Evde şırınga ile gebelik (bir nevi aşılama)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu eleştirmek için yazmıyorum ama gerçekten anlayamadım hadi konu sahibinin mazereti var ve bu yönteme başvurmuş... Eşinizin yapabildiği şeyi, neden şırıngayla yapıyorsunuz? O basınçla, sizin şırıngayı ittirmeniz aynı etkiyi nasıl gösteriyor?

şırıngayla hiç dışarı kaçmıyor. üzerine hava çekince de daha hızlı gidiyor. aslında spermlerin biraz ilerledigi yola kadar sen götürmüs oluyorsun onu. bizim iliskilerde meninin bir kısmı bazen dışarı akabiliyordu yani bu kadar acık yazdıgım icin kusura bakmayın ama insanların bi sebebi mutlaka vardır kimse bundan zevk aldıgı icin yapmaz

Okurken ciddiye almamıştım çünkü havayla temas edince ölüyo sanıyodum hamilesiniz sanırım ben inanamadım gerçekten . Bizde aylardır uğraşıyoruz ama olmuyor nasip bakalım. Şuan son durumunuz nasıl onu merak ediyorum ayrıca çok özel olmazsa detayları özelden msj atarak yazar mısınız ben de denemek istiyorum lütfen

konu sahibi hesabının kapanmasını istemiş maalesef ama bana yazdığı detayları ben size kopyalayım :)

slmlar bnde demek istyiyoum labaquikle yumurta takibi yapırum bana da detayi yazabilrmsn Allah razı olsun

Merhabalar acaba hala aktif mi burası? Bende ayni durumdan müzdaripim yani eşüm ilişki anında boşalamıyor psikolojik denildi psikiyatr gttık ama cok da ilerleme olmadı maalesef.. Bu sırınga yontemını okudum bu ay bende basladım ınsaallah ise yarar..

inşallah işe yarar. nasıl gidiyor yapabildin mi sence verimli oldu mu? yumurtlama günlerini iyi tutturman lazım. bata kaç var?

Bildigim
Bildiğim kadarıyla sperm dışarda 5 dakika kadar canlı kalabiliyor iliskiden sonra belinizi destekleyip bacaklarınızı yukari dikerseniz yarim saat civari da wcye gitmezseniz tutabilir

Ben deniyorum en azından sans oluyor sperm vajınaya giriyor. 3 aydr deniyoruz sırıngayla ama suan bı ılerleme olmadı. Rahim filmi cektirdim bu ay daha umutluyum olmadı asılama ws baslarım heralfe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…