• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Sir Ağda Yapan Var mı?

ben kartuşlu olanları plastık kahve yapma makınasına sıcak su koyup ısıtıyorum.bence makınasına para vermeye gerek yok.pratık oluyor..

Memnunum Evde Yapıyorum Artık Bende..
Acısıda alıştıkça kalmıyo..
O Pürüzsüzlük İçin değer bence :kedi:

Arkadaşlar bende sir agda kullanıyorum makina yerine cezveye su koyup öyle ısıtıyordum ama cok zor oluyor hemen katılaşıyor . Dün vivetin setini gördüm 40 tl uygun geldi .ama 240ml agda konserveli ben makine uygun oldugu için almak istiyorum . vivet bitince depilissima yogun pudralı kullanmak istiyorum onun 800 gr lık kavonozu aldıgım makineye uyar mı?

znlm5c.jpg

yoksa direk vivol 800 ml lik makine mi alsam _?

2e4gfwy.jpg

ben de kartuşlu olanlardan almak istiyorum makinesiyle beraber
kafama takılan şey de ya çekemezsem beceremezsem morartırsam vs..
ılık ağdayı bile bi kaç saniye fazla tutunca mosmor oluyorum
bunda da öyle olur mu ki
kolay mı kızlar ?

canım öyle korktuğun kadar zor değil bacakalrını çok rahat yaparsın ama depilissima sir ağda al alacaksan diğerleri okadar iyi değil çünkü.

şu depilissima sir ağda setini biri atsada görsek

fiyatı iyimi bari?

depilisismanın sir ağda seti ekonomi var 60 tl fiyat içinde makinesi 3 adet kartui 100 ad bez talk pudrası falan var

birde depiliisma xlarge diye bir set var bu çok daha kapsamlı bir set içerisinde 9 kartu 3 küçük başlıklı 450 adet bez ağda yazı ağda makinesi kıl dönmesi spreyi gibi gibi resim ekleyemiyorum malesef

evet bende azul arkadaşıma katılıyorum başka site arayıpda akafanı karıştırma hiç ww.bakimliolmak.cm
sitesine gir tüm ürünler var fiayatlarıda çok uygun piyasaya göre sir ağda konusunda hiç bilgisi olmayan biri bile siteye girip ürün alıp çıkıyor benim gibi sağ tarafada videolar diye bi yer var ben orda ilk videoalrı izlemiştim sir ağdanın nasıl yapıldığını uygulamalı oalrak gösteriyor hangi ağdayı alman gerektiğini nasıl kullanacağını hepsi var şimdi birde selülütler için kalça toparlayıcı sıkılaştırıcı gel diye birşey var bende ona kafayı taktım acaba işe yararmı diye düşünüyorum alacam ama kararsızım.

50liksetkucuk.jpg

kızlar depilissimanın resimdeki setini kullananlardan cevap bekliyorum

almaya değer mi? 28 tl yazıyor sitede

Canım küçük alanalrda kulalnacaksan güze bir set depilisisma sonuçda ama kartuşları 50 ml bunda 100 ml kartuş ısıtamazsın dezavantajı ne olur bacaklarını yapacaksın mesela taktın kartuşu 25 dk sonra ısındı başladım bir bacağı yaptın 2.ye geçtin yarsını yaptın pat kartuş bitti yenisini takacan 25 dk bekeleyecen ısınsın diye birde küçük başlıklı kartuş yok 50 ml lerde bende alırken bu sete bakmıştım sonra vazgeçtim ben depilisisma xlarge set aldım 4 aydan fazla oluyor daha 3 tane kartuşum bitti 6 tane kartuşum var yağ bez desen bitmez zaten birde batıklarım vardı ağdadan sonra bu stopinrow batık spreyini kullandım batık izlerim geççti hep

bende kendım yapıyorum
depıssılıma nın 100 ml lık setı var bende
sadece bacak aralarında ve dıger ozel bolgelerde ulasılması zor yerlerde zorlanıyorum
memnunum
almak ısteyenlere 100 ml lık setını onerıyorum

eğer evde sir ağda yapıcaksanız marketlerden satılanların hiçbiri çok iyi değil. ama illa evde yapıcaksanız bence en iyisi vivet. (turuncu paket) ailecek kullanıyoruz.

benim annem normal ağda biliyodu, yıllarca yurtdışında kaldık oralarda cok pahalı kuaförler falan
insanın canına tak ediyo biyerdn sonra, ben küçüktüm gerçi ama annem öğrenmiş, bu arada türkiyeye döndük, sonra sir yaygınlaşınca bundan kullanmya bşldk ama ben hiç beceremiyorum bi türlü. ya anneme gidiyorum ya kuaföre
benimde bi kere yapışıp kaldı çıkmadı, bebek yağı vardı onu falan sürdüm hemen resmen kazıya kazıya cıkarttım

Back