- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
ben de rolon kullanıyom her yerim için, de bunu bikini bölgesinin tamamı için nası uyguluyosunuz? ay bezi oraya yapıştırıp çeksem elimde kalır yav :)
ben bacak koltukalti rolonla yapiom cok rahat ya hele koltukalti 5 dakka. onu cok iyi eritmek lazim. ben en son kutuyu kettleın içine atıp ısıtıyodum :))) iyiki pakete denememisim gecmis olsun bacim. benim derim köseledir belkim deneyebilirim niyeti bozup gene de ..
kıslar bir önerim olacak;
paket bölgesi için sır ağda değilde normal sesu ağdalarda deneseke yada deneyen varmı, yine kötü sonuçlarla karşılaşırmıyız acaba,
ben 4-5 yıldır kuaförde aldırıyorum önce cok tüyler sert olduğuğu için normal ağda ile sonradan sır ağdaya döndüm ama evde hiç denemedim hatta bugünlerde denesenmi zora düşünce kuaföre gidemeyebilirim yani öyle her kuaföre gidip yaptıramıyorum 4yıldır aynı yere yaptırıyorum offff ne zor şeyler yaaa:çok üzgünüm:
kızlar bu sir ağdayı nasıl yapıyorsunuz ben 2 defa yapmaya kalktım ilkinde iyice eritmeme rağmen hemen dondu kaldı,ikincisinde tek bacağıma baldırlar falan öyle yapmaya kalktım sonra uğraştım kan oturdu çürüdü bacağım eşim dedi ne oldu senin bu bacağadelikafadulden aman bi daha yapmam,çamsakızı en iyisi bana o uyuyor ben onu yapayım beceremedim sir ağda.
ben makinayla alıyordum vücudumu bikini bölgesinide( üstünü makina altını jiletle ). ama 2 haftada 1 yapmaktan yoruldum artık.3 ay önce kavanozlu sir ağdalardan aldım vivetinkinden. almaz olaydım yapmaz olaydım. amanınnnnnnnnnn
ayol bir ağda için 5 saaat uğraşılırmı yawwwwwwwwww...
mikro dalgada ısıttım ısıttım yaptım ama. bir yandım 2 yandım . neyse bacakları böyle bitirdim koltuk altımıda bayağı bir tahriş ettim kolmu indiremiycek kadar anlayın artıkın... hadiiiiiiiiii dedim bikini bölgesinide alayım da pamuk kibin oluyum.
üst yanlardan başladım ıkına sıkıla yaptım . ortasına yapıştırdım ağdayı anaaaaaaaa çekemiyom korkumdan çok acıyor biraz çekince kanıyor ağlaya ağlaya bir hal oldum :a015: ağda kurudu kazık gibi oldu birakmıyor. yağ sürüyorum bırakmıyor. makasla kesiyim ağdayı diyorum bırakmıyor. ağda 45 dkk orada kaldımı. kocişi bekliyorum o çeksin diye onunda gelmeyeceği tuttu.nasıl bir çığlık attıysam artık.delikafadulden aşağıdaki komşu duymuş. çıkarken eşime sormuş ne oldu diye... ama bikini bölgemin o noktası. nakavt oldu belli bir süre. dokunamadım bile. biraz daha kalsa koparacaktı ayol deriyi.....
giden 5 saatimemi yanayım. o kadra çektiğim acıyamı yanayım. paketi çevrimdışı yapıyordum neredeyse ona ı yanayım bilemedim...kafamçokkarıştı
kısacası ben beceremedim bu işi. şimdi anlatıp anlatıp gülüyorum, ağlanacak halime.
şu roll on ları denyeceğim şimdide. bana daha bir pratik geldi onlar. acıya alıştık artıkın .:lepi:-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?