• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde şırınga ile gebelik (bir nevi aşılama)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayy cok merak ettim senin bat hemen gelsiin :KK70:
Benim normalde adet zamanı da yumurtlama zamanı da göğüs ağrısı olmaz hiç yaşamadım daha bu aralar göğüs hassasiyetim var hemen gelsin de bat yazcam buraya belki olur da başka insanlara da vesile olurum herşeyi Allah nasip ediyor ama bişeyler de vesile oluyo :)

Benim normalde adet zamanı da yumurtlama zamanı da göğüs ağrısı olmaz hiç yaşamadım daha bu aralar göğüs hassasiyetim var hemen gelsin de bat yazcam buraya belki olur da başka insanlara da vesile olurum herşeyi Allah nasip ediyor ama bişeyler de vesile oluyo :)
Hastanedesin yumurta takibi yaptır. Tutturması daha kolay olur

Ben bir belgeselde izlemiştim bu durumu lezbiyen çiftler o şekilde hamile kalıyordu onların dediğine göre sperm 15-20 dakika canlı kaliyordu,ki hamile de kaldilar. Sende kalırsın inşallah

Ben bir belgeselde izlemiştim bu durumu lezbiyen çiftler o şekilde hamile kalıyordu onların dediğine göre sperm 15-20 dakika canlı kaliyordu,ki hamile de kaldilar. Sende kalırsın inşallah
İnşallah canım ilk seferde hamile kalan çokmuş İnşallah Rabbim bize de nasip eder :dua:

Limoncicegi1408 Limoncicegi1408 Limoon canim siringa ile kaldin dimi hamiis??
Tebrik ederim Allah tamamina erdirsin canim :))
Darisi basimiza :)
Evet canım çok şükür ilk denemede oldu inşallah sağlıklıdır kesesini de kalp atışını da görür duyarız :dua: darısı başınıza inşallah dua edicem sürekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back