- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
Bende teşekkür ederim inşallahTeşekkür ederim canımcım sende sağlıkla doğur sağlıkla kucağına al inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende teşekkür ederim inşallahTeşekkür ederim canımcım sende sağlıkla doğur sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar 3 yıllık evliyim eşimle eylülde bebek yapmaya karar verdik Ağustosun sonunda denedik ama bizim şöyle bi problemimiz var hiç ilaçla korunmadık prezervatif de kullanmadık olduğu gibi yazıcam afedersinizönce ben ilişki sırasında boşalıyodum sonra eşim mastürbasyonla boşalıyodu böyle böyle 3 yıl ilişki yaşayınca ilk seferde eşim bi türlü içime boşalamadı kendisi psikolog aynı zamanda doktora yapıyo onun da stresiyle bi türlü olmadı 2 ay denedik olmayınca benim aklıma böyle bişey yapmak geldi ne kadar tutar bilmiyorum normal ilişkiden sonra spremleri steril bi kaba alıp şırıngaya çekiyoruz sonra ben kendime zerk ediyorum sağlık çalışanıyım bende dnası bozulmuş ya da kalitesiz sperm yumurtayı delemiyor onun için tedirgin de değilim enjekte ettikten sonra yarım saat ayaklarımı duvara dayayıp havaya dikiyorum yumurtlama günlerinde yapıyorum bi gün arayla bakalım olacak mı eğer olursa buraya yazıcam belki birilerine daha faydası olur herşey Allahın ol demesiyle oluyo bazen Rabbim böyle şeyleri vesile ediyo belli mi olur belki tutar
Öncelikle çoooooooooookkkkkk teşekkür ederim güzel dileklerin için canım eczaneden normal 5lik iğne kullandım yoğun akıntıdan yumurtlama olduğunu anladığım gün 1 gün arayla 2 kere yapabildim çünkü misafir geldi şırıngaya spremi çekince kalanına da hava çektim daha hızlı gitsin diye ben koltuğa yattım koltoğu da açtım sırtımın altına bi yastık koydum ayaklarımı da duvara koydum ki iyice belim yukarıda olsun sonra eşim sprrmleri getirdi iğnesiz şırıngayı böyle iki yanında kanat varya oraya yakın bi yere kadar koyup hızlıca spremi boşalttı ben yarım saat belki daha fazla ayaklarım havada bekledim sonra kalkmadan yattım sabah namazından önce de duşumu aldım Allah nasip etti oldu şükür bende başka bi bayanın konusunda okuyup uyguladım Allah nasip ediyor ama bişeyler de vesile oluyo ben ona çok inanıyorum inşallah sana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur dua ediyorumHayırlı olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :) Biraz daha detay verebilir misiniz ? Mesela kaçlık şırınga kullandınız,sadece bie kere mi kullandınız.Vajina içine şıranganın ucunu mu koydunuz yoksa tamamını mı ? Bu sorulara da yanıt verebilirseniz bizlere de yardımcı olursunuz inşallah :)
Ay ben şok hayırlı olsun sis prezervatif den çeksek olurmu merak ettim deneyeceğimÖncelikle çoooooooooookkkkkk teşekkür ederim güzel dileklerin için canım eczaneden normal 5lik iğne kullandım yoğun akıntıdan yumurtlama olduğunu anladığım gün 1 gün arayla 2 kere yapabildim çünkü misafir geldi şırıngaya spremi çekince kalanına da hava çektim daha hızlı gitsin diye ben koltuğa yattım koltoğu da açtım sırtımın altına bi yastık koydum ayaklarımı da duvara koydum ki iyice belim yukarıda olsun sonra eşim sprrmleri getirdi iğnesiz şırıngayı böyle iki yanında kanat varya oraya yakın bi yere kadar koyup hızlıca spremi boşalttı ben yarım saat belki daha fazla ayaklarım havada bekledim sonra kalkmadan yattım sabah namazından önce de duşumu aldım Allah nasip etti oldu şükür bende başka bi bayanın konusunda okuyup uyguladım Allah nasip ediyor ama bişeyler de vesile oluyo ben ona çok inanıyorum inşallah sana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur dua ediyorum
Allah razı olsun canım :) prezervatiften olur mu bilmiyorum ama denemeye değer bence ama hızlı olman lazım inşallah olur :)Ay ben şok hayırlı olsun sis prezervatif den çeksek olurmu merak ettim deneyeceğim
Bu gün ilk kez denedik sanırım siz tutturdunuz darısı başımaKızlar 3 yıllık evliyim eşimle eylülde bebek yapmaya karar verdik Ağustosun sonunda denedik ama bizim şöyle bi problemimiz var hiç ilaçla korunmadık prezervatif de kullanmadık olduğu gibi yazıcam afedersinizönce ben ilişki sırasında boşalıyodum sonra eşim mastürbasyonla boşalıyodu böyle böyle 3 yıl ilişki yaşayınca ilk seferde eşim bi türlü içime boşalamadı kendisi psikolog aynı zamanda doktora yapıyo onun da stresiyle bi türlü olmadı 2 ay denedik olmayınca benim aklıma böyle bişey yapmak geldi ne kadar tutar bilmiyorum normal ilişkiden sonra spremleri steril bi kaba alıp şırıngaya çekiyoruz sonra ben kendime zerk ediyorum sağlık çalışanıyım bende dnası bozulmuş ya da kalitesiz sperm yumurtayı delemiyor onun için tedirgin de değilim enjekte ettikten sonra yarım saat ayaklarımı duvara dayayıp havaya dikiyorum yumurtlama günlerinde yapıyorum bi gün arayla bakalım olacak mı eğer olursa buraya yazıcam belki birilerine daha faydası olur herşey Allahın ol demesiyle oluyo bazen Rabbim böyle şeyleri vesile ediyo belli mi olur belki tutar
Amin canımm inşallah tutar buraya yazarsın Rabbim sana da isteyen herkese de bana da sağlıklı evlatlar nasip etsinBu gün ilk kez denedik sanırım siz tutturdunuz darısı başıma
Tebrikler sağlıkla kucağına al inşallahKızlaaaarrr buraya da yazayım belki yapıp olumlu sonuç alan birileri daha olur bugün regle 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese inşallah
Amin canımm inşallah tutar buraya yazarsın Rabbim sana da isteyen herkese de bana da sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
![]()
Amin canımm Allah razı olsun evladın varsa Rabbim sana bağışlasın yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsin :)Tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah![]()
İnşallah canım valla hepinize dua ediyorumCanımm Allah ağzından duysun inşallah
9 yaşında kızım var teşekkür ederim amin.Amin canımm Allah razı olsun evladın varsa Rabbim sana bağışlasın yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsin :)![]()
bende konu sahibinden detaylı bilgi alarak denedim bu yöntemi. aynı ay yumurta takibi yaptırdım ve 2 önemli günde bunu uyguladım. sonuc ilk ayda hamileyim cok sükür :) sağlıkla kucağımıza alırız insallah konu sahibi bana vesile oldu :)Mrb bu yonyemi ilk kez deNedim 5 lik siringa aldım ve iki gün arayla kendime uyguladım yaklaşık 15 gün boyunca ve 1 saat altıma yastık koyup kalkmadim veeee bugün test yaptm galiba hamileyim çift cizgi belirtiler ise bende üşüme, unutkanlık, yorgunluk, idrar koyuldu, kasık ağrısı, göğüs ucu acıması,1 gün gecikti şu an benim .bir kere sumuksu yumurtlama oldu adete 10 gün kala sumuksu jel geldi ikinci kez onu fark ettim. 28 günde 1 adet oluyorum
bende konu sahibinden detaylı bilgi alarak denedim bu yöntemi. aynı ay yumurta takibi yaptırdım ve 2 önemli günde bunu uyguladım. sonuc ilk ayda hamileyim cok sükür :) sağlıkla kucağımıza alırız insallah konu sahibi bana vesile oldu
bende konu sahibinden detaylı bilgi alarak denedim bu yöntemi. aynı ay yumurta takibi yaptırdım ve 2 önemli günde bunu uyguladım. sonuc ilk ayda hamileyim cok sükür :) sağlıkla kucağımıza alırız insallah konu sahibi bana vesile oldu :)
İnşallah ya bende birilerine umut olsun istiyorum isteyen herkesin olsun çok yorucu bi.donem oluyor herkes bunaltiyor