ben makinayla alıyordum vücudumu bikini bölgesinide( üstünü makina altını jiletle ). ama 2 haftada 1 yapmaktan yoruldum artık.3 ay önce kavanozlu sir ağdalardan aldım vivetinkinden. almaz olaydım yapmaz olaydım. amanınnnnnnnnnn
ayol bir ağda için 5 saaat uğraşılırmı yawwwwwwwwww...
mikro dalgada ısıttım ısıttım yaptım ama. bir yandım 2 yandım . neyse bacakları böyle bitirdim koltuk altımıda bayağı bir tahriş ettim kolmu indiremiycek kadar anlayın artıkın... hadiiiiiiiiii dedim bikini bölgesinide alayım da pamuk kibin oluyum.
üst yanlardan başladım ıkına sıkıla yaptım . ortasına yapıştırdım ağdayı anaaaaaaaa çekemiyom korkumdan çok acıyor biraz çekince kanıyor ağlaya ağlaya bir hal oldum :a015: ağda kurudu kazık gibi oldu birakmıyor. yağ sürüyorum bırakmıyor. makasla kesiyim ağdayı diyorum bırakmıyor. ağda 45 dkk orada kaldımı. kocişi bekliyorum o çeksin diye onunda gelmeyeceği tuttu.nasıl bir çığlık attıysam artık.delikafadulden aşağıdaki komşu duymuş. çıkarken eşime sormuş ne oldu diye... ama bikini bölgemin o noktası. nakavt oldu belli bir süre. dokunamadım bile. biraz daha kalsa koparacaktı ayol deriyi.....
giden 5 saatimemi yanayım. o kadra çektiğim acıyamı yanayım. paketi çevrimdışı yapıyordum neredeyse ona ı yanayım bilemedim...kafamçokkarıştı
kısacası ben beceremedim bu işi. şimdi anlatıp anlatıp gülüyorum, ağlanacak halime.
şu roll on ları denyeceğim şimdide. bana daha bir pratik geldi onlar. acıya alıştık artıkın .:lepi:-tatlicadiarzu-