E
EU1
Ziyaretçi
ben yaklaşık 10 sene kadar makine ile aldım ama 1 senedir vaktim olmadığı için genelde jilet kullanıyorum. haliyle tüyler kalınlaştı. geçen ay bacağımı kuaförde sir le aldırdım, seyrek ve yumuşak çıktıklarını farkettim. hafta sonu tatile çıkıcam bu yüzden tüm bacağı aldırmak için yine kuaföre gidicem. bikini bölgesi için çok utanıyorum ayrıca mikrop kapmaktan korkuyorum. daha önce evde sir ağda yapmaya çalıştım ama beceremedim, bacaklarım morardı. şimdi düşünüyorum bikini bölgesini kuaförde mi yaptırsam, yoksa evde kartuşla yada spatula ile mi denesem. yine morarmak istemiyorum, ne yapacağıma karar veremedim.
hasretyağmurunun da dediği gibi kendimi ağdaya alıştırıp rahat etmek istiyorum, 2 günde bir jilet yapmaktan bıktım. kuaförde 10 dakikada yapacaklarsa ben evde herhalde 1 saat kadar uğraşırım. ne yapsam bilmem ki?:1ninca:
hasretyağmurunun da dediği gibi kendimi ağdaya alıştırıp rahat etmek istiyorum, 2 günde bir jilet yapmaktan bıktım. kuaförde 10 dakikada yapacaklarsa ben evde herhalde 1 saat kadar uğraşırım. ne yapsam bilmem ki?:1ninca: