• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Sir Ağda Yapan Var mı?

Her ay kuaföre ağda için para vermekten bıkmış biri olarak evde kendim yapmaya başladım ağdamı...Plastik kahve makinalarından aldım onların içine koyup ısıtıyorum ağdayı...Sesu çok çok kötü bence ama vivet fena değil.Sitede genel olarak depilissima isimli ağdadan bahsediliyor...Onu denemek istiyorum ve birde ağda ısıtıcısı alsam daha iyi olcak :)))

depisillmanın agdasını ve makinesini aldım kızlar bakalım gelicen titanyum agda kullanıyordu kuaförüm pembe cok güzeldi bakalım denicem inş. memnn kalırım bacaklarım içinde kartus agda aldım:17:

pembe titanyum ağda bikini bölgesi için yok iyi bacaklarda naturel azulen kartuşlar çok iyi ben 1 senedir evde hallediyorum baki m li ol mak c om diye bir siteden almıştım zamanında sen nerden aldın

pembe titanyum ağda bikini bölgesi için yok iyi bacaklarda naturel azulen kartuşlar çok iyi ben 1 senedir evde hallediyorum baki m li ol mak c om diye bir siteden almıştım zamanında sen nerden aldın

aynen cnm sabah aldım daha gelmedı o siteden bıkını için onu önerdiler ama kartuslar nasıl onu bılmıyorum cnm iinşallah memnun olurum ya sanırım kuaförlerın kullandıkları o pembe tıtanyum

az evvel kollarımı aldım heryerime sir ağda kullanıyorum ancak dudak ustune fln kesinlikle roll on ağda kullanmayınız
kutu konserve ağda alınız benim iki çeşit ağdam var hepside sir
roll on ve
konserve kutu ağda
ısıtma makinamda var netten almıştım 40 tlye
kesinlikle sir ağda azalttığını sanmıyorum ancak kökleri zayıflatıyor ve daha ince daha az siyah gözüküyor makina ve diğer ağdalara göre ben 5.6 yıldır kullanıyorum.

bikini bölgesi için kuaföre gidiyorum koltuk altımı genç kızlığımdan beri makinayla alıyorum. bacaklarımıda bazen ağda bazen makinayla alıyorum. her bölgedeki tüylerimde ciddi azalma seyrelme var. bikini bölgem ağda sayesinde çok azaldı diğer yerleride makinayla genç kızlığımdan beri aldığım için seyreldi. bacaklarıma ağda kullandığımda rollon kullanıyorum cezvede ısıtıp ama cezvede ısttığım için bir bezle roll onu tutmak zorunda kalıyorum ve çabuk soğuyor bu yüzden makinasını almak istiyorum hem tutması kolay olur hemde sıcak kalıyor. kardeşim 1 seneyi geçti makinasını alalı valla çok rahat fişe takıyor ısınıyor geçiyo Tvnin karşısına cart cart çekiyo ne bir yer kirleniyor ne akıyor mis gibi valla :D

az evvel kollarımı aldım heryerime sir ağda kullanıyorum ancak dudak ustune fln kesinlikle roll on ağda kullanmayınız
kutu konserve ağda alınız benim iki çeşit ağdam var hepside sir
roll on ve
konserve kutu ağda
ısıtma makinamda var netten almıştım 40 tlye
kesinlikle sir ağda azalttığını sanmıyorum ancak kökleri zayıflatıyor ve daha ince daha az siyah gözüküyor makina ve diğer ağdalara göre ben 5.6 yıldır kullanıyorum.

kişiden kişiye değişiyor tabi. benim misal bikini bölgemde üst kısım tamamen kelleşmiş durumda sadece dudak kısmında çıkıyo bacaklarımda yer yer dümdüz kel :D bi acayip çıkıyorlar çıkanlarda zaten dediğiniz gibi zayıf. çıplak elle bile kopartabiliyorum

yaa kızlar ben sesu kullanıyorum ama beceremiyormuyum yoksa ağdamı almıyo bilmiyorum yapıştırdığım yere çekince hepsi gelmiyo tekrar tekrar yapıyorum bu defada çok kötü kızarıyo morarıyo çok acıyo hangi marka ağda güzel sizce

Son düzenleme:
yaa kızlar ben sesu kullanıyorum ama beceremiyormuyum yoksa ağdamı almıyo bilmiyorum yapıştırdığım yere çekince hepsi gelmiyo tekrar tekrar yapıyorum bu defada çok kötü kızarıyo morarıyo çok acıyo hangi marka ağda güzel sizce

canım o ağdanın kalitesiz olmasından kaynaklanıyo kendine işkence yapmaya morarır tahriş olur sonra üst üste denediğin yerler depilissimayı kullan tek seferde hepsini alıyor birde terli olmamalı aldığın bölge çok terliyoprsan almadan önce pudra sür o bölgeye sonra ağda sür

canım o ağdanın kalitesiz olmasından kaynaklanıyo kendine işkence yapmaya morarır tahriş olur sonra üst üste denediğin yerler depilissimayı kullan tek seferde hepsini alıyor birde terli olmamalı aldığın bölge çok terliyoprsan almadan önce pudra sür o bölgeye sonra ağda sür

teşekkür ederim cnm o ağdayı çöpe atıcam hemen pudra ve epilissimayı alıcam :16:

sir ağda makinesi almak istiyorum kızlar vivol diye bi marka var sizce nasıl??? depisillma baktım baya pahalı geldi.. makineler tüm kartuşlara uyuyor mu hangi özellikleri olan ürünleri önerirsiniz???

birde depisillmaya diğer ürünlerin kartuşları uyuyor mu arkadaşlar yoksa sadece depisillma kartuşumu kullanılabiliyor??

birde depisillmaya diğer ürünlerin kartuşları uyuyor mu arkadaşlar yoksa sadece depisillma kartuşumu kullanılabiliyor??

ben aldım makinesi farklı ama agdası depilissimanın bi siteden aldım dün kullnadım ilk defa sürdüğün bi yere tekrar sürme bence ama kızartıyor,gercekten güzel bir ürün:51:

sir ağda makinesi almak istiyorum kızlar vivol diye bi marka var sizce nasıl??? depisillma baktım baya pahalı geldi.. makineler tüm kartuşlara uyuyor mu hangi özellikleri olan ürünleri önerirsiniz???

makinanın markası cok onemli birsey degil.sir ağdanızı depilissima alabilirsiniz, batık yapar diye düşünüyorsanız.vivol nasıldır bılmıyorum ben fiyatı uygun diye vi-vet agda seti aldım 29tl ye standlı değil ama kullanımı rahat, 20 dk da ısınıyor, 100 ml lik

makinanın markası cok onemli birsey degil.sir ağdanızı depilissima alabilirsiniz, batık yapar diye düşünüyorsanız.vivol nasıldır bılmıyorum ben fiyatı uygun diye vi-vet agda seti aldım 29tl ye standlı değil ama kullanımı rahat, 20 dk da ısınıyor, 100 ml lik

vi-vet tüm kartuşlarla kullanılabiliyor mu peki depilissmayla mesela????

Teşekkür ederim canım.Ama internete güvenemiyorum.Elden alabileceğim bir yer var mı?
Kuaför malzemeleri satan yerler demişler ama oraları nerden bulacağım kii:59:

Ben aldım netten,hem bu adresten hem başka adreslerden bir sürü ürün aldım,sorun olmuyo merak etme,

Kapıda ödeme imkanın da var,başka ne gibi bi sorun olabilir ki?

Ben de ilk başta senin gibi güvenmiyodum,sonra bi başladım pir başladım,için rahat olsun,

Vietnam'dan bile ürün aldım hatta ve sorunsuz geldi...
:8:

Back