• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi evde tamam da dışarıda

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

daisy84

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
677
9
318
Samsun
Merhaba arkadaşlar evde tuvalet hem kaka hem çişi tuvalete yapıyoruz ama evden başka yerde yapmak istemiyor park hem avm ye gitmeye çekiniyoruz sizler ne yapıyorsunuz

canım bende onu düşünüyorum mesela çarşamba günü arkadaşa gitcem valla lazımlığını da götürcem napim..ama avm falan doğru ya nasıl olcak..yada tamamen alışana kadar evden çıkmıcaz..ben bugün balıkesirden geldim uçakla okadar korktum ki altına yapcak die bide uzun sürdü işlemler..pipisini tuttu bende çişini tut şimdi eve gidince lazımlığına yapcaz tamam mı dedim tamam dedi.kuzum eve gelene kadar tuttu 2 saat gelir gelmez yaptı lazımlığa 26 aylık benim pğlum..bakalım nasıl gitcek bu serüven

canım bende onu düşünüyorum mesela çarşamba günü arkadaşa gitcem valla lazımlığını da götürcem napim..ama avm falan doğru ya nasıl olcak..yada tamamen alışana kadar evden çıkmıcaz..ben bugün balıkesirden geldim uçakla okadar korktum ki altına yapcak die bide uzun sürdü işlemler..pipisini tuttu bende çişini tut şimdi eve gidince lazımlığına yapcaz tamam mı dedim tamam dedi.kuzum eve gelene kadar tuttu 2 saat gelir gelmez yaptı lazımlığa 26 aylık benim pğlum..bakalım nasıl gitcek bu serüven
çok zor bir işi başarmış ve aslında bu konuda ona sadece fırsat verin.. Nacizane tavsiye işte:)

Benim oğlum da dışarda tutuyor eve gelince yapıyor ams bunun okulu var avm si var dışarda ısrarla yapmıyor bende üstüne gitmiyorum

Benim oğlum da dışarda tutuyor eve gelince yapıyor ams bunun okulu var avm si var dışarda ısrarla yapmıyor bende üstüne gitmiyorum

Üstüne gitmemeniz bencede en iyisi :)
Daha tuvalet eğitimini tamamlayalı çok geçmemiş üstünden.
Evde yapmayı nasıl zamanla öğrendiyse dışarıda yapmayı da öğrenir

Merhaba arkadaşlar evde tuvalet hem kaka hem çişi tuvalete yapıyoruz ama evden başka yerde yapmak istemiyor park hem avm ye gitmeye çekiniyoruz sizler ne yapıyorsunuz

evet bu çok bir durum hele kız olunca:( Ben bide çok tititzm yanımda lazımlık taşır oldum ufak olan modellerden. çnkü avm tuveletleri ztn hiç hijyenik değil birde oraya oturması zor oluyor en mantıklısı bu diye düşndm bende..

Back