- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
-
Yukarıdakileri okumadınız sanırım eşim 3 yıl boyunca içime boşalmadı prezervatif falan da kullanmadık bu yüzden buna alışana kadar böyle bi yöntem denedik bizim de aklımıza geldi herhalde ama olmayınca olmuyor hanımefendi eleştirmek yerine biraz anlamaya çalışsanızArkadaşım neden esin içine bosalamiyor anlamadım.... neden kolayı zorlastiriyorsunuz?
Bu konuyla ilgili açılmış bir başlık var orada onlarca bayan bu şekilde hamile kaldığını anlatıyor.Bir göz atın bence belki faydası olur size de.Yukarıdakileri okumadınız sanırım eşim 3 yıl boyunca içime boşalmadı prezervatif falan da kullanmadık bu yüzden buna alışana kadar böyle bi yöntem denedik bizim de aklımıza geldi herhalde ama olmayınca olmuyor hanımefendi eleştirmek yerine biraz anlamaya çalışsanız
Eleştiri değil aslında .. anlamayadigim için sormuştum .Yukarıdakileri okumadınız sanırım eşim 3 yıl boyunca içime boşalmadı prezervatif falan da kullanmadık bu yüzden buna alışana kadar böyle bi yöntem denedik bizim de aklımıza geldi herhalde ama olmayınca olmuyor hanımefendi eleştirmek yerine biraz anlamaya çalışsanız
Hepsini okudum inşallah faydası olur inşallah bebek isteyen herkese Allah nasip eder orada bu yöntemi uygulayan ve Allahın izniyle hamile kalan bayanların verdiği bütün püf noktaları uyguladımBu konuyla ilgili açılmış bir başlık var orada onlarca bayan bu şekilde hamile kaldığını anlatıyor.Bir göz atın bence belki faydası olur size de.
Yaa kusura bakmayın ben biraz sert tepki verdim sanırımEleştiri değil aslında .. anlamayadigim için sormuştum .
Önemli değil . Günaydın .Yaa kusura bakmayın ben biraz sert tepki verdim sanırım
Size de günaydın :)Önemli değil . Günaydın .
Bende anlayamadım.Eleştiri değil aslında .. anlamayadigim için sormuştum .
Anlayamadığınız kısım ne ona göre yazayım özetlersek durumu eşim özel bişeyle korunmak istemediği için hep mastürbasyonla boşaldı o yüzden şimdi içime boşalamıyor bunun için biraz alışması lazım sürekli denememiz lazım odaklanamıyo yani bizde bi yandan öyle denerken bi yandan da böyle bişey yapalım dedik spermleri şırıngaya alıp içime zerk ediyorum tabiki iğnesini çıkarıyorum sadece ileri gitsinler diye bi nevi eşimin boşalması gibiBende anlayamadım.
Kızlar 3 yıllık evliyim eşimle eylülde bebek yapmaya karar verdik Ağustosun sonunda denedik ama bizim şöyle bi problemimiz var hiç ilaçla korunmadık prezervatif de kullanmadık olduğu gibi yazıcam afedersinizönce ben ilişki sırasında boşalıyodum sonra eşim mastürbasyonla boşalıyodu böyle böyle 3 yıl ilişki yaşayınca ilk seferde eşim bi türlü içime boşalamadı kendisi psikolog aynı zamanda doktora yapıyo onun da stresiyle bi türlü olmadı 2 ay denedik olmayınca benim aklıma böyle bişey yapmak geldi ne kadar tutar bilmiyorum normal ilişkiden sonra spremleri steril bi kaba alıp şırıngaya çekiyoruz sonra ben kendime zerk ediyorum sağlık çalışanıyım bende dnası bozulmuş ya da kalitesiz sperm yumurtayı delemiyor onun için tedirgin de değilim enjekte ettikten sonra yarım saat ayaklarımı duvara dayayıp havaya dikiyorum yumurtlama günlerinde yapıyorum bi gün arayla bakalım olacak mı eğer olursa buraya yazıcam belki birilerine daha faydası olur herşey Allahın ol demesiyle oluyo bazen Rabbim böyle şeyleri vesile ediyo belli mi olur belki tutar
Canım ben bu şekilde hamile kaldım ve şuan kızım 2 yaşında. 2. Yi düşünüyorum yine aynı yöntemi kullanmayı düşünüyorum. Benim ilk denemede olmuştu umarım 2. De öyle olur. İnşallah senin de tutarKızlar 3 yıllık evliyim eşimle eylülde bebek yapmaya karar verdik Ağustosun sonunda denedik ama bizim şöyle bi problemimiz var hiç ilaçla korunmadık prezervatif de kullanmadık olduğu gibi yazıcam afedersinizönce ben ilişki sırasında boşalıyodum sonra eşim mastürbasyonla boşalıyodu böyle böyle 3 yıl ilişki yaşayınca ilk seferde eşim bi türlü içime boşalamadı kendisi psikolog aynı zamanda doktora yapıyo onun da stresiyle bi türlü olmadı 2 ay denedik olmayınca benim aklıma böyle bişey yapmak geldi ne kadar tutar bilmiyorum normal ilişkiden sonra spremleri steril bi kaba alıp şırıngaya çekiyoruz sonra ben kendime zerk ediyorum sağlık çalışanıyım bende dnası bozulmuş ya da kalitesiz sperm yumurtayı delemiyor onun için tedirgin de değilim enjekte ettikten sonra yarım saat ayaklarımı duvara dayayıp havaya dikiyorum yumurtlama günlerinde yapıyorum bi gün arayla bakalım olacak mı eğer olursa buraya yazıcam belki birilerine daha faydası olur herşey Allahın ol demesiyle oluyo bazen Rabbim böyle şeyleri vesile ediyo belli mi olur belki tutar
Canım ben bu şekilde hamile kaldım ve şuan kızım 2 yaşında. 2. Yi düşünüyorum yine aynı yöntemi kullanmayı düşünüyorum. Benim ilk denemede olmuştu umarım 2. De öyle olur. İnşallah senin de tutar
Temiz bir kaba alıp hemen uyguluyorum. İlkinde vajinismustum atlattım ama yine de gerginlik vardı kendimi kasıyordum ve bebek için daha fazla beklememek için bunu uyguladım. Şimdi de Eşimde erken boşalma durumu var o yüzdencok ilginc bi yontem gercekten cok sasirdim.
Bi kaba mi alip sonra siringaya cekiyosunuz yoksa direkt prezervatiften mi? Ve de neden bu yontem?
Insallah bekletmeden gelir canim 2nci bebisin
İnşallah canım inşallah Rabbim isteyen herkese sonra da bize versin sonucu yazcam inşallah sende yaz :)Canım ben bu şekilde hamile kaldım ve şuan kızım 2 yaşında. 2. Yi düşünüyorum yine aynı yöntemi kullanmayı düşünüyorum. Benim ilk denemede olmuştu umarım 2. De öyle olur. İnşallah senin de tutar
Kaba çekip hemen enjekte ediyorum kuzum ayrıca laborantım ben ürolojiye gelen spermiyografi testlerinden biliyorum 1 saate kadar sorun olmuyor ama ben yine de bi kontaminasyon olmasın spermler ölmesin diye hemen yapıyorum 2 3 dkdan kısa sürede Rabbim nasip eder inşallah :) kendim için neden bu yöntemi uyguladığımı yukarıda anlatmıştımcok ilginc bi yontem gercekten cok sasirdim.
Bi kaba mi alip sonra siringaya cekiyosunuz yoksa direkt prezervatiften mi? Ve de neden bu yontem?
Insallah bekletmeden gelir canim 2nci bebisin
Tesekkur ederm canim cvbin icin.Kaba çekip hemen enjekte ediyorum kuzum ayrıca laborantım ben ürolojiye gelen spermiyografi testlerinden biliyorum 1 saate kadar sorun olmuyor ama ben yine de bi kontaminasyon olmasın spermler ölmesin diye hemen yapıyorum 2 3 dkdan kısa sürede Rabbim nasip eder inşallah :) kendim için neden bu yöntemi uyguladığımı yukarıda anlatmıştım
Yok canım öyle diyorlar ama ben sağlık personeliyim üroloji 1 saat içerisinde bakıyo sperm zaten bi zarla kaplı çıkıyo ya bişey olmuyor ama ben yine de hemen enjekte ediyorum 2 3 dk bile sürmüyorkonuyu takipteyimsonucu cidden merak ediyorum.
spermler havayla temas ettiğinde ölür diye bir şey okumuştum ben burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?