- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
Amin canım işte bi umut bakalım bu yöntemle baya hamile kalan var dedim bi çılgınlık yapıp bende deneyeyimTesekkur ederm canim cvbin icin.
Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda ins![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım işte bi umut bakalım bu yöntemle baya hamile kalan var dedim bi çılgınlık yapıp bende deneyeyimTesekkur ederm canim cvbin icin.
Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda ins![]()
ayy cok merak ettim senin bat hemen gelsiinYok canım öyle diyorlar ama ben sağlık personeliyim üroloji 1 saat içerisinde bakıyo sperm zaten bi zarla kaplı çıkıyo ya bişey olmuyor ama ben yine de hemen enjekte ediyorum 2 3 dk bile sürmüyor
Aynen canimAmin canım işte bi umut bakalım bu yöntemle baya hamile kalan var dedim bi çılgınlık yapıp bende deneyeyim![]()
Benim normalde adet zamanı da yumurtlama zamanı da göğüs ağrısı olmaz hiç yaşamadım daha bu aralar göğüs hassasiyetim var hemen gelsin de bat yazcam buraya belki olur da başka insanlara da vesile olurum herşeyi Allah nasip ediyor ama bişeyler de vesile oluyo :)ayy cok merak ettim senin bat hemen gelsiin![]()
Valla biz kadınlar istersek herşeyi yaparız yakındır evde tüp bebek de yaparızAynen canim
Siringa Forever!!![]()
Aynen al spermleri iki citile, al yumosu da birlestir bi kapta al sana tup :))Valla biz kadınlar istersek herşeyi yaparız yakındır evde tüp bebek de yaparız![]()
İnşallah kuzum inşallah isteyen herkese sonra da bize nasip olsun inşallah :)Aynen al spermleri iki citile, al yumosu da birlestir bi kapta al sana tup :))
Isin sakasi saglikla en hayirli zamanda gelsin bebisler ins![]()
İnşallahİnşallah canım inşallah Rabbim isteyen herkese sonra da bize versin sonucu yazcam inşallah sende yaz :)
İnşallah gönlündeki istediğin zaman olurİnşallahben aralık Ocak gibi düşünüyorum yazarım sonucu
![]()
Amin canım inşallahİnşallah gönlündeki istediğin zaman olur:)
Hastanedesin yumurta takibi yaptır. Tutturması daha kolay olurBenim normalde adet zamanı da yumurtlama zamanı da göğüs ağrısı olmaz hiç yaşamadım daha bu aralar göğüs hassasiyetim var hemen gelsin de bat yazcam buraya belki olur da başka insanlara da vesile olurum herşeyi Allah nasip ediyor ama bişeyler de vesile oluyo :)
İnşallah canım ilk seferde hamile kalan çokmuş İnşallah Rabbim bize de nasip ederBen bir belgeselde izlemiştim bu durumu lezbiyen çiftler o şekilde hamile kalıyordu onların dediğine göre sperm 15-20 dakika canlı kaliyordu,ki hamile de kaldilar. Sende kalırsın inşallah
Evet canım çok şükür ilk denemede oldu inşallah sağlıklıdır kesesini de kalp atışını da görür duyarızLimoncicegi1408 Limoon canim siringa ile kaldin dimi hamiis??
Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin canim :))
Darisi basimiza :)
Gözünaydin canımmm tebrikler :) çok sevindim vallaKızlaaaarrr buraya da yazayım belki yapıp olumlu sonuç alan birileri daha olur bugün regle 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen herkese inşallah
Farklı bişi öğrenmiş olduk. Aklımızda bulunsun.Evet canım çok şükür ilk denemede oldu inşallah sağlıklıdır kesesini de kalp atışını da görür duyarızdarısı başınıza inşallah dua edicem sürekli
Teşekkür ederim canımcım sende sağlıkla doğur sağlıkla kucağına al inşallahGözünaydin canımmm tebrikler :) çok sevindim valla