Evde siyah nokta bandı yapımı

ayyy bende duydum bunu geçenlerde doktorum programında,kızlar kalıcı bi durum sağlıyo mu, memnun mu deneyenler cevap verebilir mi acaba :44:

ben bugün aldım
evde mikrodalga fırın yoktu tüpte yaptım ama olmadı sanırım akışkan kıvama gelmedi peeling gibi oldu
evde mikrodalga olmadan nasıl yapılır biliyor musunuz arkadaşlar

birde jelatinin içinde siyah tanecikler var mı sizin aldıklarınızda, benimkinde vardı bana jelatinmiş gibi gelmedi sanki yumurta kabuğunu kurutup ufalamışlar gibi, ve hiç kokmuyordu oysa yapanlar çok kötü koktuğunu söylemişlerdi

Son düzenleme:
ayyy bende duydum bunu geçenlerde doktorum programında,kızlar kalıcı bi durum sağlıyo mu, memnun mu deneyenler cevap verebilir mi acaba :44:

kalıcı bır cozum hıcbır sey saglamaz cunku sıyah noktalar havadakı kırden yuzdekı yagdan olusur ama denersenız faydasını goruceksınız kullandıktan sonra tonık uygularsanız gozeneklerınız sıkılasırız ve sıyah nokta olusumu gec olur ama kullanmazsanız bır ıkı saate tekrar dolmaya baslar.

Bende dün yaptım ilk yaptıgımda bişeyler gelmedi ama sonra tekrar yaptım siyah noktalarımı aldı gibi sanki :) ama felaket iğrenc bi kokusu var :(

toz jelatin ve süt denemek gerek elimde bitek forun ve süt var jelatini ise aktardan aricağim ama karasarım fayda etmez gibi:(

Ya kızlar bunu ben niye yapamadım. Defalarca denedim yinede çekmedi. Nasıl yapıyorsunuz. İnce sürüyorsunuz değil mi? Yardım edin bana da.:50::50::50::50:

bu tip bantları kullanmayın kimilerinin burnunun üstündeki tüyleri çekmiş ve kıla dönüşmüş bunlar bence denemeyin,buhar banyosu yapın imkanınız varsa hamama gidin sahunaya girin.

kızlar ince sürülmeyecek kalın sürün, zaten ince sürdüğünüzde çekmek mümkün olmuyor ki pul pul oluyor.kalın bi tabaka halinde sürün ve en az 10 dk bekleyin.

Back
X