Evde siyah nokta bandı yapımı

miyasemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
27
0
36
Ankara
Kızlar çok kolay ve çok etkili bir tarif.Mutlaka deneyin derim.

1 yemek kaşığı Toz Jelatin (marketler de bulabilirsiniz.)
1 yemek kaşığı Süt

malzemeleri bir kabın içerisinde karıstırın ve 10 saniye mikrodalgaya koyun.
Cildi yakmayacak bir sıcaklığa geldiğinde bir fırça yardımıyla burun bölgenize sürün.Kuruduktan sonra yavaşça kaldırın.Tıpkı hazır bantlar şeklinde çekeceksiniz.Banda baktığınızda biraz iğrenç gelebilir ama tamamiyle temizliyor.

yap yap mutlaka yap az evvel yaptim hala onun sevincindeyim ay süper bisiy kokusu midemi kaldirsada yaptim ve sonuc harikaaaaaaaaaaaa paylasan arkadasim valla süpersin tsk ederim:16:

Bende bu gün denedimm ve gerçekten işe yaraıyorrr :32: Çok mutlu oldum yaa :) ama çıkardıktan sonra çıkan görüntü gerçekten irençç :):34:

güzel paylaşım:46::46:: mutlaka deneyeceğim:21: ama mikrodalga fırın yok, mini fırında yapsam olurmu:26::26:

güzel paylaşım:46::46:: mutlaka deneyeceğim:21: ama mikrodalga fırın yok, mini fırında yapsam olurmu:26::26:

Miyasemm yerine ben cevap veriyorum ama kusura bakmasın .s :18: dün biraz araştırdım ondan cevaplıyorum :)
Cezvede ısıtılabiliyomuş ama çok çabuk yanan bir maddeymiş cezvede kısık ateşte dikkatli bir şekilde ısıtılması gerekliymiş .

Miyasemm yerine ben cevap veriyorum ama kusura bakmasın .s :18: dün biraz araştırdım ondan cevaplıyorum :)
Cezvede ısıtılabiliyomuş ama çok çabuk yanan bir maddeymiş cezvede kısık ateşte dikkatli bir şekilde ısıtılması gerekliymiş .
tşkr ederim....:38:

Süt yerine su ile yapsak olurmu olur derseniz ilk denemeyi hemen yapacağım şu enjektör ile temizleme işinden kurtulmuş olurum bende =)

Bunu bi videoda izlemiştim. Anlatan bayanın cildi pürüzsüz görünüyordu:) Fakat toz jelatin nerde satılır bilemiyorum :(

Back
X