkek arkadaşım bi'odaya geçer konuşur ben evden babamın gitmesini ya da dışarı çıkmayı beklerim biliyolar ama rahat konuşamıyorum:31: Öyle bi'durum olabilir:40:

yani bahane yapıyor da olabilir gercekten evde bi baskı da olabilir. ya a küçük bi evdir yeterince rahat konuşabileceği alan yoktur hersey olabilir

benim eski erkek arkadaşımın abisi bizim konuşmamızdan hoşnut (!?) değildi
biz de o yüzden gündüz konuşurduk, hatta konuşamamaya başlamıştık
sonra ayrılması kolay oldu ama.

Şaşırdım ilginç geldi bir erkeğin böyle yapması bir arkadaş daha demiş dikkat et gerçekten evli olabilir.Benim sevgilim ailesi benden nefret ettiği halde onların yanında benimle rahatça konuşabiliyor.21 yaşında.

26 yaşında ki bir erkeğin böyle davranması şüphe uyandırıcı.

ne yazıkki benim de nişanlım öyle.
ve yeni falan da değiliz artık.
üstelik ayrı şehirerdeyiz görüşemiyoruz bile bi tek telefon yani.
onuda dışarı çıktığında falan arar.
evde rahat konuşamaz. ararsam açar ama evet hıhı tamam şeklinde konuşur.
başka bi odaya geç derim onu da yapmaz. bende deli olurum.
ama bu duruma çok üzülsemde normal davranmaya çalışıyorum :44:

Kizlar selam
Sevgiliniz ailesiyle yasiyosa sizinle telefonda konusma konusunda cekingen oluyo mu? Mesela konusmak istediginde disari cikmasi veya konusmak icin disari cikcagi zamani beklemesi gibi bi durumla karsilasaniniz var mi?
Ben de ailem sebebiyle rahat konusamiyorum tabi ama erkek olunca durum farkli olur diye dusunurdum hep
Benimki 26 yasindaydi ailesiyle yasiyodu, ve evdeyken telefonla konusmak istemezdi.. Sizce bu normal bi durum mu?

ßence değiL. ama ßazen erkekte olsa aile tutucu olduğu için veya saygı büyükse olabilir. yaşam tarzına bağlı biraz

Benim sevgilim de öyle. Ama o dışarı çıkınca aramıyor, benimle konuşmak için dışarı çıkıyor. Ailesinden çekiniyormuş. Hem benim sayemde 1 saat yürüyüp spor yapmış oluyor fena mı :D

Evet arkadaslar bitirdim ama sebepler bu ve benzeri bana itici gelen hareketleri olmasiydi, kisa sureli bisey oldu yani, ama aklima takilan bu sik sik karsilasilan bisey mi onu anlamak istemistim:) evli degil ailesini taniyorum onceden tanisikligimiz da vardi, ailesinin sorun yapmicagini ama saygidan boyle oldugunu soylerdi onlarin yanindayken saatlerce yazisabiliyoduk ama mesela, dediginiz gibi "hmm evet tamam" diye konusmamak icin yapiyodu sanirim, ailesi oldukca tutucuydu cunku..
Takdir edersiniz ki yasi 25-26 olunca insan tuhaf karsiliyo bu durumu:)

Back
X