Evde siyah nokta bandı yapımı

Jelatini her aktardan temin edebilirsiniz. ( Toz olarak alın )
Ve ayrıca bu yöntemi kullandıktan sonra siyah noktaların bulunduğu bölgede gözenekler çok göze batıyor.
Oraya mutlaka gül suyu ya da tonik uygulamak gerek, gözenekleri sıkılaştırmak için.
Yoksa 1.2 saat sonra gene siyah nokta doluyor.

Jelatini her aktardan temin edebilirsiniz. ( Toz olarak alın )
Ve ayrıca bu yöntemi kullandıktan sonra siyah noktaların bulunduğu bölgede gözenekler çok göze batıyor.
Oraya mutlaka gül suyu ya da tonik uygulamak gerek, gözenekleri sıkılaştırmak için.
Yoksa 1.2 saat sonra gene siyah nokta doluyor.

kesinlikle benmde siyah noktalarım çok fazlaydı hemen oluşmayada meyıllı bı cıldım var malsef gul suyu kullnmaya bşladığımdan beri azalma göruyorum..bu dediğiniz jelatınıde denıcem genelde buhar banyosu falan yapıyordum bırde yoğurt ve limon suyu karısımını..oda ıyı gelmişti bana açıkcası

Son düzenleme:
ben denedim cok iyi geldi ama belirli araliklarda yapmak gerekiyor. Kurumus jelatin görüntüsü igrenc burundan cektikten sonra. Tonikle gözenekleri kapatmak gerekiyor. Sürekli kullaninca hazir bantlar pahaliya geliyor. Birde formlari yüzünden istediginiz bölgeye effektif olarak uygulamak zor . Jelatin ve sütle cok uygun . Ben yaklasik 1 yildir düzenli bir sekilde kullaniyorum burnumun üstünde cikan elmacik tüyleri bile kayboldu.

yüzümüzün diğer kısımlarınada uygulasak mesela alın çene bir sorun olur mu :44:

Bende burun bandından sıkıldım zaten hem de pahalı zırt pırt almak istemiyorum.Eşime sipariş verdim gelirken alsın diye.Hemen deneyeceğim.

Sinir oluyorum burnumdaki kıl gibi görüntülere...Hatta videosu burda...
[video=youtube;-bjOB4zS0uE]http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE[/video]

Son düzenleme:
Ya jelatin neden ığrenç görünüyor ki:))

aslinda jelatin igrenc gözükmüyor cektikten sonra ortaya cikan jelatine yapismis olan görüntü. Direk bir anda toplu halde burunun üstündeki killari ve yan yana dizilmis siyah noktalari görüyorsun :(( IGRENDIGIM halde bakmadan da edemedigim görüntü

bu tarıfı ben de yapıyorum gercekten etkılı .ama ben sadece burun kısmım da kullanırım

kuzenim ile suan sürdük süt yoktu su ile denedik kurumaya başladı bakalım sonucu az sonra yazarım :26:

ay yaptık
anam kokusu süper iğrenç cezvede kokusu çıkıp tamamen sıvı hale gelene kadar karıştırdım karıştırarak dayanabilecek sıcaklık haline getirdim
süt yerine su koydum
kaşığın tersi ile yüzüme sürdüm kuruyunca soydum bayağı işe yarıyor tüyleri bile alıyor gül suyu ile temizledim
yüzümde hafif bir yanma var bence siyah nokta bantlarına o kadar para vermeye gerek
tavsiye ederim.
paylaşan arkadaşıma tekrar tekrar tşk ederim :16:

toz jelatini bulamıyorum bulanlar nerede bulduklarını yazabilirler mi acaba

Back
X